P9l i H8lNjega i čega???
Sent from honor 8 lite using Tapatalk
Aj pošto imam oba, VNS-L21 i PRA-LX1, časkom poređenje... Dizajn mi je lepši kod H8l, ekrani isti samo drugačije softverski kalibrisani (namestio sam ih odmah na isto), zadnja kamera rame uz rame, prednja nešto bolja na P9l, noviji softver na H8l i Nougat je bolje optimizovan nego na P9l, više RAMa kod H8l i nešto jači čipset uz osetno fluidniji rad od P9l, zvuk pri razgovoru i na izlazu za sluške isti, speaker glasniji na H8l, ali malo bolji zvuk na P9l...P9l i H8l
Koje teme vi koristite?
Hvala druze
Odnecu ga sutra u mts. Kako da im objasnim u cemu je problem da mi ne odbiju reklamaciju, nemam ga ni godinu dana
Pure AOSP paket tema sa Gplay odavno. Trenutno Oreo Style na H8l, a Pixel Mod na P9l.![]()
Sent from honor 8 lite using Tapatalk
Koliko ti je bio star telefon?
Ekran se promeni bez problema, što bi davali nov telefon, pogotovo meni jer je bio star 15 meseci. Kad bi tako davali nove brzo bi stavili katanac.
Evo i uputstvo. Puno pozdrava za Kingofmezi. Jes na spanskom ali pokazuje tako da nema grwske. S tim sto je on imao stariji Twrp pa je prvo odradio taj korak.Super to me je interesovalo, skidam pa cu da probam kad stignem.
Radili dual sim na elite romu.Evo i uputstvo. Puno pozdrava za Kingofmezi. Jes na spanskom ali pokazuje tako da nema grwske. S tim sto je on imao stariji Twrp pa je prvo odradio taj korak.
Rom radi fluidno, drzi aplikacije. Klot verxija pa sami rootujete ako nekom to treba i tt.
https://youtu.be/1gxnFFt7TBA
Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk
Meni ima bug, nema podesavanja za dve kartice i ako ih vidi...Radili dual sim na elite romu.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Upravo sve wipovao i opet fleshovao, ali ovaj put sa jednom Sim karticom u telefonu. I radi dual sim management. Sustina je da barem bude jedna sim kartica kad prvi put dize sistem.Meni ima bug, nema podesavanja za dve kartice i ako ih vidi...
Znaci prilikom rotovanja i instaliranja elite roma,izvaditi jednu karticu i tek nakon instalacije sistema vratiti drugu sim karticu i onda vrsiti podesavanja u dua lsim menadzmentu,ako sam dobro razumeo.Upravo sve wipovao i opet fleshovao, ali ovaj put sa jednom Sim karticom u telefonu. I radi dual sim management. Sustina je da barem bude jedna sim kartica kad prvi put dize sistem.
Barem jedna mora da bude nakon prvog bootovanja. Ja prebacio u p10l obe tako da kad je podigo sistem nije kasnije pokazao tu opciju.Znaci prilikom rotovanja i instaliranja elite roma,izvaditi jednu karticu i tek nakon instalacije sistema vratiti drugu sim karticu i onda vrsiti podesavanja u dua lsim menadzmentu,ako sam dobro razumeo.
Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka
Super,hvala ti!!!Barem jedna mora da bude nakon prvog bootovanja. Ja prebacio u p10l obe tako da kad je podigo sistem nije kasnije pokazao tu opciju.
Edit: postoji bug u dodatnom patchu za Sound i Layncher. Zato se javio problem. Ne fleshovati dodatni patch!
Naravno da ima.Jel imaju igdje uputstva na eng jeziku za instalaciju elite roma?
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Hvalaa [emoji3]Naravno da ima.
https://forum.xda-developers.com/hu...elite-rom-v1-0-nougat-builds-cxxb3xx-t3625599
To je od prethodnih verzija. Na Eliti 5 je original Tema sa stock p10 lite.Hvalaa [emoji3]
I samo jedno pitanje te slike koje je stavio jel to ios11 tema na tome ili rom tako izgleda?
Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
Hvala na odgovoru [emoji16]To je od prethodnih verzija. Na Eliti 5 je original Tema sa stock p10 lite.
![]()
![]()
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari