Šta je novo?

Huawei P9 Lite (tutorijali u prvom postu)

Kako su ti memorisani ti kontakti posle Z? Da nisi pisao sve u polje za prezime npr., a sortiranje ti namesteno da kontakti idu redosledom prvo ime pa prezime...
c88e60c9b9f5c80a0382007ad0b2a53e.jpg

Sent from my Honor 8

Aj pošto imam oba, VNS-L21 i PRA-LX1, časkom poređenje... Dizajn mi je lepši kod H8l, ekrani isti samo drugačije softverski kalibrisani (namestio sam ih odmah na isto), zadnja kamera rame uz rame, prednja nešto bolja na P9l, noviji softver na H8l i Nougat je bolje optimizovan nego na P9l, više RAMa kod H8l i nešto jači čipset uz osetno fluidniji rad od P9l, zvuk pri razgovoru i na izlazu za sluške isti, speaker glasniji na H8l, ali malo bolji zvuk na P9l...
Svakako ako je ista cena ja bih dao blagu prednost H8l. :)

Sent from honor 8 lite using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koje teme vi koristite?Ja sam imao neke ali ih greskom obrisao pa sad ocajnicki pokusavam da ih pronadjem pa se nadam da je neko koristio istu kao moju :D

Hvala druze
Odnecu ga sutra u mts. Kako da im objasnim u cemu je problem da mi ne odbiju reklamaciju, nemam ga ni godinu dana

nemas sta da im objasnjavas , tel ti je pod garancijom , samo lepo dobar dan i izvolite ovo hocu da se resi , kad te pitaju zasto je takav samo kazes nznam eto to se pojavilo i to je to ...

Koliko ti je bio star telefon?
Ekran se promeni bez problema, što bi davali nov telefon, pogotovo meni jer je bio star 15 meseci. Kad bi tako davali nove brzo bi stavili katanac.

Uopste bitno nije kolko je uredjaj star. Ako nemaju trenutno odgovarajuci del za popravku, a znaju i da necev ga dobiti u sledecih XX dana (a P9l je vec stari model), onda ti daju nov.

Ja nisam bas zadovoljan kakve su fotke. Gledao sam tu od opcija sta ima ocigledno da mu nije neka optika. Svi na slikama budu krupniji, neprirodni,...
Jel imate neku dobru aplikaciju a ne sa preterano puno opcija koja mi mogla da zameni ovu fabricku aplikaciju?

Verujem da je ovo pitanje vec postavljano ali nikako da pronadjem. Dakle, da li je moguce da istovremeno rade I YouTube I jos neka aplikacija. Cim se minimizuje, YouTube staje. Ako neko ima resenje, unapred hvala.

Ima par onih aplikacija sto drze Youtube mali prozorcic preko svega, zaboravio sam nazive, ali da bilo bi cool da ima i neka koja radi u pozadini, to sam na Windowsu imao..

Ima mnogo poruka, nisam stigao mnogo da pregledam, pa rekoh da pitam... Negde posle update-a na EMUI 5, više nemam notifikacije za neke aplikacije. Recimo, za SofaScore, Outlook... Da li je neko imao sličan problem?

Jel probao neko novi Elite rom, ima li razlike u ram menadžmentu. Čekam da uhvatim vremena pa da flešujem.

Ja sam sinoc instalirao,radi fino...ram managment radi super, drzi app u pozadini. Ima neki sitan bug sa huawei home ali je Mirza izbacio patch pa sad radi.Neki su se zalili da nema zvuka ali kod mene je bilo.Root moras sam da instaliras po zelji i ako hoces viper i te zezancije...Uglavnom ram managment je popravljen zbog toga sam ga najvise i ubacio da probam.Pozdrav

Sent from my HUAWEI VNS-L21 ELITE ROM V5 using Tapatalk

Super to me je interesovalo, skidam pa cu da probam kad stignem.

Super to me je interesovalo, skidam pa cu da probam kad stignem.
Evo i uputstvo. Puno pozdrava za Kingofmezi. Jes na spanskom ali pokazuje tako da nema grwske. S tim sto je on imao stariji Twrp pa je prvo odradio taj korak.
Rom radi fluidno, drzi aplikacije. Klot verxija pa sami rootujete ako nekom to treba i tt.
https://youtu.be/1gxnFFt7TBA

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Evo i uputstvo. Puno pozdrava za Kingofmezi. Jes na spanskom ali pokazuje tako da nema grwske. S tim sto je on imao stariji Twrp pa je prvo odradio taj korak.
Rom radi fluidno, drzi aplikacije. Klot verxija pa sami rootujete ako nekom to treba i tt.
https://youtu.be/1gxnFFt7TBA

Radili dual sim na elite romu.

Poslato sa HUAWEI VNS-L21 uz pomoć Tapatoka

Meni ima bug, nema podesavanja za dve kartice i ako ih vidi...

Upravo sve wipovao i opet fleshovao, ali ovaj put sa jednom Sim karticom u telefonu. I radi dual sim management. Sustina je da barem bude jedna sim kartica kad prvi put dize sistem.

Upravo sve wipovao i opet fleshovao, ali ovaj put sa jednom Sim karticom u telefonu. I radi dual sim management. Sustina je da barem bude jedna sim kartica kad prvi put dize sistem.

Znaci prilikom rotovanja i instaliranja elite roma,izvaditi jednu karticu i tek nakon instalacije sistema vratiti drugu sim karticu i onda vrsiti podesavanja u dua lsim menadzmentu,ako sam dobro razumeo.

Znaci prilikom rotovanja i instaliranja elite roma,izvaditi jednu karticu i tek nakon instalacije sistema vratiti drugu sim karticu i onda vrsiti podesavanja u dua lsim menadzmentu,ako sam dobro razumeo.

Barem jedna mora da bude nakon prvog bootovanja. Ja prebacio u p10l obe tako da kad je podigo sistem nije kasnije pokazao tu opciju.
Edit: postoji bug u dodatnom patchu za Sound i Layncher. Zato se javio problem. Ne fleshovati dodatni patch!

Poslednja izmena:
Barem jedna mora da bude nakon prvog bootovanja. Ja prebacio u p10l obe tako da kad je podigo sistem nije kasnije pokazao tu opciju.
Edit: postoji bug u dodatnom patchu za Sound i Layncher. Zato se javio problem. Ne fleshovati dodatni patch!

Super,hvala ti!!!

Evo Elite v5. Moram da prometom da sada Gboard tastatura radi odlično
ee37a2e6df253aba742b9a8fbeaab7df.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jel imaju igdje uputstva na eng jeziku za instalaciju elite roma?

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk

Hvalaa [emoji3]
I samo jedno pitanje te slike koje je stavio jel to ios11 tema na tome ili rom tako izgleda?

Poslano sa mog HUAWEI VNS-L21 koristeći Tapatalk
To je od prethodnih verzija. Na Eliti 5 je original Tema sa stock p10 lite.
7403d1c674f8924d4b6b95d83c36dd4e.jpg
2f8d85b95a63fe45b9e767347b66e0f0.jpg

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno