Ja sam 4 puta stavljao RR i vracao na MIUI. Sad sam namestio RR kako mi odgovara, ne vracam se na MIUIJa probao RR ali se ipak vratio na miui,vise mi lezi a radi isto dobro
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Овај Блу електрик није нормалан...бетерија траје 2 дана.
Пуни се екстра брзо, телефон хладан као да је искључен...користим га на параноиду...
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Evo novi brateloslavin M-kernel i ok radi blu_active governor!!!
Da, baterija jeste bolja od stock kernela na Xenon-u ..
Probaj u phone > settings > incoming call settings, pa tu isključi pa uključi proximity sensor. Tako meni bio ubagovao proximity senzor, i neko mi ovde ovo reko i za sada radi dobro...
~90% ljudi je kupilo na KP, a sto se tice stakla, nema ni jedno dobro, bar ja nisam nasao (zamenio sam 4 do sada)Da li je neko kupio RN4 preko KP-a ili negde drugde online, gde je najbolje (najsigurnije) uzeti? I video sam da staklo ne naleže lepo na telefon zbog uglova, da li je neko možda rešio taj problem?
Danas sam uzeo burazeru ovaj 4x global za nekih 120 evrica. Punjac nije kineski na kutiji pise global version. Kamera je samsungova. Na kutiji pise samo redmi note 4, dok je prodavac naglasio da je 4x.
Zanima me sta je najbolje za kameru, cuo sam da ima nekih modova ?
Ne znam samo na koju foru jer sam ja kacio uporedne slike i svi su rekli da je miui bolje odradila... Plus sto je na gcam fles zut, pa boje budu nerealne... No dobroJa imam sony senzor ali gcam pravi dosta bolje slike nego miui stock kamera
Koristim gcam kamera aplikaciju. Po meni bolja od MIUI
https://ibb.co/c9J50bMožeš li postaviti full res slike? Koji senzor i koja verzija GCam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari