Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Ja probao RR ali se ipak vratio na miui,vise mi lezi a radi isto dobro :)

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Ja probao RR ali se ipak vratio na miui,vise mi lezi a radi isto dobro :)

Ja sam 4 puta stavljao RR i vracao na MIUI. Sad sam namestio RR kako mi odgovara, ne vracam se na MIUI :)

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Овај Блу електрик није нормалан...бетерија траје 2 дана.
Пуни се екстра брзо, телефон хладан као да је искључен...користим га на параноиду...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Da, baterija jeste bolja od stock kernela na Xenon-u ..

Poslednja izmena:
Da, baterija jeste bolja od stock kernela na Xenon-u ..
4af6f4c45ec8e58556a9ca25be5a513d.jpg

Jel koristi ko taj Spectrum umesto Kernel Adiutora? U cemu je razlika, ako je ima?

U spectrum-u ne možeš da podešavaš kao u kernel adiutor-u, već imaš samo profile (balanced, performance, battery, gaming). Prosta aplikacija.

Poslednja izmena:
ljudi, imam poslednji MIUIPRO(odradih update sa pretposlednjeg danas, ista situacija je bila i na pretposlednjem) i kad hocu da upalim i odslusam zvucnu poruku na Whatsapp, systemUI crash-uje, tel na par sekundi poludi, wallpaper se vrati na default i tel se zakljuca. Whatsapp apdejtovah na zadnju verziju i opet sve isto. To mi se odjednom desava, ranije nije, a na telefonu je sve isto bilo, do cega moze biti?

Danas sam uzeo burazeru ovaj 4x global za nekih 120 evrica. Punjac nije kineski na kutiji pise global version. Kamera je samsungova. Na kutiji pise samo redmi note 4, dok je prodavac naglasio da je 4x.
Zanima me sta je najbolje za kameru, cuo sam da ima nekih modova ?

Jel moguce namestiti da se ekran ne ukljucuje tokom poziva... na 3 telefona isti slucaj. Random se ukljucuje i onda se ispritiska sve po ekranu... i ne, ne drzi se telefon udaljen, vec skroz uz uvo i lice.

ne moze, ali mozes ti da ga cim se javis na power dugme ugasis. Jedini cim je to da kada zavrsis poziv moras da ga ponovo ukljucis ali to je delic sekunde kao kad i uvek otkljucavas telefon. Ali bar ne brines da li ce sve da ispritiska itd ...\
Par u dva navrata sam šefa stavio na hold zbog toga haha

Auuu kakva glupost, nije mi jasno sto to ne poprave

Probaj u phone > settings > incoming call settings, pa tu isključi pa uključi proximity sensor. Tako meni bio ubagovao proximity senzor, i neko mi ovde ovo reko i za sada radi dobro...

Probaj u phone > settings > incoming call settings, pa tu isključi pa uključi proximity sensor. Tako meni bio ubagovao proximity senzor, i neko mi ovde ovo reko i za sada radi dobro...

na tri telefona se ubagovao? od toga jedan nov, juce upaljen prvi put

Da li je neko kupio RN4 preko KP-a ili negde drugde online, gde je najbolje (najsigurnije) uzeti? I video sam da staklo ne naleže lepo na telefon zbog uglova, da li je neko možda rešio taj problem?

Ma ubagovace na 303.Dosta ljudi se zali na to. Nema pomoci. Mozes to, iskljuci pa ukljuci senzor i miran si par dana pa opet krene. Bar je kod mene tako. Do sada sam uvetom bar 50 ljudi stavio na hold, mute i ispisao u notes poruke tipa "hkljdkajdlsj"

Da li je neko kupio RN4 preko KP-a ili negde drugde online, gde je najbolje (najsigurnije) uzeti? I video sam da staklo ne naleže lepo na telefon zbog uglova, da li je neko možda rešio taj problem?
~90% ljudi je kupilo na KP, a sto se tice stakla, nema ni jedno dobro, bar ja nisam nasao (zamenio sam 4 do sada)

Danas sam uzeo burazeru ovaj 4x global za nekih 120 evrica. Punjac nije kineski na kutiji pise global version. Kamera je samsungova. Na kutiji pise samo redmi note 4, dok je prodavac naglasio da je 4x.
Zanima me sta je najbolje za kameru, cuo sam da ima nekih modova ?

To je redmi note 4 global... Moj ti je savet da ne diras nista po pitanju kamere ako ces koristiti miui ili eventualno root + edit mido.xml za neke dodatne opcije

Koristim gcam kamera aplikaciju. Po meni bolja od MIUI
6fd9848fe1cabc54c4eb008eac7bae61.jpg
c4cf0fec9341a6979610ccd4b8d5cb0d.jpg
c7dc63bded6be0e3370d84be686a6b4e.jpg

Sent from my Mi Max using Tapatalk

Mozda ima razlike i do senzora... Na sony senzoru miui bolja, cak sam kacio i uporedne slike, na miui i bez hdr-a pravi bolje slike nego sa gcam hdr+

Di ima da se skine gcam sa hdr+?

Google GCam_4.4.012.156195200-41155109_7.0H_PIXEL_XL2_Full_v2.2

Ja imam sony senzor ali gcam pravi dosta bolje slike nego miui stock kamera

Je l se zna mozda kada ce RN 5 da izadje, tj. je l najavljen, ako bi uskoro izasao mozda bih pre njega cekao nego 4x da kupujem?

Ja imam sony senzor ali gcam pravi dosta bolje slike nego miui stock kamera

Ne znam samo na koju foru jer sam ja kacio uporedne slike i svi su rekli da je miui bolje odradila... Plus sto je na gcam fles zut, pa boje budu nerealne... No dobro :)

Poslednja izmena:
Blic jeste zut al kad upalim hdr+ na gkameri daleko bolje slike pravi od miui kamere probavao u lowlight uslovima :D

Nazad
Vrh Dno