Šta je novo?

[MTS] Postpaid paketi i promocije

Da. Sto bi to uradio??

Marko, taj rad :)

Isključim nekad wifi, krenem na yt, sa 3g mi potraje skidanje snimka pa još imam šanse i da se setim i prekinem, 4g bi mi pojeo skromne gigabajte na paketu vrlo brzo.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ja imam 15 godina post pejd broj kod njih gde su racuno bili godinama bas veliki. U zadnjih par godina to se smanjilo ali od prilike zadnje dve godine je bio po 6-7 hiljada. Kako mi je isticao ugovor 27-og oktobra posaljem im mail da hocu da produzim ali da mi daju barem 5,6 gb interneta mesecno posto sam stalno dokupljivao,znaci ne treba mi 100gb mesecno nego 5,6. Zovu me posle par dana i kazu kako na zalost ne mogu i da jedino sto mogu da mi daju je dva meseca po dinar ako produzim ugovor. Naravno nisam hteo, podnesem zahtev za prebacivanje broja predjem u telenor i dobijem za 1500 din mesecno negraniceno minuta 10 gb promocije svakog meseca i plus iz paketa jos 3 gb. Meni dovoljno cak i previse. Inace da napomenem da sam bio zadovoljan sa mts-om i signalom ali eto njihova nebriga za korisnike dovodi do toga da se stari osipaju zbog gluposti.

Nesto poprilcno smrdi tu, ja isto imam 2 broja kod njih i najverovatnije menjam mrezu za mesec - dva.

@boban, nesto tu ne stima, mislis 27. avgusta/septembra? Posto ako je 27. oktobra, promocija +10GB nema vise (od 1. oktobra).

@PRoday, stvarno, 3G/2G-only i miran si ako je zbog toga. Ali primetices trenutno veliku razliku u odzivu na 4G vs. 3G. Mozda ne kod Telenora kao kod druga dva (4G im je uvek imao nesto slabiji odziv i na prepaidu i na postpaidu kada sam probao), ali opet ces primetiti.
Ali to sto kazes je tacno ono sto vecina ne shvati kada predje na 4G, pa bude "KAKO MI ODOSE MB, ISTO SVE KORISTIM" :D

Ja imam 15 godina post pejd broj kod njih gde su racuno bili godinama bas veliki. U zadnjih par godina to se smanjilo ali od prilike zadnje dve godine je bio po 6-7 hiljada. Kako mi je isticao ugovor 27-og oktobra posaljem im mail da hocu da produzim ali da mi daju barem 5,6 gb interneta mesecno posto sam stalno dokupljivao,znaci ne treba mi 100gb mesecno nego 5,6. Zovu me posle par dana i kazu kako na zalost ne mogu i da jedino sto mogu da mi daju je dva meseca po dinar ako produzim ugovor. Naravno nisam hteo, podnesem zahtev za prebacivanje broja predjem u telenor i dobijem za 1500 din mesecno negraniceno minuta 10 gb promocije svakog meseca i plus iz paketa jos 3 gb. Meni dovoljno cak i previse. Inace da napomenem da sam bio zadovoljan sa mts-om i signalom ali eto njihova nebriga za korisnike dovodi do toga da se stari osipaju zbog gluposti.
Više ne daju tu promociju od 10gb, daju 10gb po aplikaciji.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Ja sam 25-og proslog meseca podneo zahtev za prenos broja bas zbog te promocije nisam ni znao da ce menjati pakete. 2-gog su me prebacili i ostavili tu promociju. Uhvatio sam zadnji voz bio.

Pa ako je zbog toga samo setuj na telefonu prefer 3G umesto prefer LTE
@alfaunits takođe, totalno ste u pravu, ako ne mora da se plaća ništa dodatno na mesečnom nivou tako ću i da uradim. Sad gledam baš ponude, mts je definitivno bunar, em im signal ne valja po Ns em smešni paketi (internet prvenstveno) u odnosu na vip i telenor.

E sad, imam samo još 2 pitanja...

1. Koliko dana pre isteka ugovorne obaveze u mts mogu/treba da odem u vip/telenor i potpišem ugovor za prenos broja i paket generalno (lomim se između Neo 4 i novog Play+ 30)

2. Ukoliko neko slučajno koristi Vip i Telenor ili provereno zna koji ima bolju pokrivenost po Novom Sadu, vrlo sam zahvalan!

Ne znam za vip, ali Telenor mi je konstantno pun 4G signal u strogom (gde radim) i širem (gde živim) centru, bulevar, limani, grbavica. Ostale delove nisam posećivao od kad sam na telenoru.

Vip vs.Tln u NS ces dobiti od Stena do Realno price... uzmi Dodji i Probaj free kod VIPa jedan mesec i probaj sam bolje.

Nemam dual sim telefon, a i mrzi me da experimentišem. Sigurno ima neko da je koristio ili koristi oba provajdera i zna kakvo je stanje.

Ostalo mi je 60-ak dana do isteka dvogodisnjeg ugovora i hteo bih da potpisem novi na jednu godinu bez uredjaja.

1.Da li je moguce da uzmem manji paket ako mi nije zavrsen trenutni ugovor?
2.Kako da online putem nagovestim da me oslobode 3g pretplate koja se placa samo kad se uzima uredjaj?

Kako vam radi net?

Sent from my K013 using Tapatalk

Bilo bi dobro kad bi npr. mts uz nove pakete ubacio mts TV aplikaciju kao (besplatan) dodatak uz određene pakete...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

@Bobajakuda

1.Mozes sa kojom hoces tarifom da obnovis ugovor.
2.Moras zvati ili da odes u poslovnic da ti ukinu placanje 3g pretplate

@uncle_eddie

Imas promociju probe MTS TV 3 meseca kao MTS korisnik,posle toga placas 499 dinara. Bilo bi lepo mnogo toga, ali ne ocekuj od MTS-a nista gratis. :)

Nemam dual sim telefon, a i mrzi me da experimentišem. Sigurno ima neko da je koristio ili koristi oba provajdera i zna kakvo je stanje.
Ima, ali Synn ce ti trtljati kako VIP nigde ne radi, a Telenor je cvecka, dok ce ti drugi reci skroz suprotno :) U prevodu, cak i za deo gde zivis ti nista nece znaciti. Nije tolika razlika za druge gradove, ali za NS kao da je neka polarizacija korisnika ko ce vise sendvica dobiti :)

Ne treba ti dual SIM, uzmes neki Android jeftin, poneses samo taj Dodji i Probaj broj (i tvoj glavni naravno :)) na lokacije gde najcesce koristis 3G, vidis kakav je signal, probas net, probas pozive.
Mada mogu ti reci, ja sam VIP 3Gom razocaran od NS autobuske do Temerina :( 4G razbija kako radi, ali 3G... osim ako nesto nije bagovao telefon, je problematican. Mislim, proradi Speedtest recimo, napravi OK skor, ali vidim da 10sek ceka da pocne upload npr.! (mozda preterujem za 10sek, ali tu je negde..)
Predstavu nemam kakav je Telenor iz licnog iskustva u NS :) BIo sam previse umoran da razmisljam da uplatim 1GB na prepaid kartici za probu :)

BTW, MTS nesto menja ovih dana. Ne znam sta, mozda je nesto interno i nebitno (citaj: nevidljivo za korisnike). Ali ako vam nije hica, sacekajte oktobar/novembar, ako ne odgovore, tada predjite. Mozda ponude isto, bolje, losije, ali moraju odgovoriti necim konkretnim. A nadam se da je izmena do tarifa i da ce biti uskoro.

Poslednja izmena:
@alfaunits hvala na informacijama...i kad si tu negde u komšiluku, javi se nekad, šta se stiso ;)

Pošto vidim da se super razumeš u tematiku još jedno pitanje; da li je moguće da na mestima gde nemam 3g signal imam 4g signal? Ako nije, onda nemam šta više da tražim na mts ne znam kakvu ponudu da daju, obzirom da u velikom delu ns imam samo 2g (počev od samog centra kod futoške pijace).

@alfaunits hvala na informacijama...i kad si tu negde u komšiluku, javi se nekad, šta se stiso ;)
Cim se naspavam, dogovoreno :)

Pošto vidim da se super razumeš u tematiku još jedno pitanje; da li je moguće da na mestima gde nemam 3g signal imam 4g signal? Ako nije, onda nemam šta više da tražim na mts ne znam kakvu ponudu da daju, obzirom da u velikom delu ns imam samo 2g (počev od samog centra kod futoške pijace).
Moguce je. Za Telenor mislim da neces videti takve situacije, ali na VIPu je skroz realno (imaju bolju pokrivenost 4Gom u vecim gradovima nego sa 3G ponegde).
Ali na 4G nema razgovora! Za sada.

Meni stigo račun u poruci 1950 din iako je tarifa 1350, jedva čekam da vidim kad stigne račun šta su toliko nakucali, možda nešto zbog prelaska u vip.

Sent from my E5823 using Tapatalk

Zadnjeg meseca je tarifa bez popusta?

Kako vam stize racun u poruci?

Pa ja sam podneo zahtev za prelaz 21og kad je istekao ugovor, a prelazak izvršen 28mog, eto tih 7 dana ako košta 600 neka im

Sent from my E5823 using Tapatalk

Pa taman: 1350*21/30 + 2700*6/30 ili *7/30, nisam siguran kako racunaju :)

Ne znam kako ali danas tu prolazio a zivim tamo kod prve Evrope i u zgradi je pun signal 4g uvek a i 3g da ne pričam.
Nesto ne štima kod tebe.

Proveri ispred Telenora pls

Mislim da nije. Devojka mi bukvalno u zgradi pre telenora živi...jako uzak krug, ali samo 2g imam (menjao sam bar 5 telefona za to vreme koliko smo zajedno).

Poslednja izmena:
Vrh Dno