Za Telenor ne znam, u mts-u nemaju više 3G kartica. Ja sam pitao skoro u poslovnici, samo 4G daju.Jel ja mogu ako predjem na telenor npr da mi daju 3g karticu, a ne 4g!?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Stvarno, što bi tražio 3G karticu? Ako znaš nesto što mi ne znamo, podeli to sa nama.Jel ja mogu ako predjem na telenor npr da mi daju 3g karticu, a ne 4g!?
Više ne daju tu promociju od 10gb, daju 10gb po aplikaciji.Ja imam 15 godina post pejd broj kod njih gde su racuno bili godinama bas veliki. U zadnjih par godina to se smanjilo ali od prilike zadnje dve godine je bio po 6-7 hiljada. Kako mi je isticao ugovor 27-og oktobra posaljem im mail da hocu da produzim ali da mi daju barem 5,6 gb interneta mesecno posto sam stalno dokupljivao,znaci ne treba mi 100gb mesecno nego 5,6. Zovu me posle par dana i kazu kako na zalost ne mogu i da jedino sto mogu da mi daju je dva meseca po dinar ako produzim ugovor. Naravno nisam hteo, podnesem zahtev za prebacivanje broja predjem u telenor i dobijem za 1500 din mesecno negraniceno minuta 10 gb promocije svakog meseca i plus iz paketa jos 3 gb. Meni dovoljno cak i previse. Inace da napomenem da sam bio zadovoljan sa mts-om i signalom ali eto njihova nebriga za korisnike dovodi do toga da se stari osipaju zbog gluposti.
@alfaunits takođe, totalno ste u pravu, ako ne mora da se plaća ništa dodatno na mesečnom nivou tako ću i da uradim. Sad gledam baš ponude, mts je definitivno bunar, em im signal ne valja po Ns em smešni paketi (internet prvenstveno) u odnosu na vip i telenor.Pa ako je zbog toga samo setuj na telefonu prefer 3G umesto prefer LTE
Ima, ali Synn ce ti trtljati kako VIP nigde ne radi, a Telenor je cvecka, dok ce ti drugi reci skroz suprotnoNemam dual sim telefon, a i mrzi me da experimentišem. Sigurno ima neko da je koristio ili koristi oba provajdera i zna kakvo je stanje.
@Bobajakuda
1.Mozes sa kojom hoces tarifom da obnovis ugovor.
2.Moras zvati ili da odes u poslovnic da ti ukinu placanje 3g pretplate
Cim se naspavam, dogovoreno@alfaunits hvala na informacijama...i kad si tu negde u komšiluku, javi se nekad, šta se stiso![]()
Moguce je. Za Telenor mislim da neces videti takve situacije, ali na VIPu je skroz realno (imaju bolju pokrivenost 4Gom u vecim gradovima nego sa 3G ponegde).Pošto vidim da se super razumeš u tematiku još jedno pitanje; da li je moguće da na mestima gde nemam 3g signal imam 4g signal? Ako nije, onda nemam šta više da tražim na mts ne znam kakvu ponudu da daju, obzirom da u velikom delu ns imam samo 2g (počev od samog centra kod futoške pijace).
@alfaunits hvala na informacijama...i kad si tu negde u komšiluku, javi se nekad, šta se stiso
Pošto vidim da se super razumeš u tematiku još jedno pitanje; da li je moguće da na mestima gde nemam 3g signal imam 4g signal? Ako nije, onda nemam šta više da tražim na mts ne znam kakvu ponudu da daju, obzirom da u velikom delu ns imam samo 2g (počev od samog centra kod futoške pijace).
Proveri ispred Telenora pls
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari