Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobili smo na jednoj lokaciji risiver 2100 sa nekim novim daljinskim, bez uputstva i liste kodova. Nešto nismo uspeli da na osnovu starih uputstava podesimo kod za TV.
Da li postoji negde dokumentacija za taj novi daljinski?

Poslednja izmena:
To je standardna ponuda.
Ali ako puste iskljucivo DVB-C signal da li daju besplatno za dodatne televizore. Neko je mislim pomenuo 3 besplatna. Da li ima nekoga ko je digitalizovan da cujemo utiske.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Tu sam informaciju i ja cuo, bilo bi super kad bi neko ko ima samo digital to da potrvdi.

U mestima gde je ukinut analogni signal daju tri uredjaja besplatno. Moze da se bira d3mini ili CAM.

Mislim da je pominjano da je analogni signal potpuno ugašen u NS, i u naselju Galenika, Zemun

Ugasen u NS pre par meseci. Ja sam prosle nedelje uzeo pored 2 d3 risivera i jedan CAM besplatno i bez mesecnog odrzavanja.

Ugasen u NS pre par meseci. Ja sam prosle nedelje uzeo pored 2 d3 risivera i jedan CAM besplatno i bez mesecnog odrzavanja.
E to je informacija koja mi treba.
Znači mogu pored postojećeg D3 da dobijem 2 CAM modula za ostala 2 TV-a i rešim problem.
A da ne plaćam dodatno održavanje.

Dobili smo na jednoj lokaciji risiver 2100 sa nekim novim daljinskim, bez uputstva i liste kodova. Nešto nismo uspeli da na osnovu starih uputstava podesimo kod za TV.
Da li postoji negde dokumentacija za taj novi daljinski?
Koji daljinski je u pitanju, daj slikaj?

Послато са HTC Desire 610 уз помоћ Тапатока

Pa eno čovek mi pomogao, ima u PDFu slika.

Vidim sada da SBB ima u ponudi Optika pakete za odredjene delove grada. Znaci li to da smo mi koji smo pre koristili Fiber pakete obmanuti? Kako drugacije nazvati situaciju u kojoj su nama pre nudili te Fiber pakete govoreci o tome kao o optici, a sada kada su krenuli sa optikom delovi grada gde su nudlli Fiber pakete ne postoje na spisku koji su oibuhvaceni Optika paketima?

Da, opseg brojeva 068 je dodeljen VIP-u na koriscenje.
Nesto mi se javlja da sledece godine SBB nece imati potrebe da uvodi svoju mobilnu mrezu, posto ce vec biti vlasnik jedne.

Pozdrav

P.S. http://registar.ratel.rs/cyr/reg202?action=table&vrsta=2000&filter=&operator=&broj=
Šef jedne poslovnice mi reče da nisu vlasnici ni jedne mobilne mreže već su u pregovorima, ali se ne slažu sa cenom. Rekao je da su već ”zakupili” taj 068 i da će sigurno postojati njihova mobilna mreža samo je pitanje da li će kupiti neku pps postojeću ili praviti svoju. Malo konkurencije nije na odmet.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Da javim i na ovoj temi.Optika promo 5meseci po dinar ili gratis Tv (Vox 32")+ HBO 24 meseci free.Lokacija: Zarkovo, juce video flajer kod Vera.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Pozdrav, zanima me koji je najlakši način(ili jedini) za povezivanja sbb-ovog technicolor epc3928s rutera i xiaomi wifi router 3g? Ruter stiže za nekih 15-ak dana sa gearbest-a. Pre nekih 10-ak godina sa povezivao adsl Huawei i neki tplink ali sam skroz zaboravio postupak.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Pozdrav, zanima me koji je najlakši način(ili jedini) za povezivanja sbb-ovog technicolor epc3928s rutera i xiaomi wifi router 3g? Ruter stiže za nekih 15-ak dana sa gearbest-a. Pre nekih 10-ak godina sa povezivao adsl Huawei i neki tplink ali sam skroz zaboravio postupak.

Da li se xiaomi wifi router 3g pojavio sa engleskim firmware-om ili je i dalje samo sa kineskim ?

Mislim da je kineski, ali tu je chome Google translate :)

Mislim da je kineski, ali tu je chome Google translate :)

Javi utiske kako radi.
Xiaomi je koliko se secam na 192.168.31.1
Najbolje je da sa epc3928 sav saobracaj propustis na 192.168.0.2 u dmz a postavis na xiaomiu tu adresu za wan port. Iskljucis wifi na epc-u i isključiš dhcp na epc-u i to sve prebaciš da odrađuje xiaomi.

Probaću čim stigne, a da li je moguće na epc3928s isključiti emitovanje unifi signala?

Nisam siguran, ali ako skroz iskljucis wireless (ima valjda i dugme za to sa prednje strane) onda ne radi ni Unifi.
Pozdrav

^ Best possible way

Da li se nekome nekada desavalo da nece na pusti sliku na TVu a da dole uredno pise program i sta ce se sledece pustati?

Sent from my iPad using Tapatalk

Imam ovaj Ubee sa slike, ali poceo da me zeza. Svaki put kada palim komp (imam 2 i zezaju i jedan i drugi) nece net da radi (idu preko LAN-a). Prorade tek preko reseta. Druga stvar je da cimer koji na laptopu i telefonu koristi 2,4ghz opseg svaki dan, dva kaze da ga zeza dok se ne iscupa kabal. Ja licno koristim 5ghz pa nemam taj problem. Mozda je za wifi problem interferencija, ali do sad je radilo kako treba.

Da li ima sta trenutno valjano pa da trazim da mi zamene ili ne?

Duo gold extra je paket.

Послато са Nexus 6P уз помоћ Тапатока

Da li se nekome nekada desavalo da nece na pusti sliku na TVu a da dole uredno pise program i sta ce se sledece pustati?

Sent from my iPad using Tapatalk

nema tu nista cudno, TV ili STB je 'zapamtio' EPG a iz nekog razloga nema signala.

Koliko čitam, bolje da ostanem na ovom starom ruteru, taj ubee sve zeza.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno