Jeste. Ja izabrao po specifikacijama baš ono što želim, uređaj kao nacrtan za moje potrebe, a dobih mućak koji ne ispunjava specifikacije. Pri tome nije ni malo jeftin.
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
jozzo ja mislim da bi trebalo da reklamiraš klimu i da tražiš da se provere sve komponente.Nekom logikom idem da što je veće to više i troši...generalno ako odstupa od navedenih parametara traži komplet proveru i ako se utvrdi da postoji problem vrati i zameni uređaj.Lično oko Midee imam iskustva na bivšem poslu....Instalirane obične klime u prostorijama gde se 24h puši(psihijatrija)...znači čađ,nikotin,prašina i sve po redu.Uspevale su neke dve godine da se izbore sa tim stvarima uz NEREDOVNO čišćenje(kad se seti menadžment da obrne malo keša).Nakon toga dobili smo Career koje i dan danas rade a ima jednooo 4-5 godina od ugradnje.Ista stvar...peri deri...sve je to radilo i na -20.
Tako da,šta znam..moje iskustvo je pozitivno sa Mideom.Ali FujicuSiemens pre njih je zaslužio bistu ispred bolnice...radile su od 2001-20014 godine skoro bez prestanka i čišćenja.
Tako da...traži ti da oni lepo sve isproveravaju pa na zamenu...