Ako ti nije ovo o cemu se pise proteklih dana dovoljan razlog da bezis od kineza onda napred![]()
Gde ima LMCA za 60k?Razlika je samo u dizajnu, ne vredi 10k više.
Izvinjavam se, nisam proverio cene. Ni 3k više ne vredi (po meni, jedino ako vam je baš toliko lepša).Gde ima LMCA za 60k?
Što da beži, zbog toga što je jozza kupio predimenzionisan model
Znaci vama je normalno da kupis kineza sa dobrim specifikacijama a dobijes smece koje je neupotrebljivo.
Cudne stvari se desavaju na ovoj temi.
Ili da ti ubace unutrašnju 12-cu na tu spoljašnju, jer su sive vijuge unutra, a napolju su bicepsi.sad vec razmisljam da kao jozza posaljem mail i da vidim sta ce da odgovore..prihvatio bih verovatno da mi daju drugu 12-ku umesto ove 18-ke a da mi razlika u novcu pokrije ugradnju te 12-ke
@jozza Siguran sam da će dobar deo korisnika biti zadovoljan sa dobrim grejanjem za male pare ne ulazeći u detalje kako radi klima, i koliko je precizna.
Jeste. Ja izabrao po specifikacijama baš ono što želim, uređaj kao nacrtan za moje potrebe, a dobih mućak koji ne ispunjava specifikacije. Pri tome nije ni malo jeftin.Ne nego znači da je svako odgovoran za svoje postupke i da ima izbor.Ako nemam da kešikam 100k za klimu zar mi je zabranjeno da kupim jeftiniju sličnih karakteristika,šta sad po tebi ja sam trebao ili da keširam 120k za klimu a da ne odradim stan u kome živim kako treba ili da kupim ubogog kineza i završim stan.... jer ti veruješ da samo i isključivo Japanci prave vrhunske stvari?
Ako tako gledamo..Apple je kinez,skoro 2/3 Japanskih proizvoda je napravljeno tamo...šta ćemo sa tim????
Ne razumem čemu hajka...jeste ima katastrofa uređaja ali realno svako bira šta želi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari