Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Postoji li neki dobar Wakelick detektor za ne-rootovane telefone? Neki Android proces mi za sat i po pojeo 20% baterije

Послато са SM-G9350 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
To i mene zanima. Koliko znam nije moguće bez root a.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Da odgovorim samom sebi i Marku. Postoji -Wakelick detector lite. Potreban je i računar da bi iva aplikacija radila. Postoji tutorial u samoj aolikaciji o tome kako se instalira dodatak za Chrome neophodan za njen rad na ne-rootovanim telefonima.

Ja sve više mislim da Adhell troši bateriju u pozadini. Em ne radi kako treba više uopšte.

8e9e8609ee506354d93612177be92b05.jpg

Ako ga obrises javi rezultate, jer i ja sumnjam u njega a mrzi me da uradim unistall jer sam odradio ceo onaj proces oko registracije. Kod mene za sada radi, skida reklame.

I meni radi dobro ali ako guta bateriju dzaba ti sve. Naci cu mu neku alternativu

Disejblovao sam secure folder, a sada ne mogu da ga ukljucim..cak ni da ga obrisem ili reinstaliram jer ne postoji opcija osim enable..a ona ne reaguje.. neko resenje sem factory reseta?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ako ga obrises javi rezultate, jer i ja sumnjam u njega a mrzi me da uradim unistall jer sam odradio ceo onaj proces oko registracije. Kod mene za sada radi, skida reklame.
Skinuo sam prvo Facebook app da vidim kako ce se ponašati baterija napolju.
Ja ne znam dal je na drugim brendovima ali Samsung je neviđeno đubre što se tiče sistema posle mesec dana ili sam ja je*eno taličan!

Drugaru je puklo zadnje staklo na s7 (obican ne edge), zna li neko koliko otprilike moze da kosta zamena?

Sent via Xperia Z5

Najbolje da nazove ProMobi.

Skinuo sam prvo Facebook app da vidim kako ce se ponašati baterija napolju.
Ja ne znam dal je na drugim brendovima ali Samsung je neviđeno đubre što se tiče sistema posle mesec dana ili sam ja je*eno taličan!
Update-uj ti samo :)

Mada ovo zadnjih nedelju-dve je izgleda Google zeznuo sa Play Store-om ili Google Services! A to ne moze da se disabluje update (ili ne rade Gmail i Chrome appovi)

Aj ako saznate zanima i mene kolika je zamena zadnjeg stakla...dodusevna edge modelu.

Izgleda da sam brickovao telefon.
Nece da digne sistem, samo vrti Samsung logo posle pokusaja root-a.
Ne razumem zasto nije uspelo, vise puta sam ovo radio na S5 bez problema.
Naravno kad sam zaglavio pogledao sam shitload komentara da imaju isti problem.
Mozda je ovaj autoroot radio samo na Android 6.x ?
Ima li neko resenje da dignem sistem ili moram preko Odina da dignem novi sistem?

https://www.youtube.com/watch?v=CEI75gZWUtc&t=218s

Ja sam danas posle svega mesec dana druzenje sa s7 presao na s7e, naletela mi dobra varijanta, pa sam zenin a5 2016 dao za s7e... Medjutim s7e je sa "problemom", (svesno sam ga takvog uzeo) , naime na kameri ima crna mrlja koja ostaje i na slikama, medjutim kada nije n max rezoluciji onda mrlje nema... Kazu da moze da se ocisti u servisu ili zamena kamere... Jel neko nesto cuo o ovome?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Pa idi u servis i zameni kameru ako su vam bitne fotke u full res...sta ima tu da se sluša?!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Disejblovao sam secure folder, a sada ne mogu da ga ukljucim..cak ni da ga obrisem ili reinstaliram jer ne postoji opcija osim enable..a ona ne reaguje.. neko resenje sem factory reseta?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Novi update problema..

Pobrljavio knox od secure foldera i samo zaglavi ekran bez aplikacija ili bilo cega.. radi 2 min dok se ne aktivira "knox II" i zatim ne reaguje ni na sta.. bekap nije bilo moguce uraditi manuelno, pa ostadoh bez brda slika, kontakata i ostalih cuda..

Znaci, kod iskljucivanja secure foldera pazljivo.

Kako se uopšte radi root na S7 sa Android 7.0?
Neki YT video najbolje koji je neko sa foruma zapravo probao i radi.

Xda developer forum i imaš sve što ti treba

Update-uj ti samo :)

Mada ovo zadnjih nedelju-dve je izgleda Google zeznuo sa Play Store-om ili Google Services! A to ne moze da se disabluje update (ili ne rade Gmail i Chrome appovi)
Jel si uspeo da nađeš neki info šta jede bateriju u pozadini.
Opet nije baš sjajna baterija posle flash sistema.

Nisam konkretno ali posto ja nisam dirao nistw, a Play Services jeste updated, do njega je. Isto mi se na Note 3 desavalo, ali tamo za svaki PS update.

Ja imam 11.5.17. I meni se čini da mi je baterija lošija.

Nisam konkretno ali posto ja nisam dirao nistw, a Play Services jeste updated, do njega je. Isto mi se na Note 3 desavalo, ali tamo za svaki PS update.
Isti slučaj, vidim da je play store drugačiji, ništa update nisam, znači nema šta drugo da bude. Teraju nas na pixele ko kanda :d

Počinje stvarno da mi ide na ku*ac cela ova priča oko Google i Samsung update. Kupiću tačno neki A5 ili J7 i da me bole uvo za bateriju. Od S3 natezanje sa baterijom, stvarno je sramota sta mi plaćamo po 500-600 evra u nekom trenutku. Ili ja 350 evra.

\"suboticanin\" je napisao(la):
Sta je ovo sunce mu....? Nije padao, nije puko. Stalno ima tu crnu fleku. Imam garanciju, jel moze ovo da prodje u servisu?
Ja sam tu crnu mrlju dobila odmah cim sam u Vipu kupila tel.negde u maju sad u septembru mi se pojavilo zeleno svetlo na celom ekranu i nisam mogla da udjem u telefon. Odnela u Vip poslali u servis odbili mi reklamaciju i traze 33000din da mi poprave ekran i tu mrlju.Telefon star 4 meseca. Obrazlozenje je kako sam nagnjecila telefon. Jos uvek se ganjam sa njima. Videla sam na internetu da mnogi imaju isti problem sa ekranom. Iskreno telefon nije nagnjecen 100% garantujem ali tesko je sada to dokazati.

Počinje stvarno da mi ide na ku*ac cela ova priča oko Google i Samsung update. Kupiću tačno neki A5 ili J7 i da me bole uvo za bateriju. Od S3 natezanje sa baterijom, stvarno je sramota sta mi plaćamo po 500-600 evra u nekom trenutku. Ili ja 350 evra.

A da instaliraš više taj bbs kad već imaš root i vidiš šta je problem umesto što 3 godine kukaš na forumu na drain :)

Pa pokušao sam root kako sam ranije radio na S3 i S5 više puta i dobio brickovan telefon. Tako da nemam root, a i problem očigledno nije samo kod mene, vidiš da se i drugi žale na bateriju u zadnje vreme.
Ako neko okači YT video ili link za uputstvo za root koje sigurno radi na S7 Exynos možda i probam opet.

@Tamara moraš biti bezobrazna jer sve te šarlatan prodavce uče da na sve načine pokušaju da odvrate kupca od prava na ostvarenje garancije. Preti im tržišnom inspekcijom pa ćeš videti kako se prihvata reklamacija.

Vojo, ja ga instalirao 20x do sada, na 5 razlicita Samsunga (8 razlicitih komada, 5 modela), i nijednom nije moglo da se shvati sta je, kada je do GPSa :)

Kazi ti meni, zasto bi telefon lepo radio mesec dana od zadnje instalacije bilo cega, a onda tacno nakon GOogle Play Services update zeza, ako nije do GPSa?
A nije da je to nesto sto mozes da rollbackujes, ili disablujes!

E ne znam za te fantomske bugove, u životu ih nisam imao (a valjda imam plej servise majku mu), znam da žena ima redovno između 4 i 6 sati ekrana na S7, zavisi koliko je % ostalo baterije do kraja i koliko je cepala looney tunes dash, bukvalno možeš sat da navijaš po bateriji

Naravoučenije, džabe se ja patim sa ne instaliranjem sistemskih i app nadogradnji kad me google isforsira njihovim glupostima.

Aj sad najvažnije od svih pitanja; jel postoji mogućnost da se isključi update za google play servise!?

Nazad
Vrh Dno