Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne pratim temu baš redovno, ali u poslednjih nekoliko stranica nisam video da se spominje Mr. Mercedes?
Malopre sam odgledao osmu epizodu. Još dve epizode su preostale da se emituju pa gotova prva sezona. Serija je rađena po romanu Stivena Kinga, ali to je krimi-roman tako da u seriji nema natprirodnog (što ne znači i da nema bizarnog).
Sasvim je dobra serija, uz Handmaid's Tale i The Sinner ona mi je nešto ponajbolje što sam odgledao poslednjih meseci.

Mislim da je sledeće sa čim počinjem Big Little Lies, a naravno da itekako primamljivo deluje i serija rađena po Dikovim knjigama (Philip K. Dick's Electric Dreams). Svaka epizoda sasvim posebna priča, kao i u Black Mirror. Još i kvalitet da bude približan i imaćemo pun pogodak.

Poslednja izmena:
Ja se divim sebi kako sam uspeo da odgledam The Mist seriju.
Veće sra*e nisam skoro gledao ali uspeo sam da izguram 10 epizoda

Beyond Genius Lies Insanity

Previse serija ima, ne znam sta bi pre gledao. Gomoru polako zavrsavam 1 sezonu, nema sta vrhunska. A Shameless sam i ja isto stao ali negde na 3 zezoni, fenomenalna serija ali nekako sam na brzinu sabio te 2 ipo sezone pa se zasitio.

Ned and Stacey, sitcom iz 1995-7. Meni nekako deluje slicno Friends i Will&Grace, bas mi se uklopila 🙂 Iako otprilike >pola sala unapred znam sta ce biti, ali ipak mi tako dobro odglume da me opet nasmeju 🙂

Odgledah Narcos 3. sezonu... Iskreno, plasio sam se nasta ce to liciti kad vise nema Pabla, ali prijatno se iznenadih, sasvim solidna sezona.

Sta preporucujete da krenem da gledam,Deadwood ili The Wire?Da li je Deadwood zavrsen skroz ili otkazan?

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока

Odgledah Narcos 3. sezonu... Iskreno, plasio sam se nasta ce to liciti kad vise nema Pabla, ali prijatno se iznenadih, sasvim solidna sezona.
Ја тренутно гледам. Стигао до половине и могу се сложити да ни мало није оманула. И даље је добра, иако нема Пабла, односно Моуре. Пења поприлично добро ради посао.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pridruzujem se i ja sa shameless, skinuh prvu sezonu pa da vidim kakvo je to cudo kad svi hvale.

Sta preporucujete da krenem da gledam,Deadwood ili The Wire?Da li je Deadwood zavrsen skroz ili otkazan?

Послато са GT-S7580 уз помоћ Тапатока
I jednu i drugu. Ja bas sada gledam Deadwood po treći put. Deadwood je otkazan ali slobodno gledaj, nije problem nikakav. Uvek biram pre da gledam ove odlične serije po par puta nego da krećem neku novu lošu I gledam je samo što je "sveža. Shameless sam obično gledao epizodu nedeljno pa na kraju utvrdim gradivo.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Postoje neke najave da HBO priprema Deadwood film, kao nastavak ove fenomenalne serije.

Pridruzujem se i ja sa shameless, skinuh prvu sezonu pa da vidim kakvo je to cudo kad svi hvale.

Neces pogresiti, serija je odlicna i kako sezone odmicu ne gubi na kvalitetu sto je najvaznije, po meni jedna od retkih serija koja ima konstantnost od prve do poslednje sezone sto se tice kvaliteta.

Koja je sad ovo fora, zar nije treca sezona Rick i Morty-ja trebala da ima 14 epizoda?

Nisam nesto vidjao da se cesto spominje ova serija bilo gde, prica je po istinitom dogadjaju gde FBI agent inace profajler razotkriva Teda Kacinskog, poznatijeg kao Unabomber... posebno me je privuklo to kod serije sto je dosta tih foreznickih detalja i puno je stvari u detaljima, ima dosta i psihologije pa ce ujedno bit dosta zanimljivo i to ko odluci sa gledanjem...

KO je citao "1984" - Erik Artur Bler aka. George Orwell videce puno stvari u seriji...

Manhunt: Unabomber

1.jpeg

http://www.imdb.com/title/tt5618256/

Jesu malo over-the-top, ali meni su bili odlicni. Kad god je neko izgovorio frazu “mui importante” meni se pojavio kez na licu 🙂

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nisam nesto vidjao da se cesto spominje ova serija bilo gde, prica je po istinitom dogadjaju gde FBI agent inace profajler razotkriva Teda Kacinskog, poznatijeg kao Unabomber... posebno me je privuklo to kod serije sto je dosta tih foreznickih detalja i puno je stvari u detaljima, ima dosta i psihologije pa ce ujedno bit dosta zanimljivo i to ko odluci sa gledanjem...

KO je citao "1984" - Erik Artur Bler aka. George Orwell videce puno stvari u seriji...

Manhunt: Unabomber

Pogledajte prilog 237639

http://www.imdb.com/title/tt5618256/

Odlična serija... iskreno se nadam da će nastaviti sa serijalom Manhunt.

Postoje neke najave da HBO priprema Deadwood film, kao nastavak ove fenomenalne serije.
Odlična serija odgledao sam je nedavno, sve preporuke ko voli vestrn. Meni je kraj nekako ne završen ima tu materijala za još jednu sezonu, što da ne i film. Voleo bih da vidim sve glumce na okupu iako je prošlo dosta vremena.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

ST: D e3 meni je mnogo bolja nego prve dve i objasnjava neke nelogicnosti koje su uradili sa glavnim likom u prve dve epizode i u kom pravcu planiraju da idu sa serijom.

Deluje da ce u stvari cela prva sezona biti upotrebljena da se postavi "karakter" serije i da prakticno bude prolog.

U svakom slucaju planiram da nastavim da gledam jer mi je "Captain Ahab", pardon Lorka veoma interesantan lik i uz Sarua mozda najbolji za sada u seriji. Nije ovo onaj stari ST (deluje mi da ce ovo biti dosta mracnije), ali gledace se. 😀

(i nisu se suzdrzali duze od 3 epizode da ne guraju gay bs -_- )

Za sada rekao bih prve dve epizode 6,5 ; e3 7,5 ali mislim da je najbolje da se da sud na kraju sezone.

Poslednja izmena:
Doctor Foster.. jako zanimljiva serija ko voli takvu tematiku, ljubav, varanje, flert, intriga

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Odgledah The Handmaid's Tale,odlicna serija.Od mene ocena 10.A nesto sam je sve izbegavao.Sad gledam tabu i prva epizoda bas uliva poverenje

Odlična je treća epizoda Discovery-ja. Podsetila me malo na treću sezonu Enterprise-a i one elitne vojnike koji su obučavali posadu za borbu za Xindi-jima. Ovo je bukvalno drugi put da su ST-u vidim one malo ozbiljnije, militantne likove. Uvek je fokus bio na onim happy/gay sterilnim likovima, a ovo je baš lep zaokret. Takođe, po pitanju kamere, ovaj filmski look mnogo bolje pristaje seriji od dosadašnjih standardnih TV formata prikaza. Čak mi i sam brod, sa onim oštrim linijama izgleda mnogo ozbiljnije i moćnije od dosadašnjih. Voyager mi je bio najlepši dosad a naspram Discovery-ja izgleda kao jaje.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno