Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ova je ok
c14c3568c873be04be15493352dec607.jpg
Ja ovu temu ne mogu da nadjem [emoji53]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Izgleda da je Samsung skinuo iz prodavnice [emoji52]

Koristim istu, odlična je!

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Trebalo je nju kao default da stave :) što li su je skinuli...

@Stefan1995 probaj ovu

1706ebdf3bef3a1bf8530bbe56e52686.jpg

Možda što sam im se žalio đa kad zadržiš taster na samsung tastaturi da dobiješ alt, rezultat bude beo umesto crn (jedina stvar koja me nervira kod iste).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Znam da jenpisano vec dosta puta,ali s obzirom da dobrog stakla za s8 bas i nema,da li vise preporucujete samsungovu foliju(onaj paket sa 2),ultimate shield(cuo sam da je treba skracivati pa me to malo odbija) ili neku drugu?Hvala!

Za 6$ nije lose ovo da se naruci, kazu da je mnogo dobar Rhino.. Ako narucis Bumper i Glass Screen Protector, salju dzabe. :D

Dobih na poklon s8+ demo unit. Od zamerki trenutno jedino na racun ovog smrdljivog gorila stakla. Ovo sacuvati od ogrebotina je prava umetnost. Ovih dana cu malo da se pozabavim kamerom da vidim kako se drzi. Ako nekog nesto zanima a da nije sot nek pita

Ako i dalje imaš raspored na onom stolu igrackica ili šta je već, da odradis low light test kamere [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Videcu kasnije sa meizu mx4,samsung a5 i sony a6500 aparatom pa cu da okacim.

Samo stavi skin tone na 0 ako već nisi

Kako se vama cuje ton kada dobijete poruku na fb mesenger?Meni znatno tise u odnosu na s7 edge.

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Odradio je posao, isplatio se samo tako.

Kako ti je ovo puklo? Palo na tu ivicu ili neki udarac direkt?

Koje staklo i zastitu da uzmem za s8? Dobio sam s8 na poklon pre par dana na kojem je zalepljena folija i obicna plasticna zastita za ledja ali mislim da je to 0 zastita.

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Bio sam do Tehnomanije i kod njih s8 plus model ima 4 gb rama a po oglasima vidim da neki imaju 6 gb rama pa me zanima da li kupiti sa 4 gb rama u radnji ili ne.

Da se upisem i ovde..
Da li je neko koristio clear cover? Kupio bih ga, iskljucivo blue
Pozdrav svima

Sent from...

Ako hoces kod nas, probaj sa Nillkin...meni licno najvise odgovara super frost ;)

Ako hoces kod nas, probaj sa Nillkin...meni licno najvise odgovara super frost ;)
Uzeo sam nillkin sintetik fiber za zadnju stranu... Staklo od nillkina u 3g storu je preko 3000din

Ok je fiber, ali meni je malo "glomaznija" ...na prednju stranu nisam nista stavio ;)

Za one koje zanima
iso 800 by hunder hunder, on Flickr
iso 800 RAW obrada by hunder hunder, on Flickr
iso 800 mx4 by hunder hunder, on Flickr

Mogu reci da sam jako zadovoljan kako obradjuje slike.Jos uvek moze da se jos malo dotera u PS ali jako malo.Dovoljno je samo malo stustiti slajder za saturaciju i kontrast i to je to.Naravno ne treba ocekivati cuda od ovog malog senzora ali ovo je max sto ce bilo ko izvuci iz njega.Vreme je da se krena sa vecim senzorima ili povecivati aputure do f1.0 :)
evo jos tri primera sa kolor korekcijom

iso 100 by hunder hunder, on Flickr
iso 100 RAW obrada by hunder hunder, on Flickr
iso 100 color correct by hunder hunder, on Flickr

hteo sam da ubacim jos a5 ali ne mogu da stigne od obaveza.Mx4 mi je bio pri ruci

Da li kod nas ima da se kupi?

Ne znam, ali mozes da narucis. Ako ces jedan artikal, postarina ti je 6 dolara sto i nije neka para, a ako uzimas nesto sto prelazi cenu od 40$ salju free, pise sve na sajtu. A mozes i ove na KP da iscimas da uzmu preko ako ima, ali sumnjam da ce biti nesto jeftinije, a Rhino je odlican.

MX4 i nema bas neku kameru, ali bilo bi lepo i sa A5 (ako je 2017) uporediti.

Dobro je kad na auto on moze lepo da odradi, pa cak ni RAW ne moras da pucas. Jedino LL uslovi gde bi koristio neki stalak, pa da izvuces vise iz nekog landscape-a.

Da se upisem u temu... i jedno pitanje.. moze li kod nas da se koristi Samsung Pay?

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Vrh Dno