Šta je novo?

ZCash [ZEC] (Equihash)

Diff na zecu osciluje po 2k gore dole. U praksi se uzima srednja vrednost oko 5.5k je sada.

Sent from my SM-G950U using Tapatalk

Za taj wallet ne znam. Ja kopam direkt na bitrex pa tu menjam sta treba pa onda saljem na trezor.
Idi na whattomine.com , izaberi kartice koje imas i kolicinu kartica. Izaberi sort by : current profit , currrent difficulty
Videces u kolonama kolika je trenutna isplativost i trenutna "tezina" mreze tj kopanja.
Npr. Juce je zec mreza bila na -20 %,i rigovi koji su mi kopali zeca su davali otprilike 0.12 zeca na 24h. Danas je mreza na +20% i ti isti rigovi daju oko 0.08 zeca na 24h.
Nadam se da sam malo pojasnio

Hvala na objasnjenju. Pokazuje da se trenutno daleko vise isplati Zec od Ethera.

Da. Hvala. Povecao PL sa 85 na 90 i smanjio CCS sa 100 na 80. Kopaju oko 450-460 h/s, gtx 1070.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Da li je neko eksperimentisao sa --fee u EWBF?

Znam to, nego kako se ponaša u praksi? Video sam negde da preporučuju 0.1 iz nekog razloga.

Al je skocio ZCash....

Bemliga... Zotac 6x 1050ti sa Micron memorijom, evo od jutros rade Zeca (znamo i zasto) , ukupno 880 sol... to mu dodje oko 147 po kartici.
Na ETH 14.3 Mh/s sa memorijom +650 i power limit 70%.
Inace ceo rig trosi 360W !! ,)

Isto imam micron memoriju na 1050ti, eth mi kopaju 15.8mh/s memorija +1000, a zec na bez oc-a mi idu preko 170sola. Iskreno razlika je ogromna 30% probaj da ih vise oc pa uporedi potrosnju vidi da li ti se isplati da ih oc.

Ja sam izvukao na 1050ti 180sol

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

kao i juce u isto doba.....ode zeka preko 300 €

Sent from my iPhone using Tapatalk

Al ode gore...

Da vidimo dal ce probiti 400 :)

I to se desilo(nisam verovao)postavio na 0.1 i proslo :D

Poslednja izmena:
Prvi put da neka Nvidia ima najbolji ROI :-D 1080TI oko 200dana (4.6$ dnevno)

Ko visoko leti, nisko pada :D

Vec se vraca na jucerasnju vrednost, mada verujem da ce postepeni porast tek poceti. Ovo je bilo ludilo sto se desilo jutros xD

Do sada krajnja granica bila oko 150,mozda nece toliko dole vise...

Nazad
Vrh Dno