Šta je novo?

LG V20

Može i ovde da se ostavi link za taj povoljan brzi punjač, nije to neka tajna valjda...

http://www.ebay.com/itm/Original-Fa...var=423101713089&_trksid=p2060353.m1438.l2649
Meni ovo deluje isti punjac kao za V20, nisam ga jos isprobao, ali sledeceg njega narucujem

A baterija sa kucistem je ova, ovu sam najjeftiniju nasao
http://www.ebay.com/itm/LG-V20-BCK-...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2060353.m1438.l2649

A kod ovog lika sam uzeo brzi punjac 3.0, sad ga nema, uGreen, jako sam zadovoljan, malo je jaci sa cenama, uglavnom ima ovo sto ima na ebay-ju, samo skuplje, ali odmah dostupno, jako fin lik
http://brzipunjaci.kpizlog.rs/

Mogu ja da vas povežem sa nekim ko ima brdo tih punjaca :)

Okupilo se drustvo sa flexa na v20 temi, samo jos ja falim...merkam ovaj v20 vec dugo. Najvise me odbija velicina i baterija. Videcu vec, mozda i prelomim. Sad tek vidim kolko mi je flex 2 bio perfektan telefon u svakom pogledu, od igleda i velicine do rada. Niko nije ostao ravnodusan kad ga je video. Da nije riknula matica ko zna kad bih nenjao fon...

Okupilo se drustvo sa flexa na v20 temi, samo jos ja falim...merkam ovaj v20 vec dugo. Najvise me odbija velicina i baterija. Videcu vec, mozda i prelomim. Sad tek vidim kolko mi je flex 2 bio perfektan telefon u svakom pogledu, od igleda i velicine do rada. Niko nije ostao ravnodusan kad ga je video. Da nije riknula matica ko zna kad bih nenjao fon...

Slazem se za sve receno za flex 2, i meni je bio savrsen.
Niko ne ostaje ravnodusan ni ovaj kad vide

A sad o bateriji. Nisam merio SoT, iskreno da kazem, nisam ni znao gde se gleda, danas sam otkrio, to mi i nije tako bitno, ali cu videti, ali baterija bar na mom modelu je zivi uzas. Trosi se kao luda, primera radi, poceo sam ovaj tekst da citam od 55 stranice, do 64te, sa 66% je spala na 60%, a samo sam jedan mail procitao. Mozda je problem do mene, na poslu ga svaki dan punim, onda kad dodjem kuci bar dva puta, naravno, ne padne nikad na 15%, punim ga ranije, ali ako negde izadjem, vrlo brzo se potrosi. Ali to mi i nije neki problem, jako brzo se puni, a i narucio sam jos jednu bateriju, a plus cu uzeti i power bank, uzeo sam jos jedan brzi punjac, koji nosim u rancu, a planiram jos jedan, nasao sam LG jako jeftino.

...kada sam ja pisao ovakve(mnogo blaze) utiske,bio sam nazivan pljuvacem LG-ja .Razlika je samo u tome sto sam ga ja,razocaran prodao a @debelileka je "super zadovoljan" i koristi ga sa zadovoljstvom :d

Pa sta da kazem, navikao sam se na to punjenje svaki čas, nisu mi jasni ljudi koji bi da kupe ovakav ili jači fon, a očekuju da im baterija traje dan ipo i slično, može, ali da ga koristite deset minuta dnevno. Evo, sad dok ovo pisem, baterija je na 35%, a kad sam ustao bila je oko 95%, sot kaze 2h i 40minuta, vi to procenite koliko je, ne znam, mozda mene zeza telefon, nisam nista gasio od tih nekih aplikacija sto rade u pozadini, moram se i sa tim pozabaviti. Ja ga moram puniti cim spadne na 25%, radni dan jos nije gotov, ne sme mi se ugasiti. Evo, sad je već 34%

Mislio sam da preskočim tvoja pitanja, jer ima sad već toliko vlasnika ovog telefona, ne moram baš ja da sam u svakoj čorbi mirođija, ali pošto se niko ne javlja pokušaću bar da probam da ti pomognem. Nešto oko tvog softvera nije u redu. Vidi imaš li neki update OS pa onda možda uradi i fabrički reset. Kod mene sve što si nabrojao radi, slike u caller ID normalno, posebna zvona itd.
Ako koristiš i data protok proveri koje sve aplikacije troše data pa ukini data protok svim apps za koje ti to nije neophodno...
Meni je juče telefon bio jedina veza sa svetom jer mi ne rade fiksni I adsl. Proveravao sam vesti, slao mailove, slikao 20ak slika, zvao ljude, išao na Web, I baterija mi je uveče sa nekih 4 sata sot bila na 27 posto...

Da, mislim da ti u pozadini nešto stalno drnda, a nema potrebe. Nisu problem aplikacije u pozadini,već one koje ne koristiš uopšte, a troše ti bateriju. Pored toga, najveći potrošač baterije je ekran, pa probaj malo da smanjiš osvetljenje i videćeš osetni napredak u trajanju iste ;)

Pa ekran sam stavio na auto, sto mi najvise odgovara, mada sam primetio da nekad se zbuni, pa u mraku pojaca ekran na max i sl, al uglavnom ga drzi na nekih 50tak procenata.
Meni je sad baterija sa 3h 0m sot na 26%, jasno je da imam problem.
Ne bih ga sad resetovao na fabricka, taman sam sve podesio kako hocu, a novog sam uzeo, znaci od nule sam krenuo...
Generalno me najvise nerviraju te melodije, volim da znam cim zazvoni ko zove, bar za te ljude za koje sam stavio drugu melodiju, ali dzabe. A slike stoje uredno, kad se udje u kontakt, velika slika i to, ali cim taj kontakt pozove, samo zelena pozadina i broj, slike nigde.
Sigurno nesto ima na netu da se pročita, ali nikako da stignem.
Hvala u svakom slucaju

Znam da je fabrički reset pain in the ass, ali bojim se da nećeš imati izbora ako neke stvari ne rešiš...a obično se takvi problemi ne reše sami, na žalost...imaš li neki OS apdejt, jesi li proveravao?

Pa pise da mi je 11.8.17 bio neki zadnji update, sad sam proverio, nema nista novije.
Sad sam na 9%, ovo je nesto standardno vec, oko 12 da mora da se puni, a sot je 3h 35 min

Pa to je nerealno slabo, definitivno nešto ti prazni bateriju u pozadini.

Pa ne znam, probacu ovih dana da resetujem, pa cu videti. Instalirao sam gomilu i igara, i gluposti koje mi ne trebaju, samo zato sto imam prostora toliko sad. A pregledao sam sve aplikacije, i za tek nekoliko piše da su svukle % ili dva od poslednjeg punjenja, nista mi nije jasno, a dok sam to sve pregledao, potrosio sam 5% baterije minimum...

kreni polako od početka. uključi smart cleaning pa vidi da obrišeš cache i sve drugo što ti pravi gužvu ili ti nije potrebno...proveri redom aplikacije i ukini da šalju notifikacije one koje ti ne trebaju...isto uradi i za data protok, ukini background data protok za sve apps kojima data nije neophodna...ukini automatski update aplikacija na play store i za lg fabričke aplikacije ( btw, proveri da li imaš apdejte za lg fabričke aplikacije ako već nije uključen auto update), proveri u baterry podešavanjima da li nešto nenormalno vuče bateriju...probaj još jednom da namestiš fotke i tonove za pojedine kontakte...kad to sve uradiš ugasi telefon, izvadi bateriju, pa sve vrati ponovo i uradi običan restart telefona...ako su siptomi i dalje tu bojim se da ne gine fabrički reset, a ako se i dalje isto ponaša ne znam šta bi mogao dalje osim da reklamiraš telefon...u svakom slučaju, toliki battery drain nije normalan, kao i to što ti ne radi photo id i tonovi...

Ako ti je mobilna mreza slabija tu gde provodis vecinu vremena, 4G, 3G...to sisa bateriju

Pa na poslu sam prepodne, ima 4g od skoro, i ubija kako radi, a imam i wifi, ali signal jeste slabiji, danas kolega nije mogao iz tri puta da me dobije, bio sam van dometa. Sad, dal zeza fon, sa tim signalom, ili je do mreze, ne znam...

Probaj kad si na poslu da budes 3G ili 2G only pa vidi da li ima razlike. Ako LTE signal nije dovoljno dobar tu ide dobar deo baterije

E bas cu probati sutra. Mada, probao sam protok na 4g, preko 60 mbp/s na jednom mestu, ali signal dve crtice ili vec kako se gleda, prosto mi nije jasno, tako net dobro radi, a signal kilav

Net radi ok, da ali losiji signal stalno drzi modem budnim i to sisa bat. Neka ti bude signal pun, bilo 3G, bilo 2G pa testiraj

Definitivno imas neki drain od strane neke aplikacije. U istom smo gradu, i meni na poslu cesti menja 2g-3g-4g (ne samo ovaj vec i raniji telefoni), pa mi baterija dobro traje. Uvek ide preko 4h ekrana, bez obzira koliko ga maltretiram na 4g.
Verovatno bi uz vise "kucne" upotrebe izvukao oko 5h. Za mene dobar rezultat. Nemam vremena da ga akam vise od 4h dnevno. Nisam gasio nista od sinhronizacija i dodatni ekran ne gasim.

i moje mišljenje je isto, verovatno ti nesto drlja u pozadini od aplikacija. Kod mene 4g, dva sim-a, malo iznad prosecno koriscenje, gps stalno on i baterija izdrzi 24h, tj punim ga jednom dnevno.

Inace, da spomenem vezano za izgled i velicinu telefona. Nisam od onih koji stavlja telefon na sto u kaficu da bi svi videli, nego evo vec koji put kad sam nesto pokazivao u aplikaciji kolegama, svako me je pitao *** koja ti je to zver od telefona, svima izgleda mocno.... takav utisak ostavlja, plus sto nije toliko cest model za videti.

Moj v20 jedva 3.5h sota
Neznam u čemu je problem...

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Meni posle 4h SoT bude baterija na 20%. Jel' to ok?

Ljudi sta ste radili pa vam je toliki sot?

Ljudi sta ste radili pa vam je toliki sot?

pa nista posebno, standardne stvari koje odmah uradim na svakom androidu kad ga uzmem. Disable svih sistemskih app koje ne koristim, iskljucim auto update aplikacija na g play, iskljucena auto sinhronizacija google i auto update za fon softwer i lg update centar, u podesavanju za gps tamo na tri tackice/scanning iskljucen wifi scanning kao i u podesavanjima aplikacija ponaosob iskljucim background data za one koje mi ne treba...

Bolje ukuljuči telefon u airplane mode.. :smash:

Šta rade? Pa koriste telefon napolju i na 4G, gde automatika odvrne osvetljenje. Nema šanse tako ovo da dogura do 5 sati ekrana, ne dolaze ni sa jačom baterijom, ovo u tim uslovima ako dođe oko 3 sata i 30 min je ok, ma šta ok, super, ima i onaj drugi ekran koji srče, plus 820 koji je poznata grejalica i nije najsrećnije nešto što je izbačeno. To 5 sati sa ovim modelom da, ali kada uđete u pećinu gde smanjite osvetljenje ;)

Vrh Dno