Okupilo se drustvo sa flexa na v20 temi, samo jos ja falim...merkam ovaj v20 vec dugo. Najvise me odbija velicina i baterija. Videcu vec, mozda i prelomim. Sad tek vidim kolko mi je flex 2 bio perfektan telefon u svakom pogledu, od igleda i velicine do rada. Niko nije ostao ravnodusan kad ga je video. Da nije riknula matica ko zna kad bih nenjao fon...
Pisi utiske kad stignePorucio, ovih dana stize :smoke:
A sad o bateriji. Nisam merio SoT, iskreno da kazem, nisam ni znao gde se gleda, danas sam otkrio, to mi i nije tako bitno, ali cu videti, ali baterija bar na mom modelu je zivi uzas. Trosi se kao luda, primera radi, poceo sam ovaj tekst da citam od 55 stranice, do 64te, sa 66% je spala na 60%, a samo sam jedan mail procitao. Mozda je problem do mene, na poslu ga svaki dan punim, onda kad dodjem kuci bar dva puta, naravno, ne padne nikad na 15%, punim ga ranije, ali ako negde izadjem, vrlo brzo se potrosi. Ali to mi i nije neki problem, jako brzo se puni, a i narucio sam jos jednu bateriju, a plus cu uzeti i power bank, uzeo sam jos jedan brzi punjac, koji nosim u rancu, a planiram jos jedan, nasao sam LG jako jeftino.
Ljudi sta ste radili pa vam je toliki sot?
Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari