Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Note 8 je vrhunski mob, jedina mana je ta zakrivljenost, kad se koristi olovka. :(

Jeste. Ali neke app su crop pa ne ide papir za pisanje do ivice.

A i zakrivljenost je manja nego kod s8 serije

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Da. I to dosta. Mada bih pre flat jer je za mene edge mjesta zbog olovke i loše zaštite od padova.

Vrlo cesto u toku dana pregledam neke sheme, i na Note5 mi je bila banja zbog olovke.. mnogo brze i lakse za navigaciju kada imas olovku umesto cevapa.. :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Bio je (ili ga jos uvek ima) i Dual SIM i single SIM u ponudi.

Drugar uzeo duos pa se "razočarao" zato što ne može da stavi mmc pored 2 sim-a. Da li je i na Note 8 i dalje aktuelna ona fora sa lepljenjem čipa sa sim-a na mmc?

Drugar uzeo duos pa se "razočarao" zato što ne može da stavi mmc pored 2 sim-a. Da li je i na Note 8 i dalje aktuelna ona fora sa lepljenjem čipa sa sim-a na mmc?
Ne vidim razlog što ne bi bilo aktuelno, samo nek obrati pažnju pošto proces nije nimalo naivan ;)

Bilo je pitanje vezano za Dual Sim pa sam proverio kod mene
Možete da izaberete koja kartica je 4G/3G/2G , onda je ova druga 3G/2G što je OK. Tako da nije dual LTE što i nije neophodno 3G je OK za drugu karticu.
Isto je i na S8.
Takođe dobijete mogućnost da instalirate paralelne Viber i What's App naloge vezane za drugi broj što je ranije bilo nemoguće osim sa root om i nekim dodatnim softwerom

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Iskreno hvala!

Najzad je Samsung uradio skoro idealan Dual SIM. Pretpostavljam da je i N8 Full Active, kao i prethodni Note, tako da je 4G+3G odlicno.

Sad sam probao, dual active stand by. I druga kartica dostupna dok se priča na prvoj (ne znam jel 2g ili 3). Meni na s7 naravno običan dual stand by.

Ne vidim razlog što ne bi bilo aktuelno, samo nek obrati pažnju pošto proces nije nimalo naivan ;)

Najveća šteta je da upropastiš sim, a to je par stotina dinara.

Poslednja izmena:
Fina recenzija. [emoji106]
Samo mala ispravka Bixby može da se isključi i da se dodeli dugme drugoj app...

Sad sam probao, dual active stand by. I druga kartica dostupna dok se priča na prvoj (ne znam jel 2g ili 3). Meni na s7 naravno običan dual stand by.
Full Active ili Dual Standby, nema Dual Active standby :) Full Active znaci.
Ti imas i S7 i N8?

Najveća šteta je da upropastiš sim, a to je par stotina dinara.
Ili da zaglaviš simslot, tu je šteta malo veća

Kako radi dual sim na Note? Da li je moguće jednu data karticu koristiti samo za net u romingu a drugu za domaći saobraćaj i pozive u romingu?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ok su low light slike. Meni su u uslovima dobrog osvetljenja svi aktuelni flag schip modeli tu negde

Poslednja izmena:
Bio sam u prolazu samo, pa rekoh da skljocnem par puta kad sam vec tu, ali vreme me nije bas posluzilo. U idealnim uslovima su odlicne fotke,ali bas odlicne. Igracu se ovih dana i u onom pro modu,pa cu bas videti koliko moze to jos da se izvuce. Jedino me je live focus malo razocarao,kada ga poredim sa portrait modom na ajfonu,bas digne saturaciju i lice bude vise zuckasto,bas dosta odstupa od realne slike. To je u slucaju kada se ljudi slikaju, dok sa predmetima to vec nije slucaj, boje budu malo zivlje,kao kada se slikaju objekti i priroda,sto je vec stvar ukusa, nekome se to svidja, dok neko vise voli realnije boje. Meni se nekad vise svidja jedno, a nekad drugo,u zavisnosti od situacije, sve se to moze malo podesiti i ublaziti prilikom obrade i samog fotkanja, ali sada pricam o automatici. Generalno,nijedna kamera nije savrsena,ali tesko da trenutno imamo nesto bolje od ovoga, kada se sve oduzme i sabere. Inace, citam malopre test na sajtu, vidim da je i bench ekipa prezadovoljna autonomijom, sta li ce sada reci oni strucnjaci sto bleje po yt i u glavi procenjuju autonomiju na osnovu dijagonale i mAh... [emoji23]

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Prvi utisci posle dva dana korišćenja - autonomija je za 10-15% bolja nego na običnom S8 modelu. Ja prezadovoljan!

Послато са SM-N950F уз помоћ Тапатока

Pa to je super ako je tako!

Koliko Sota vam izgura baterija?Da li je zaista bolji Note 8 po pitanju kamere i generalno od s8 plus pa je skuplji oko 300 eura?

A da pročitaš bar 2 poslednje strane teme?

Na zadnje dve stranice nigde ne pise sot koliki je niti da li je kamera bolja nego na s8 jer ne moze biti bolja.Ili ja ne vidim dobro ili ti.Sta je ne znam.Lepo pitam.Ako ti se ne odgovara ne odgovaraj.

Pisali smo nekoliko strana o SOT. Citaj.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vrh Dno