Nije to prvi put da radi, svaki put kad neko kaze nesto sto je suprotno njegovom misljenju on krene da vredja, da "ceni"koliko su ostali kompetentni u diskusiji i ostalo. Misli da zato sto je admin da je bogom dan...
Elem, sta daju nasi ovi od opreme uz note?
I @Conquer jesi li malo testirao kameru, odnosno ovu drugu. Vidim da dosta njih ukazuje na to da je osetno nizeg kvaliteta druga u odnosu na prvu i da osim live fokusa nema neke velike koristi od nje...
Neverovatno šta se piše ovde ...
Valjalo bi da se Peca vrati na sopstveni forum.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Moje zanimanje nema toliko veze za IT (posebno ne sa ''projektovanjem smartfona :d), sve ovo (IT) mi je trenutno samo ''hobi''Sto ne znaci da ne mogu da izvedem jednostavan zakljucak na osnovu trendova u smartfon svetu u poslednjih nekoliko godina, ne treba biti ''strucnjak'' za tako jednostavnu umnu operaciju.
Zatim, ne vidim razlog da se obracas u takvom ''tonu'', niti trolujem, niti flejmujem, niti sam nekakav no-lifer povratnik na bench sa ko zna kojim nalogom, samo iznosim moje misljenje zasto svi poznati proizvodjaci nece da ugrade vece baterije u najnovije flagship uredjaje (zar to nije ocigledno?) a prilicno sam ubedjen da se i ti slazes sa tom ''teorijom'' samo sto si iz nekog razloga resio da ovaj moj off-topic preokrenes u nekakvu prozivku pa i vredjanje a pritom si i admin. Ali dobro![]()
Kako ti radi Galeria? Ima li lagSamo da ga vremenom ne uspore, za sada je iznad mojih ocekivanja, bukvalno leti sve.
https://youtu.be/HqSE9e60RIA
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Desi se opet da ponovo ucita neku igru,ali pricamo o slucaju kada vise od dvadesetak aplikacija drzi u memoriji. Inace,stvarno je izuzetno brz, sve ide glatko.O drugom krugu mislim da i ne treba vise da pricamo sa 6gb rama
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Poredio sam ih ja u Telenoru - Note je prilično veći.Jel neko od vlasnika s8+ isprobao N8, kakva je razlika u velicini?
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari