Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Poslednja izmena od urednika:
Taman i ja da okacim, kad ono... ne znam sta im je da vrednije igrice daju za DZ... prijatno sam iznenadjen, bedak sto je vec imam tipa dve godine, pipno je nisam :/

Slobin link radi :)

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Ja uzeo.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

Nisam gledao link. Samo gde sam bio. Ako moze da se obrise neka to odradi mod.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Mislim da se foliraš i iskreno me sad nervira što mi uz purchase stoji "Partnering with mamilosclub"... makar budi otvoren kad kačiš referal link.

Preko referal linka sad može uz svaku kupovinu da se odvoji po koji dinar za tebe, imaš fond za skupljanje...

Poslednja izmena:
Mislim da se foliraš i iskreno me sad nervira što mi uz purchase stoji "Partnering with mamilosclub"... makar budi otvoren kad kačiš referal link.

Preko referal linka sad može uz svaku kupovinu da se odvoji po koji dinar za tebe, imaš fond za skupljanje...
Pogresno mislis.

To je steam grupa koja je objavila da daju kljuceve ako meni ne verujes evo ti pa procitaj
http://steamcommunity.com/groups/mamilosclub#announcements/detail/1474223766991935130

Svejedno, skupljaju se pare nepotrebno za neku tamo random grupicu...

Nije bas svejedno, ipak treba proveriti o cemu se radi pre optuzbi. Nego je slobo navukao odijum na sebe, vise mu slabo ko veruje.

Ako neko zna kako da sklonim ovo djubre bio bih zahvalan:

jo0UyOS.png

kako god bilo,moj ključ je u inventaru....i hvala mu na tome :)

Nema ključ,već direkt link za dovnload.....ako bude na Stemu,javite

Poslednja izmena:
kako god bilo,moj ključ je u inventaru....i hvala mu na tome :)

Nema ključ,već direkt link za dovnload.....ako bude na Stemu,javite

Klikni na svoj username
pa purchases
pa klikni ime igre
pa skroz na samom dnu, videces dva dugmeta redeem ili tako nesto.

Imam i ja visak Outlast + DLC pa kome treba neka se javi ;)

Sent from Xperia T

Nema Sloba veze sa tim, evo i meni stoji "Thank you for supporting mamilosclub." a nisam isao preko slobe ovo je nesto do njih tj grupa na steam se zove mamilosclub, pa je postala partner humble bundle to si mogao da saznas tako sto kliknes na "Learn more" samo si za dzabe izhejtovao coveka... Tj imas 15% popusta kad ides preko tog linka! I to je specijalan link po onom tamo sto pise na sajtu lepo obrisi kolacice i verovatno vise neces imati...

Poslednja izmena:
Sta se desava sa steam klijentom u poslednje vreme?

Desava mi se da kilavi pri paljenju odnosno kada hocu da se ulogujem, nekada jednostavno zakuca skroz, nekada kilavi odnosno radi skroz usporeno (cak i kroz navigaciju u padajucim menijima ili browse kroz store). I u tim situacijama posle paljenja/gasenja proradi skroz normalno.

Dešava se i meni, samo piše neka poruka standardna, kada ga startujem na malom prozoru, ali po nekada tu i ostane. Pa end task pa ponovo i onda hoće. Uzrok ne znam.

Au, Outlast deluxe, svaka cast :)
Kapiram da im je prodaja dvojke isla nesto slabije pa resili ovako da poguraju :d

Sta se desava sa steam klijentom u poslednje vreme?

Desava mi se da kilavi pri paljenju odnosno kada hocu da se ulogujem, nekada jednostavno zakuca skroz, nekada kilavi odnosno radi skroz usporeno (cak i kroz navigaciju u padajucim menijima ili browse kroz store). I u tim situacijama posle paljenja/gasenja proradi skroz normalno.

Desavalo se meni nekih mesec dana, pa sad odnedavno radi ok. U stvari, otkako sam batalio Firefox i instalirao Operu... hmmmmm :d

Dušan pisao da mu Steam usporen,pa je nešta počistio,neki steam brovser.....možda vas to hebe

Vrh Dno