Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Pa namerno je napravljen da ne ide do kraja da bi bio case friendly

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Nađoh što me zanimalo...možda će još nekom značiti. Najveća zamerka rainbow efekt po edge ivicama zbog lepka, al to kontam da bi mogao da preživim, i ovako se iste presijavaju. Inače ispade najbolje od svih stakala koja nisu 100% zalepljena (poput white dome). Inače lik redi extra testove bezane za stakla i kompatibilnost sa kućištima.

https://youtu.be/4QrXgjSZ2_M

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Sutra najverovatnije porucujem gpel meni i Stefanu za N8 i S8+,ako hoce jos neko da se ubaci i ustedi na postarini,neka javi!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja vam iskreno ne preporucujem da uzimate gpel i to kao neko ko ga je stavio na dve s8. Prvo osetljivost ekrana tj toucha je duplo manja, a drugo not bar se jako tesko moze spustiti. Vidi se matrica stakla i masti se kao da je premaz u minusu.
I jos nesto, na mestima gde je ekran zakrivljen na staklu se vide ljubicaste linije.
Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Za osetljivost je logično da bude slabija šta god da turiš na ekran, a notification bar se zadnjim updateom touchwizza spušta swajpom na dole gde god bio na ekranu tako da nema potrebe da se sa vrha vuče.

@Conquer piši koliko bi otprilike dinara izašlo sve zajedno (staklo+shipping) za običan s8?! Još ne mogu da odlučim da li spigen rugged armor ili neo hybrid da poručim?!?

Samsung Galaxy S8

Jedni ga hvale,ti ga bas napljuvao dobro,i sad budi pametan... [emoji23]
Ok,idemo dalje,vidim da hvale i ovo Spigen,da li je neko imao iskustva sa njim?

https://www.spigen.com/products/galaxy-note-8-screen-protector-neo-flex-2-pack

@Proday
Mozda je ipak najbolje upariti Spigen zastitu za displej i neki njihov case,i ja sam bacio oko na jedan?

Poslednja izmena:
Manje više za prašinu koliko bi me ubijalo ako prst zapinje za isto da ne kažem da ivice "seku" kao na s7 što mi se dešavalo sa staklom koje sam skinuo u roku od 3 dana i zamenio ultimate shieldom.

Ne zapinje toliko puno i toliko cesto. Ja sam se vec navikao i na spustanje notification bara i na svajp sa strane.

Za notificacion bar se recimo prst zadrzi koji trenuta duze svaki put ga otvorim iz prve.

Nađoh što me zanimalo...možda će još nekom značiti. Najveća zamerka rainbow efekt po edge ivicama zbog lepka, al to kontam da bi mogao da preživim, i ovako se iste presijavaju. Inače ispade najbolje od svih stakala koja nisu 100% zalepljena (poput white dome). Inače lik redi extra testove bezane za stakla i kompatibilnost sa kućištima.

https://youtu.be/4QrXgjSZ2_M

Taj rainbow je vidljiv jedino pod dobrim uglom, u svakodnevnom koriscenju se ne primjecuje.

Jedni ga hvale,ti ga bas napljuvao dobro,i sad budi pametan... [emoji23]
Ok,idemo dalje,vidim da hvale i ovo Spigen,da li je neko imao iskustva sa njim?

https://www.spigen.com/products/galaxy-note-8-screen-protector-neo-flex-2-pack

@Proday
Mozda je ipak najbolje upariti Spigen zastitu za displej i neki njihov case,i ja sam bacio oko na jedan?

30$ za dve folije, pobogu gde ode ovaj svet!?!...bolje onda dodaj još malo pa uzmi ono staklo što sam pominjao što se lepi uv svetlom.

Meni se ekran na S8+ grebe kao lud, vidi se brdo malih riseva..prosto neverovatno, a telefon nista manje ne pazim nego prethodne koje sam posedovao, a to znaci nikad u dzepu sa kljucevima i novcem.

Ubio ga ja odavno i bez samsunga...al bogu hvala pa se i ovi setili.

Ja se ujebao i ubacio fon u ringke fusion i odlepila mi se ultimateshield folija na sva 4 coska na prednjem panelu. Malo sam ga nakvasio i cini mi se da je ponovo uhvatila.
Imao sam i izlet u bazen sa istim i posle jedno pola sata (Nisam potapao fon, eventualno sto ga je prskala voda) folijice sa strane su krenule da se pomeraju ali cim se telefon osusio opet su se zalepile :D

Opšte poznato da ultimateshield treba sa svih strana po 1mm skratiti ako planiraš u neki case toga tipa da stavljaš ;)

Whitestone ne hvale uopste na xda..
P.s. ukljucio sam zastitu uredjaja, jel mogu nekako da je iskljucim? [emoji16]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Opšte poznato da ultimateshield treba sa svih strana po 1mm skratiti ako planiraš u neki case toga tipa da stavljaš ;)

Ma izvadio sam ga odmah, hteo samo da probam kako stoji. Sad znam za sledeci put ;)

Lenjir po dužini na mm od ivice (ili bilo šta ravno) i seci oštrim skalpelom...ili makaze ako si toliko stručan da bude svuda jednako ;)

Narode, dual sim varijanta telefona i dve mts kartice, jedna sa klasicnim postpejdom, druga je postpaid net kartica sa 50gb neta, dakle samo net. Problem je sledeci - kartica sa netom je postavljena kao data kartica u sim manageru dok je za pozive i poruke postavljena sim 2 (klasican postpaid) i net radi neko vreme pa prestane. Prijavljuje da je konektovan ali se net prebaci na sim 2 iako to nije odabrano u manageru i net kartica mora da se deaktivira pa aktivira u sim manageru da bi net proradio ...i tako par puta dnevno. Apn podesavanja su setovana u poslovnici dva puta, zamenjena je i kartica ...kada se postavi da data kartica bude za sve tj pozivi poruke i net, onda radi ...da li neko zna sta moze da bude?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

[YOUTUBE]zlesUiYkp_4[/YOUTUBE]

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Jel narucivao neko ove easyskinz zastite?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Naruci bolje slickwraps. Mada ni easyskins nije los.

Je l' moze neko da mi preporuci koja futrola, tj. zadnja maska i koji screen protector/folija za ovaj telefon? Ova zvanicna Samsung providna/black varijanta mi nesto ne deluje kao da ce pomoci ako telefon slucajno odleti negde.

Bitno mi je da je samo pozadinska futrola i da ne **** izgled telefona. I naravno da ne smeta screen protectoru. Na trenutnom mobu imam privacy tempered glass, iliti ono cudo da telefon ne moze da se gleda pod uglom (kostalo oko 1000 din.), ali za ovaj to nigde ni ne vidim na KP, tako da kontam da ce i obican morati da posluzi.

Poslednja izmena:
pa zavisi u kom si fazonu, pogledaj nillkin frosted, ringke onyx, fusion, spigen rugged armor, ultra hybrid pr...

Upravo siinuo nilkin. Kako je lep ovaj s8+ bez maske. Stavljam je opet kad idem na more i sl.

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ja kontam da cu da uzmem defender ili spigen. Je l' znate koji screen protector ne pravi problem s futrolama?

Sent from my ASUS_Z00UD using Tapatalk

Imam zaglavljen viber na ekranu. Vidi se samo na beloj podlozi. Da nosim u servis direktno?

Nazad
Vrh Dno