Simpa kombinacija ali poprilično skupa. Možda samo ovaj schoulderpod da uzmem.
Da ne planiraš prelazak na s2 verziju?!![]()
I ja sam uzimao preko operatera ranije.Većina ovde kupuje od ljudi koji su uzeli telefon od operatera
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Koja su to stakla? Baš ga pitaj...Drug mi radi u Samsungu i imali su ta stakla koja savrseno nalezu i ne dizu kada se stavi kejs. Cimnucu ga, pa ako budes hteo i dalje da ti sacuva jedno?
Proveri ako te ne mrzi pa javi...mada su kod njih cene sulude za bilo šta. Za ovaj gpel ako ustanovim da je kompatibilan sa spigen rugged armorom ili uag ću odma poručim oba da mi neko dovuče iz usa.Drug mi radi u Samsungu i imali su ta stakla koja savrseno nalezu i ne dizu kada se stavi kejs. Cimnucu ga, pa ako budes hteo i dalje da ti sacuva jedno?
To za ne naleganje do kraja se može rešiti nekim robusnijim kejsom ali onda se dimenzije prilično povećavaju (sigurnost takođe). Probaću da izguglam kako se ponaša sa rugged armorom ili uagDobar je gpel, ja ga imam vec par mjeseci nijedan jedini case mi ne pravi problem.
Ne nalijeze skroz do kraja na krivinu stakla i tu se stvara jedna linija prasine koja se nakupi. To je jedina mana.
Stavio sam ga za 2 minuta, bez ijednog truna prasine ispod ili vazduha i odmah je zalijepio cvrsto.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari