Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

1000din da je samo zalepi ? [emoji15]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Naravno zajedno, nisam se dobro izrazio

Videcu danas kad budem bio u gradu da odem do rode da je uzmem i da mi stavi zena sto radi, valjda ce uraditi kako treba.. :D p.s. nillkin staklo ne preporucujem nikome, danas se jedna strana skroz odlepila...
Ovo sto sam rekao malopre za ekran, izgleda da je takav wallpaper, kad se uradi skrinsot i kad se uveca, vidi se lepo da je do njega rec, a ne do ekrana..
Neki predlog za wallpaper aplikaciju :D

Simpa kombinacija ali poprilično skupa. Možda samo ovaj schoulderpod da uzmem.

Da ne planiraš prelazak na s2 verziju?! :)

To jednom kupiš i samo menjaš telefone :d
Završava super i ovo posao:
http://joby.com/griptight-one-mount
Joby imaš da kupiš i po našim većim radnjama, a za Shoulderpod S1/S2 moraš cimati nekog preko da ti kupi i pošalje/donese. Razmišljao sam o S2, videću još.

@Stefan1995, jo je jedna od retkih folija kod nas koje vrede. Ili to, ili ona pancir stakla, imaju i za S8 koliko sam video, ona su i bolja.

Poslednja izmena:
@srefan

Najbolji wall za ovaj ekran je skroz crni.. flossy stil :)

Samo skini onu crnu temu od Samsunga i to je to. Nemaš više šta da drndaš

Poslednja izmena:
Ovo je savršeno, upravo ono što tražim...piši gde ima kod nas da se uzme ova kombinacija sa slike

7c6a6781694a231475f1e01c840df321.jpg

Većina ovde kupuje od ljudi koji su uzeli telefon od operatera

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
I ja sam uzimao preko operatera ranije.

Sada sam nabasao na oglas gde covek prodaje uredjaje pod garancijom neke firme iz Segedina. Cene su onako... nesto povoljnije ali mi je malo sumnjiva ta garancija.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

ja je imam na S7 i bila je super dok nisam stavio Spigen CASE jer je isti podiže i gužva.....

from komsa's edge

Folija je dobro legla, ali mi je prikaz na ekranu nikakav, kao da ispod folije ima vode, ne znam kako lepo da objasnim.. Da li je takva folija ili nije lepo namestena?

Probaj da sačekaš 24h pa vidi hoće biti bolje.

Ljudi imate original folije u samsungovim radnjava,njihov proizvod,ne znam sto se mlatite sa ovim noname,2000din 2 kom,meni bila savrsena na tel dok nije stiglo staklo

Hteo sam njih da uzmem, ali je nekoliko ljudi ovde reklo da nisu nesto.. Koje staklo si uzeo?

U bigu u samsungu nije bilo kada sam bio nedavno

Gpel stoji i rafi kao prvog dana, tel sam uzeo u predprodaji tako da ima vec 4 5 meseci

Prvo bila ta folija jedno dbe nedelje dok nije stiglo staklo,od tad gpel i nista mu ne fali

Daj link za taj gpel. Znam da mi lik u samsungu reče da su imali neko staklo koje njihovi (samsung) kejsovi nisu dizali (kutija nešto crno/narandžasta) moguće baš taj gpel da je u pitanju

Drug mi radi u Samsungu i imali su ta stakla koja savrseno nalezu i ne dizu kada se stavi kejs. Cimnucu ga, pa ako budes hteo i dalje da ti sacuva jedno?

Dobar je gpel, ja ga imam vec par mjeseci nijedan jedini case mi ne pravi problem.

Ne nalijeze skroz do kraja na krivinu stakla i tu se stvara jedna linija prasine koja se nakupi. To je jedina mana.

Stavio sam ga za 2 minuta, bez ijednog truna prasine ispod ili vazduha i odmah je zalijepio cvrsto.

Jel ima negde kod nas da se uzme gpel staklo, posto nikad nisam narucivao sa amazon-a, ebay...... Da li bi nillkin futrole odgovarale za gpel staklo?

Odgovarale bi,meni i original i nilkin i ringke ne prave ni jedan problem,imas na ebayu oko 15 dolara plus jos toliko postarina na zalost

Vidim da ima i za Note8. Za koliko stize otprilike? Neka javi neko ako bi porucivao.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Drug mi radi u Samsungu i imali su ta stakla koja savrseno nalezu i ne dizu kada se stavi kejs. Cimnucu ga, pa ako budes hteo i dalje da ti sacuva jedno?
Proveri ako te ne mrzi pa javi...mada su kod njih cene sulude za bilo šta. Za ovaj gpel ako ustanovim da je kompatibilan sa spigen rugged armorom ili uag ću odma poručim oba da mi neko dovuče iz usa.
Dobar je gpel, ja ga imam vec par mjeseci nijedan jedini case mi ne pravi problem.

Ne nalijeze skroz do kraja na krivinu stakla i tu se stvara jedna linija prasine koja se nakupi. To je jedina mana.

Stavio sam ga za 2 minuta, bez ijednog truna prasine ispod ili vazduha i odmah je zalijepio cvrsto.
To za ne naleganje do kraja se može rešiti nekim robusnijim kejsom ali onda se dimenzije prilično povećavaju (sigurnost takođe). Probaću da izguglam kako se ponaša sa rugged armorom ili uag

Ja imam oem samsung case, ringke fusion i obican silikon od 5e, svu oni dolaze na jedva 1mm do stakla i tu nema greske. Tako da nije strasno to sto ne ide do samog frame-a telefona.

Sem gpela ima jos jedan brend, njihova stakla za razliku od gpela pokrivaju i senzore odnosno idu skroz prego gornjeg bezela pa pruzaju bolju malo bolju zastitu.

Mene bi izluđuvalo ovo za prašinu i što ne naleže do kraja. Kvari mi totalno korisničko iskustvo. Zato bez zaštite najbolje. [emoji16]

Manje više za prašinu koliko bi me ubijalo ako prst zapinje za isto da ne kažem da ivice "seku" kao na s7 što mi se dešavalo sa staklom koje sam skinuo u roku od 3 dana i zamenio ultimate shieldom.

Vrh Dno