Šta je novo?

Samsung Galaxy Note 8

Čekamo komentare stručnjaka. Jedan kaže krš baterija, drugi da ne može preko 5h i da je prosek. Internet stručnjaci ujedinite se [emoji23]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Autonomija baterije je vrlo dobra, ispod 4.5 sati SOT-a ne pada, i to je bilo dok je Antutu, u pozadini, ničim izazvan, vuako struju… pravi resource hog. Inače SOT je u pravilu oko 5 – 5.5 sati. Samsung Note 8 izdrži cijeli dan korištenja. U usporedbi sa S8+, razlika u praksi je neprimjetna. A to je bolje nego što smo očekivali.
https://preporucamo.com/samsung-galaxy-note8-recenzija/2017/09/15/

Sent from SM-T825 Tab S3

Poslednja izmena:

Prilozi

• with smart watch.JPG
    with smart watch.JPG
    47.2 KB · Pregleda: 199
Poslednja izmena:
Vidjam po MS za 750/780e dual sa dexom i 2 god telenor garancije? Da nije neka prevara ili narod zabole da daje 1000e za fon?

Niko to ne može da ti kaže tačno, pozoveš čoveka, nađeš se sa njim, ako je sve ok pazariš. Vidi da je javno mesto sa puno ljudi da ne ostaneš bez telefona i bez 750e... [emoji28]

Nerealno mi to...ali opet sto kazete ko u ovom vremenu ima da baci 1000e u kesu na sto i to za mob, a pri tom da ne oseti. Tako da mozda i nije laznjak...

Glupo je da se raspravljate oko sota pogotovo sto vecina vas nece niti ima n8,kome se svidja tel pazarice ga kome ne neka zaobidje temu dok ga ne kupi

Da li Mts daje fiskalni za svoje telefone, cuo sam se sa nekim likom u vezi note 8 i kaze da Mts ne daje fiskalne racune, provereno znam da Vip i Telenor daju.

Ne daje mts fiskalne,dobijes samo overen garantni list.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Da li sva 3 operatera imaju samo Dual SIM modele?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Vidjam po MS za 750/780e dual sa dexom i 2 god telenor garancije? Da nije neka prevara ili narod zabole da daje 1000e za fon?

Treba im hitno novac, uzelo preko firme itd...
A sto bi iko dao 1000e u kesu za fon kada za toliko moze na rate da ga dobije?

Ista je cena bila kod Telenora za oba modela...

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Lepo mu pada cena, čim se pojavio kod operatera.

Očekivano! Ne razumem onda zašto neko uzme single sim; duos može dobro da posluži.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pa kome ne treba dual sim ne vidim potrebu da ga uzima. Posebno sto sigurno ima slabiju autonomiju ako se koristi sa obe kartice.

Pa prosta logika..Zasto da ne uzme dual sim ako je ista cena iako mu ne treba? Bolji je prodaju a i nije lose uvek imati dodatnu opciju. Mislim da je na to mislio..

Sent from SM-T825 Tab S3

Poslednja izmena:
Kada sam vršio rezervaciju u Telenoru imali su u ponudi samo single varijantu.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Upravo na to DARK SIDE...što kaže naš narod "od viška glava ne boli", a i nikad ne znaš kad može da koristi.

Nego ajmo vi koji ste dobili n8 kakva je razlika u odnosu na s8+ posto predpostavljam da su neki od vas imali s8

Pa čekaj, nije ni dva dana prošlo ;)

Inače, možda će nekom značiti...lik radi odlične testove vezane za tempered glass-ove i kompatibilnost sa poznatim caseovima! ;)

https://youtu.be/SNNBqMb5oS0

Poslednja izmena:
Sto vise gledam te zastite,sve vise mi idu na zivce,kad popi*dim,otici cu sutra u Samsung prodavnicu i tamo sve zavrsiti. [emoji1]

Ma tako bre...alcantara case i nek ti zalepe staklo, šta je još 100e manje više :d

Pa nije bas 100,ali ajde... Nego,sustina je da mi nije zao da dam,ako znam da cu biti miran duzi period. Jeftine varijante kostaju coveka vremena i zivaca,a nikad u potpunosti ne bude zadovoljan. Ko ce da stedi na zastiti na telefonu od 1k i umotava ga u one qrtone od par $,po meni to nije za njega,ali nismo svi isti.

Delim mišljenje u potpunosti.

Nazad
Vrh Dno