Pozdrav svima,
Iscitao sam svasta po forumu ali i dalje nisam nacisto kako da krenem sa trgovinom pa ajde da probam sazeto da vas pitam, nadam se da ce neko imati volje da mi odgovori.
Koju ili koje menjacnice za pocetak odabrati? Iz Srbije sam, za pocetak mi treba berza na kojoj bih promenio fiat u btc/eth (posle koliko shvatam kupljeni btc/eth mogu bez problema da posaljem u svoj novcanik pa odatle jednostavnije na druge berze, jel tako?). Uplatio bih karticom, imam Payoneer i Vize Erste i Raiffeisen banke, zna li neko da li nesto od toga sigurno radi bez problema (ili ne radi)? Prvenstveno da li moze Payoneerka, da li moze i deposit i withdrawal, to bih radije nego sa bankama da se zezam bar dok je rec o malim sumama?
Da li ima sanse da mi cela registracija, verifikacija i depozit, ili sta je vec sve potrebno bude gotovo za par dana na nekoj od berzi, i na kojoj?
Svaki drugi savet inace je vise nego dobrodosao, bezbednost, novcanici, banke, altovi, sta god, citam o kriptovalutama vec mesecima ali sam i dalje duduk. Moze i linkovi sa foruma koji su vam bili najkorisniji kad ste pocinjali.
Hvala za svaki odgovor