Šta je novo?

Menjačnice

OK coin je namenjen skakavcima-stetocinama, pa je zato i cena takva kakva je. Da je srece da nikad nisu ni imali mogucnost da saznaju sta je kripto...Godinama su stvarali privid ogromnog obima (a fee je bio 0) pa kada im je uveden fee, svi su shvatili koja su oni zapravo kesa...Cast izuzecima tamo, vecina su bezvredni botovi-skakavci-stetocine...

Pa sad kad je bilo 0 fee mogao si ladno da roknes 5000LTC buy/sell a da ne mislis puno, mada i tada je bilo botova pa si morao tamo gde trgujes da pratis ordere jer bot-u nisi mogao prodat

Pa sad kad je bilo 0 fee mogao si ladno da roknes 5000LTC buy/sell a da ne mislis puno, mada i tada je bilo botova pa si morao tamo gde trgujes da pratis ordere jer bot-u nisi mogao prodat

Pa i rokali su non-stop, par puta sam bio dokon i gledao, samo je stekao +-10 u svakoj sekundi. *****izam. I onda genijalci pomislili Kinezi puni para jer je velik volume. Jesu naravno, ali ne ulazu ovde masovno jos uvek jer su sabani. I dalje tvrdim da je najveci deo kripta, pogotovo BTC-a kod zapadnjaka. U krajnjoj liniji, njihove ekonomije su u losijem stanju od kineske pa mnogi gomilaju BTC i druge novcice za svaki slucaj, pored drugih retkih i vrednih stvari.

Pa generalno da,... mada crypto u kini, japanu, koreju jako brzo raste, zato i njihov PBOC smislja gluposti svaki dan

Da li je neko uspeo da izvrsi INO uplatu ka nekoj od menjacnica (BitStamp/Bittrex/Cex.io ... ) putem netbankinga-?
Na prethodnoj strani se govorilo da moze, ali da li ima nekog da to i potvrdi da sljaka?

Da li je neko uspeo da izvrsi INO uplatu ka nekoj od menjacnica (BitStamp/Bittrex/Cex.io ... ) putem netbankinga-?
Na prethodnoj strani se govorilo da moze, ali da li ima nekog da to i potvrdi da sljaka?

ja sam hteo to pre 2 godine da uradim, doduse bez netbankinga, nego ovako licnim odlaskom u banku, i bilo je da ne moze fizicko lice pravnom na taj nacin da uplati..

Fizicko lice moze bank transferom uplatiti devize pravnom licu iz inostranstva samo pod uslovom da ima predracun, tako da ta opcija ne dolazi u obzir. Ja sam svojevremeno jedva iskukao u Raiffeisenu da posaljem 5eur na svoj Skrill account radi verifikacije.

Upravo zbog toga i pitam, jer su i mene tako odbili jer im treba prilikom uplate bar faktura kako bi mogli istu da proknjiže, ali neko par postova iznad reče da preko netvbankinga može da se plaća bez problema...

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

i preko e-bankinga vecina banki trazi da zakacite fakturu koja se prosledi agenciji za kontrolu ovaca........ ako prihvate bez onda je propust neki ali ja koliko znam posto je sestra slala neke pare i nije zakacila fakturu pare su bile blikirane od strane centra za "kontrolu ovaca srbije"

Jel ima neko problem da se uloguje na cex? Danas upisem podatke, upisem 2fa kod i svaki put mi izbaci da je pogresan iako ga dobro prepisem. Preko aplikacije sa telefona se normalno logujem

Jel ima neko problem da se uloguje na cex? Danas upisem podatke, upisem 2fa kod i svaki put mi izbaci da je pogresan iako ga dobro prepisem. Preko aplikacije sa telefona se normalno logujem
Ja sam se danas logovao na CeX najnormanlije. Sve sljaka

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Nisu normalni iz Cex-a. Vec dve nedelje i par dana mi ne odgovaraju na upit o resetovanju 2FA. Slao sam zahtev 3 puta i samo sam dobijao automatizovane odgovore da je zahtev prosledjen supervizoru.
Moje pitanje za clanove foruma je: sta mislite dal bi bio problem da napravim nov nalog ali sa istim podacima i istom karticom? Dal bi sistem prepoznao i odbio?

pa velika je verovatnoca da ti nece proci verifikacija.. mozes samo da dobijes ban...

Smrdi mi cex nesto, ne bi da stvaram uzbunu ali samo da napomenem. I ja sam imao problem sa 2FA juce nisam mogao da se logujem, pisem im, i onda njihova standard poruka da obrisem cache memorije, da koristim najnoviji Chrome itd, ali to vec koristim i nije problem, kazem im sve to i ne odgovaraju... Opet pisem, nista.

Danas probam i udjem na svu srecu nekako u nalog ali sve sam povukao, nemam pojma vise nikom ne verujem.

ja sam do sada 2-3 puta pisao krakenu i odgovor je stigao istog dana..
da prihvataju kartice, cex ne bih ni registrovao

Pozdrav!

Na kojoj menjacnici trenutno trgujete Ltc/usd? Bitstamp? Nisam dugo pratio a vidim da je btc-e propao.. Hvala

Da, baš nisi dugo pratio jer BTC-e će za neki dan i da vaskrsne. [emoji1]

Samo da javim da mi je cex resetovao 2FA konacno.

Pozdrav svima,

Iscitao sam svasta po forumu ali i dalje nisam nacisto kako da krenem sa trgovinom pa ajde da probam sazeto da vas pitam, nadam se da ce neko imati volje da mi odgovori.

Koju ili koje menjacnice za pocetak odabrati? Iz Srbije sam, za pocetak mi treba berza na kojoj bih promenio fiat u btc/eth (posle koliko shvatam kupljeni btc/eth mogu bez problema da posaljem u svoj novcanik pa odatle jednostavnije na druge berze, jel tako?). Uplatio bih karticom, imam Payoneer i Vize Erste i Raiffeisen banke, zna li neko da li nesto od toga sigurno radi bez problema (ili ne radi)? Prvenstveno da li moze Payoneerka, da li moze i deposit i withdrawal, to bih radije nego sa bankama da se zezam bar dok je rec o malim sumama?

Da li ima sanse da mi cela registracija, verifikacija i depozit, ili sta je vec sve potrebno bude gotovo za par dana na nekoj od berzi, i na kojoj?

Svaki drugi savet inace je vise nego dobrodosao, bezbednost, novcanici, banke, altovi, sta god, citam o kriptovalutama vec mesecima ali sam i dalje duduk. Moze i linkovi sa foruma koji su vam bili najkorisniji kad ste pocinjali.

Hvala za svaki odgovor

ako ces karticom onda jedino cex i bitstamp.
ne znam kolika je provizija u banci ako saljes preko njih, ali cex nema proviziju ako bi slao tako. ali ima ako saljes preko kartice.

Registrovati se mozes odmah, ali verifikacija ne tako brzo..
Ako ces brzo, najbolje da pitas prodaje li ko ovde.. Njemu kes na ruke a ti dobijes koine.

Ako ulazes veliku sumu na duze staze, obavezno ledger nano s ili trezor. I nema brige..

kupujem btc,ltc,eth USDT 5% provizija, izvlite na pm :) krece shoping spree :)

na kojoj menjacnici trgujete?
Tacnije moze li na bitsampu ili nekoj dobroj menjacnici, da se stavi maksimalni iznos u dolarima koji ima na racunu, i da se stavi cena po kojoj se kupuje. A da onda sam odredi kolicinu coina koji moze da se kupi. PA recimo ako bi se stavila druga cena (pomerila kupovina) da sam odredi kolicinu i koriguje..
Na cexu kada unesem kada unesem koliko dolara, moram da pogresim u unosu kolicine ethereuma, da bi on ponudio maksimalnu mogucu, pa onda kopiram tu i unesem. Sto je glupo

na cexu u withdraw stoji ltc, doge i nmc. Ali nema ih u depositu. Mozda su to sledece valute :) koje ce dodati...
kraken puca samo tako.. non stop invalid request. Verovatno krenuli ljudi da kupuju pa opterecen..

to su valute koje su bile na cex-u pa delistovane.

MoDa ih ubacuju ponovo, kao narod izglasao

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

Nama bi najbolje legao zcash da su ubacili. [emoji20]

Kako radi bitstamp vama, jel pouzdan dovoljno i brz, da li ima problema povremeno ili je sve ok?

Nazad
Vrh Dno