Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Пробај да рестартујеш телефон. Можда тренутно нешто забушава.
Ако опет не буде радила, онда је вероватно отишла...

Pa ako ne valja baterija kako objašnjavaš to što odlično drži i što se sa fast charging puni 1,5h?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Što ne mora da znači sa ne bi držala još duže da je 100% health, videh da su avgustovski (ili beše julski) firmware extra optimizovali što je još par ljudi ovde potvrdilo. I ne kažem da sam u pravu već da postoji mogućnost. ,)

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Jel ima jos neka app kao Accubatery da može da se proveri stvarni kapacitet baterije dok se puni?
Ili može preko ovog čuda što sam naručio?
Hot 3 in 1 Battery Tester Voltage Current Detector Mobile Power Voltage Current Meter USB Charger Doctor
http://s.aliexpress.com/zi6JRZJV
(from AliExpress Android)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jel ima neko osecaj da posle ovog poslednjeg apdejta telefon radi brze i fluidnije ? Mozda sam se istripovao ili je restart pomogao ali primeti se da je bolje

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Znam da je bila tema, al ne znam sta da radim za autopinjač, samsungov je 40€, Qualcom je 20€ a kinez 7€, svi imaju fast charging protokol, kabal i oko 2A.

Punjac kao punjac "nije" toliko bitan, neki ce brze puniti neki sporije, najbitnija stavka je usb kabl.

Znam da je bila tema, al ne znam sta da radim za autopinjač, samsungov je 40€, Qualcom je 20€ a kinez 7€, svi imaju fast charging protokol, kabal i oko 2A.
Uzmi Aukey krecu se od 10-15eur kod nas pa na gore, zavisi od modela, ja imam njihov onaj neki najmanji, odlican je kvalitet i extra radi, dobija se i kabl uz njega koliko se secam,koji je isto odlicnog kvaliteta, vec duze vreme koristim i bez greske je.

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Ipak je bilo ono 1% :) Kartica je i prije 4 godine bila 4G.
Operater mi je ukuca neka podešavanja za 4G mrežu i sada radi.

Виш, нисам имао представу да за 4g иду другачија подешавања.

Ljudi,neka aplikacija za snimanje ekrana,a da radi?

^ pa zar to ne dobiješ već instalirano?
ab7ed77fee01cfb0eceea798e48bec38.jpg

Ne,nema toga. Postoji samo za igrice.

Ovo " Capture screen" na custom romu ili fabrički na edge? Na običnoj 7ici nema

Sent from S⅞

A što ti to treba pored vol down+power?...Ili swipe rukom preko ekrana

Ja nemam Capture Screen.Fabricki rom.

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Znam za screen capture,ja mislim na snimanje videa.

Kupih neki autopunjač LDNIO, kinez, 2,1 Ah, ima fast chardzing, vidjeću valja li išta...

Citam neko je napisao da se pojavljuju linije na ekranu. Ako je u validnoj garanciji, da li se ekran besplatno menja?

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Da...sa tim da ako se pojavi u prvih 6 meseci imaš pravo da tražiš novi uređaj ako sam dobro razumeo ranije pisano.

Jel' to ona roze linija? Vazi garancija za nju?

Citam neko je napisao da se pojavljuju linije na ekranu. Ako je u validnoj garanciji, da li se ekran besplatno menja?

Ako nema tragova fizičkog oštećenja na ekranu, a telefon je u garanciji, onda se ekran menja besplatno u ovlašćenom servisu.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Tnx. Kako je N8 izasao, tako se pojavilo podosta S7 ispod 300e, i skoro sigurno uskoro menjam fon znaci :)

Samo napred...s7 best buy ever ;)

Telefon je stvarno brutalan. Al to što su 300€ pilovnjaci ne znači ništa, džaba ima još godinu garancije ako su ga koristili neki klinci kojima je ispao 10 puta recimo.

ako možete, kupite ga novog sa garancijom, model je veoma dobro "pogodjen"..... svaka preporuka za S7 edge

Hvala Vam. Dvoumio sam se izmedju s7 edge i lg V20. Midkim da cu uzeti s7

Ima li ko problema sa kontaktom sa microUSB, čini mi se samo pipnem tel izgubi kontakt i prekine punjenje? Taj problem nikad nisam imao sa iPhonom.

Vrh Dno