Evo sad bas ulazim u galeriju i pregledam slike i fino secka...Meni je na 500+ sati sve odlično radilo osim galerije, primetno seckalo kada se otvara i zatvara slika.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
O čoveče kako smaraš .. da li si ti posedovao moj rn4 možda ? Znaš i sam da Kinezi imaju po 4,5 različitih dobavljača za svaki deo moba.Daj bre ne zezaj me. Stavio sam redmi upravo pored s8, dve klase bolji zvučnik na s8. Kažem bolji je i od 6p, samo što je 6p bio stereo... Snimiću i klip. Smejurija kakav je zvučnik na redmi...
Šta je taj dual speakerRoot pa dual speaker resava sve probleme sa zvukom ali na zalost i gubitkom garancije
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Mod koji omogucava da slusalica postane zvucnik tako da prakticno imas dva zvučnika a zvučnik u slušalici daje mnogo oštrije tonove tako da je zvuk kompletno mnogo dobar, imao sam taj Mod i na sedmici i nije pravio nikakav problem čak šta više zvuk je bio perfektanŠta je taj dual speaker
Koji je to carbon onda? Ja sam našao ovajZnam za frosted, koristio sam ga na jabuci kratko. Carbon ima 3 rupe nazad. Taj cafele je sledeci za probu![]()
Ja poručio cefele pre 4 dana, javiću kad ikad stigne kakav je pored ova dva pomenuta nillkina. Inače ovo je prvi put da sam prednost dao frosted modelu u odnosu na nature kada je nillkin u pitanju (frosted mi ne podiže onu monster foliju i generalno lepše leži u ruci). Žao mi je samo što su dugmići otvoreni, al videh da ima neka verzija i sa zatvorenima...ili ću alcantaru da maznem negde :d
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari