Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Root pa dual speaker resava sve probleme sa zvukom ali na zalost i gubitkom garancije

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Daj bre ne zezaj me. Stavio sam redmi upravo pored s8, dve klase bolji zvučnik na s8. Kažem bolji je i od 6p, samo što je 6p bio stereo... Snimiću i klip. Smejurija kakav je zvučnik na redmi...

Ma bre kad nešto nema veze sa istinom. Kada budem našao vremena i tri telefona snimiću klip. Redmi je toliko smešan da ne vredi ni porediti. Ajde da je rekao u11 pa da kažem ok.

Daj bre ne zezaj me. Stavio sam redmi upravo pored s8, dve klase bolji zvučnik na s8. Kažem bolji je i od 6p, samo što je 6p bio stereo... Snimiću i klip. Smejurija kakav je zvučnik na redmi...
O čoveče kako smaraš .. da li si ti posedovao moj rn4 možda ? Znaš i sam da Kinezi imaju po 4,5 različitih dobavljača za svaki deo moba.

Jedino ako tvrdis da lažem ? To je već neka druga priča

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Cekaj Loznice, oces da mi kazes da ti ni jedan zvucnik ne radi kako treba?

Ali aj da krenemo od pocetka, prvo ja nisam fanboj, promenio sam brdo telefona)imas temu o prethodnim modelima, mislim da sam dogurao do 80 promenjenih telefona u 10 godina unazad) i za svaki sam znao zasto ga kupujem..

Drugo, imam S8+ i koliko sam uspeo da vidim nema nikakve razlike sto se tice polozaja ili samog zvucnika u odnosu na S8., kvalitet zvuka je ispod htc10, to sigurno, plus sto je zvucnik na totalno retardiranom mestu i to je stvar niju nikako ne kapiram jos od cini mi se Note3, ali nikad mi se nije desilo da ne cujem telefon kada zvoni, ne slusam muziku na telefonima, pa bi bilo malo bezveze da ulazim u dublju analizu..

Trece, nadji bilo koji S8 ili S8+ (da ne bude taj tvoj) i bilo koji drugi tel i uporedi jacinu i jasnocu zvuka u slusalici za vreme razgovora, S8 pobedjuje garantovano..

Cetvrto, slazem se da je TW problem, taman mi je na S7 edge bio nekako super, kad sad vidim da su opet krenuli da prave od njega ono sto je bio nekad, pa je tu sam Bixby umesto S-voica, isto beskorisno djubre, koje realno ne treba nikom pored Google-ovog asistenta. I tako jedna po jedna stvar koja trosi dodatno bateriju. Ali jedna cinjenica se opet tu namece, ovo je najkompletniji telefon uzimajuci ukupan skor u obzir. Imao sam 6P, presao na njega posle S6 Edge+ i S7 Edge-a, nije to to, losiji ekran, losija kamera (za nijansu), ocajna autonomija.... Ne znam koji si telefon imao pre ovog i mnoge tvoje zamerke su na mestu, ali ove neke koje iznosis, jednostavno nemaju veze sa realnoscu, ocekivati SoT od 7,8,10H na ovom telefonu nije nesto sto bi se smatralo realnim ocekivanjem..

Zvučnik na slušalici zavisi od toga preko koje mreže pričaš ali i pored toga je 2 klase ispod htc10.
Može se reći da je suvi prosek.

Na ovom mobu je skoro sve prosek sem kamere i displeja. Ali takve mobove danas svi prave , nije kriv samo Samsung , krivi smo mi što kupujemo takve mobove.

Poslednja izmena:
snimak zvučnika na 6P i S8+, oba na max volume, snimano sa S7
nemam redmi da ubacim i njega u poređenje :)
ispratite link ka flickru pa pustite video tamo

Hajde da i ja dam svoje misljenje... U proteklih godinu dana koristio sam nexus 5x tri meseca pa sam presao na Note 4 dual nekih sedam meseci i poslednja dva meseca sam bio na S6 edge+, n5x i n4 su bili novi dok je s6e+ kupljen polovan, dugo sam se mislio da li da uzmem S7e ili S8 odnosno S8+, na kraju je izbor pao na S8 sto pomalo zbog cene sto zbog lakseg rukovanja jednom rukom u odnosu na S8+. Moram da napomenem da sam bas bio u dilemi jer je S8 iste duzine kao S6e+ samo uzi od istog, pa sam zbog toga vukao vise ka S7e zbog same sirine ekrana i tradicionalnih 16:9 al na kraju posto sam napravio dobru kombinaciju gde mi je razlika izmedju S7e i S8 bila samo 60eur vise nisam imao sta da mislim. S8 je do sada najkompletniji telefon koji sam koristio, recimo da sam bas bio odusevljen kako S6e+ radi i prvi put u zivotu nisam hteo nista da flesujem, jedino me je nerviralo zagrevanje telefona na bocnim stranicama, i malo slabija baterija, mada je ipak u momentu kupovine telefon bio star 14m. Na S8 uz sve zivo popaljeno, 4g, bt (gear 2 neo prikacen) osvetljenje uglavnom na sredini osim nocu, istagram i fb... za sada izvlacim na 24h 3 sata sot mada mi je 4g signal u stanu i na poslu ocajan( mts mreza je u pitanju) dosada najbolja baterija od svega sto sam koristio, za moje potrebe izgura mi dan opusteno, sve radi fluidno, ja iskreno ne primecujem lag u TW, cak mi je i s6e+ radio fluidno. Za sada nemam nikakvu zamerku....

Šta je taj dual speaker
Mod koji omogucava da slusalica postane zvucnik tako da prakticno imas dva zvučnika a zvučnik u slušalici daje mnogo oštrije tonove tako da je zvuk kompletno mnogo dobar, imao sam taj Mod i na sedmici i nije pravio nikakav problem čak šta više zvuk je bio perfektan

Da li neko zna kako da vratim da mi klikom na ikonicu pokazuje opcije delete shortcut, select i sl. Imao sam to ali sam nešto najverovatnije čačkao i sada klikom na prečice samo mi nudi da ih premestim na ekranu.

U pitanju je J7 2k17 ali ta tema sa j7 mrtvak pa kontam bolje da pitam ovde Vas, ekipu iz visokog društva.

:)

Stigao mi Spigen Air Skin, solidan je, lepo lezi, nema mrdanja, materijal ok. Ne svidja mi se sto nema izdvojenu rupu na ledjima za FP i sto ne pokriva donji deo, nego samo hvata coskove.
Za sad mi Sasmung clear cover najbolje lezi mada bi mogao da bude malo tanji... I da pokriva i donji deo.
U svakom slucaju za do 1000din je najbolji.

Bolji od nillkina, nature, frosted? Oba imaju odvojen fp, pokrivaju skroz u krug...

Ne volim silikon, ove sve maske koje sam probao su tvrde. Imam i nillkin carbon i on je odlican, ali je "debeo".
Clear cover mi je za sad, uz spigen, top za tu nizu kategoriju (cenovno).

Frosted nije silikon :) carbon nema poseban fp... Ne znam jedino odnos debljine između frosted i carbon, mada frosted stvarno nije debo... Imaš od tankih nesilikona onaj od 4$ koji sam kačio, koji peel prodaje po 25$ :) isto ceo krug, odvojen fp

Znam za frosted, koristio sam ga na jabuci kratko. Carbon ima 3 rupe nazad. Taj cafele je sledeci za probu ;)

Ja poručio cefele pre 4 dana, javiću kad ikad stigne kakav je pored ova dva pomenuta nillkina. Inače ovo je prvi put da sam prednost dao frosted modelu u odnosu na nature kada je nillkin u pitanju (frosted mi ne podiže onu monster foliju i generalno lepše leži u ruci). Žao mi je samo što su dugmići otvoreni, al videh da ima neka verzija i sa zatvorenima...ili ću alcantaru da maznem negde :d

Ja poručio cefele pre 4 dana, javiću kad ikad stigne kakav je pored ova dva pomenuta nillkina. Inače ovo je prvi put da sam prednost dao frosted modelu u odnosu na nature kada je nillkin u pitanju (frosted mi ne podiže onu monster foliju i generalno lepše leži u ruci). Žao mi je samo što su dugmići otvoreni, al videh da ima neka verzija i sa zatvorenima...ili ću alcantaru da maznem negde :d

Cafele je vrh imam i crnu i belu, i Baseus na taj fazon mi je mozda jos lepsi, ali mi se nesto brzo povecao za broj i sad malo seta telefon u njemu.

Ja sam naručio onaj Baseus U11 fazon, doduše crni :)

Ja imam ovaj carbon i odlican je, slobodno uzmi..
Baterija na + modelu je odlicna, prezadovoljan sam :D Da li ima potrebe da se skrivaju navigacioni tasteri zbog burn in-a, sta mislite?

Kako nemaju kad su softverski i ako stalno gore na istom mestu urezaće se tu.

A opet stalno su tu pa onda to nikad nećeš ni izvaliti [emoji16]

Moj carbon ima 3 rupe... Mozda je ovo sad neka nova verzija

Ja sam uzeo nillkin nature (koji mi je inace jedan od boljih ultra tankih silikona) i uopste mi se nije svideo, kod plasticnog dela za kameru, fp i blic je imao mnogo lufta (mozda mi je zapao felerican primerak) pa sam presao na frosted koji nisam koristio zadnje cetiri godine, frosted je skroz super, ne odize mi foliju, lepo lezi u ruci, cini mi se da je tanji u odnosu na ranije modele i plus je sto i gore i dole stiti celu povrsinu, naravno ne moras da ga briskas svaki cas kao silikon.

Nazad
Vrh Dno