Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Loznice 500e i dolazim sad po njega [emoji23] [emoji23]

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Obavezno uzmi od njega. Ekran sigurno nema burn in, vidiš da mu je brightness u minusu... [emoji23]

Ahahahah nije skroz ali trudim se :)

Čak sam stavio i da se automatski sklanja nav bar :)

Bežim od burn ina maximalno

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Loznica uneo totalnu pometnju u temu, pre njega ovde je bilo mirno. [emoji23]
Vidim ja da ti places za A1, kakav tvoj S8, nije to za tebe. [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ozbiljno mi je pomutio mozak.. s625 mi se više sviđa od ovog exynos leša :)

Ali neka , izdržaću na ovome par meseci valjda.

Sorry za off svima ;)

Cuva ga loznica i da se ne greje spustio sve na low, kaze treba paziti na lemove [emoji23] [emoji23] [emoji23]

ne treba reagovati kad covek kaze da mu je kinez bolji od Samsunga...Jednostavno no common sense ...

Sent from SM-T825 Tab S3

Još ovaj post pa pravim pauzu .. kada ovako nešto vidim na mobu od 600e povraća mi se :)

7efaaf3fe1c99e0bb5e5bd9c148bffc2.jpg

Ahahaha, kakve gluposti.
Što nisi pixela uzeo, to je za tebe :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Vala dugo si ga i drzao loznice. Zreo za oglase.[emoji6]

... i cekaj mi a1 i 300+ eur u padze.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

@fkloznica, tebi prvi samsung S8, sa njim si izgubio nevinost? :d To i jeste napravljeno za prosečne korisnike koji i ne znaju da ekran ima nekoliko modova podešavanja, ili slične njima, evo izaberite kako želite da korisite telefon i sreća radost. I ja ti želim da se što duže zadržiš na S8 :p

Nije. Prvi android Galaxy S1 a imao sam i s3 i s5 ( njega najkraće ) :)

Hvala , biće teško izdržati par meseci ali pokušaću :)

da li postoji mogućnost da uklučim da mi se pojavljuju notifikacije na AOD kada mi je isključen lock screen?

Poslednja izmena:
@fkloznica, tebi prvi samsung S8, sa njim si izgubio nevinost? :d To i jeste napravljeno za prosečne korisnike koji i ne znaju da ekran ima nekoliko modova podešavanja, ili slične njima, evo izaberite kako želite da korisite telefon i sreća radost. I ja ti želim da se što duže zadržiš na S8 :p
Ne obracaj paznju. Posto je njemu kinez bolji, onda nema dalje diskusije. S8 je odlican fon, i to jedan od najboljih na trzistu. Imao sam S8+ i prodao ga, jer stize Note8. Mogu da kazem da me je sluzio carski. A kineze sam nekoliko puta probao i to je bleda slika.... smesno...

Sent from SM-T825 Tab S3

Sluzio te carski.. Koliko, mesec dana ? Za te pare mi je drago sto loznica nalazi mane ovde jer je tema postala koju masku da kupim i koju foliju da stavim, svi postadose botovi odjednom.
Naravno poenta svakog posta koji ti napises je da kazes kako ti dolazi n8 jer nas bas zanima to jako.

Imaj samo na umu da te mane koje loznica nalazi, nemaju baš svi na svojim primercima ;)

Kada smo vec kod mana.. :) smiring ili kako se već zove ovde kida samo tako , kada naiđete na neku stranicu koja ima neke crne pozadine i detalje , razmazuje se crna kao ništa :)

Nema šta , mob je dobar sem tw , zvuka koji mi se baš ne sviđa(po meni možda i najveća mana ovog moba) i kamere koja nekada u LL radi voštane boje. Dodao bih da je i mali GPU dobar samo za antutu a u realnosti je blizu leša .

Čekajući mob sa snapdragonom i krstenim amoledom :)

Poslednja izmena:
E sad, ispade da je dobio felerican primerak :D Mozda samo primecuje ono sto drugi ne mogu :D

Samsung Galaxy S8

Pa nije on našao bagove. Čovek prešao sa telefona gde je gurao 7-10 sati sot na normalan sot u vidu flagship-ova. Razočarao se? Ne znam šta je očekivao.

Ja se i ne sećam da li je neki flagship imao bolje trajanje baterije ikad. Prosečno trajanje baterije od 3 do 6 sati u zavisnosti od korišćenja, je uvek bilo u najvišoj klasi. Mid i low segment su u većini slučajeva imali / imaju bolje trajanje baterije

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Telefon je bombona, samo taj software je žedan za još 2gb ram-a jer ne drži dovoljno keširanih aplikacija. Nisam primetio neke značajne bugove i lag. Ja sam vrv jedan od retkih koji nije ubio bloatware na telefonu, možda bi tada malo bolje keširao. Imao sam up time od 1000 sati i super je sve radilo sem tog keširanja. Postaću batak... [emoji23]

Ma njemu je fon felerican ako ni zbog cega drugog onda zbog loseg zvuka u slusalici, ili je on gluv.. Nisam koristio tel koji ima jaci zvuk u toku razgovora, ja bi pre minus dao na kvalitet i jacinu iz 3.5mm jacka.. cak m9 i htc 10 ili lumia950xl ( moja zadnja 3 tel) nemaju ovako dobar zvuk tokom razgovora..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Sluzio te carski.. Koliko, mesec dana ? Za te pare mi je drago sto loznica nalazi mane ovde jer je tema postala koju masku da kupim i koju foliju da stavim, svi postadose botovi odjednom.
Naravno poenta svakog posta koji ti napises je da kazes kako ti dolazi n8 jer nas bas zanima to jako.

Nisi pratio. Dobio sam ga odmah. Dobar fon a nervirao me edge jer je njesra. A za ostalo sto si napisao, mnogo ...iš.

Sent from SM-T825 Tab S3

Telefon je bombona, samo taj software je žedan za još 2gb ram-a jer ne drži dovoljno keširanih aplikacija. Nisam primetio neke značajne bugove i lag. Ja sam vrv jedan od retkih koji nije ubio bloatware na telefonu, možda bi tada malo bolje keširao. Imao sam up time od 1000 sati i super je sve radilo sem tog keširanja. Postaću batak... [emoji23]
Meni je na 500+ sati sve odlično radilo osim galerije, primetno seckalo kada se otvara i zatvara slika.

Još jedna velika mana za mene , zvučnik na s8 je lošiji nego na rn4 koji može da se kupi za 120e.. poredio lično .
Pre nego što krenu fanboji u odbranu malo pre sam išao do ušća i isti klip puštao u Telenoru i vipu ( u Samsungu nije bilo moguće jer nemaju wi fi u radnji ? ) i čuje se identično loše kao na mojoj s8.. kapiram da je na s8+ bolji i externi zvučnik jer ovaj je velika sramota za Samsung i mob od 600e.

Predlog da loznica dobije gratis svaki novi fon koji izadje i baci utiske posle par dana.. Kako ovo niko do sada nije spomenuo?

Naravno da jeste.. možda pričaš o s8+ a ne o s8.

Čoveče šta ću ovde sve pročitati .. sa htc10 pređem na "leš " zvani rn4 kad ono postoji još veći leš to jest s8. Kriminal

Mislim da običan i plus imaju isti zvučnik. Takođe delim mišljenje da je isti loš. Za headsfree u kolima je skoro pa neupotrebljiv (na s7 de situacija dosta popravila ubacivanjem stereo moda, ovaj neću da rutujem za sada).

Pričam o s8. A to da redmi ima bolji zvučnik od s8 neću ni da komentarišem... Nema distrorzije kao kod 6p, odličan bas, samo fali da bude stereo...

Pa ima bolji.. moj Redmi je imao bolji zvučnik, i kvalitetniji dok gledaš klip kada neko priča a i glasniji , jedino je s8 imao možda više "basa " ako se tako to može nazvati. ( Poredio pre nepuna 2h )

Definitivno najgori zvučnik koji sam imao još od Nexus 5..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno