Ne obracaj paznju. Posto je njemu kinez bolji, onda nema dalje diskusije. S8 je odlican fon, i to jedan od najboljih na trzistu. Imao sam S8+ i prodao ga, jer stize Note8. Mogu da kazem da me je sluzio carski. A kineze sam nekoliko puta probao i to je bleda slika.... smesno...@fkloznica, tebi prvi samsung S8, sa njim si izgubio nevinost? :d To i jeste napravljeno za prosečne korisnike koji i ne znaju da ekran ima nekoliko modova podešavanja, ili slične njima, evo izaberite kako želite da korisite telefon i sreća radost. I ja ti želim da se što duže zadržiš na S8![]()
Nisi pratio. Dobio sam ga odmah. Dobar fon a nervirao me edge jer je njesra. A za ostalo sto si napisao, mnogo ...iš.Sluzio te carski.. Koliko, mesec dana ? Za te pare mi je drago sto loznica nalazi mane ovde jer je tema postala koju masku da kupim i koju foliju da stavim, svi postadose botovi odjednom.
Naravno poenta svakog posta koji ti napises je da kazes kako ti dolazi n8 jer nas bas zanima to jako.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Meni je na 500+ sati sve odlično radilo osim galerije, primetno seckalo kada se otvara i zatvara slika.Telefon je bombona, samo taj software je žedan za još 2gb ram-a jer ne drži dovoljno keširanih aplikacija. Nisam primetio neke značajne bugove i lag. Ja sam vrv jedan od retkih koji nije ubio bloatware na telefonu, možda bi tada malo bolje keširao. Imao sam up time od 1000 sati i super je sve radilo sem tog keširanja. Postaću batak... [emoji23]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari