Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Evo jedan mali test camera u LL uslovima..

https://imgur.com/a/PvMkQ

Samsung C5 vs RN4X ( Gcam ) vs STOCK MIUI cam vs Mi5X stock cam

Auto setovanja.

Da ti nije malo pobegao fokus sa 5X na zidne pločice?

Jedino se na RN4X GOOGLE CAM vidi "textura lista" tako da je po meni to prvo mesto, iako je kolorit verovatno pogrešan (HDR mod uvek malo zatamni okolinu) :)

Sa boljim fokusom na cvet verovatno bi 5X bio pobednik.

Omnivision je propast. Radi li na njemu GCAM?

Koju verziju Google kamere imaš (beše 1.1)?

Poslednja izmena:
Sve piše u prvom postu.

2016100 je indijska i ima BT v4.1:
2G GSM - B2/B3/B5,B8; 3G WCDMA - B1/B2/B5/B8; 4G FDD-LTE - B3/B5; TDD-LTE - B40; 

2016101 je Redmi Note 4X, CN model bez B20. Verzija 4/64GB sa istim brojem je MTK. Ostale su S625:
2G GSM - B2/B3/B5/B8; 3G WCDMA - B1/B2/B5/B8; 4G FDD-LTE - B1/B3/B5/B7; TD-LTE - B38/B39/B40/B41(2555-2655MHz); TD-SCDMA - B34/B39; CDMA2000/1X BC0;

2016102 je global verzija Redmi Note 4 telefona:
2G GSM - B2/B3/B5/B8; 3G WCDMA - B1/B2/B5/B8; 4G FDD-LTE - B1/B3/B4/B5/B7/B8/B20; TD-LTE - B38/B40

I lepo piše na kutiji oznaka procesora.

Poslednja izmena:
@r!sc!

Uslovi za sve telefone su bili isti, pokrenem kameru, tapnem fokus na predmet i slikam...
moguce da ova dual cam zahteva malo drugacije rukovanje, vise namestanja...

Poslednja izmena:
Pitam zato sto sam devojci uzeo pre neki dan redmi 4X...nasao sa kutijom na engleskom, da ima crvenu nalepnicu global version ali ima punjac sa tri pina i dobila je adapter.
Posto sam odlucio da i meni uzmem fon a dvoumim se izmedju redmi 4 i redmi note 4 zato se sad detaljnije raspitujem. Citam onda da se za eu trziste telefoni zovu redmi 4 i redmi note 4 a kinezi imaju dadatno X. Onda gledam slike koje ljudi postavljaju na kutiji na svim ima 4X :D Sta vise napisati :D
@Djilkosh_Ns
Hvala. To je to sto mi treba.

Na kutiji od Global verzije pise samo belo 4.

i taj sto ima UK punjac je Global verzija.

Prilozi

• 436130_p01_b.jpg
    436130_p01_b.jpg
    23 KB · Pregleda: 171
Poslednja izmena:
@spaxon jel ti bese koristis Mokee rom? Kako se pokazao

Послато са Redmi Note 4 уз помоћ Тапатока

Odlican! I dalje ga koristim, evo vec duze vremena. Odlican je sto se tice baterije, moze da se meri sa Miui 9 po autonomiji. Ima sve sto meni treba, a ima integrisan xposed koji radi kako treba i u kombinaciji sa gravitybox nougat i par dodatnih modula, nema zime za ostale opcije koje nedostaju Mokee romu. Plus postoji xposed modul za veoma lak update slicno kao ota update, samo se downloaduje dnevni pach i klikne se na update, ma super stvar. Preporuka u svakom slucaju za MoKee...

Sent from my Redmi Note 4X

Da se nadovežem... Za Mokee idu delta nadogradnje svakodnevno ili mora flash celog roma? Vidim da izbacuju svakod dana novi build.

Da se nadovežem... Za Mokee idu delta nadogradnje svakodnevno ili mora flash celog roma? Vidim da izbacuju svakod dana novi build.
Ne mora fles celog roma, ali moras da doniras mokee timu $, ali postoji ovaj xposed fakmkcentar i odlicno radi. Zanimljivo za Mokee rom je i njihova Aegis aplikacija za stednju baterije, koja radi samo na njihovom romu i ne moze da se portuje na druge custom romove. Nisam jos probao, ali nameravam kada nadjem malo vremena da procackam i vidim kako radi...Screenshot_20170912-144626.pngScreenshot_20170912-144648.pngScreenshot_20170912-144938.pngScreenshot_20170912-144944.pngScreenshot_20170912-144957.png

Thx. Fino je to, trebalo bi probati.

Poslednja izmena:
Ima, odatle prvi put skines rom i to sve jadnom brzinom download-a od bednih ~500kb/s i to zna cesto da pukne download pa moras ponovo, a dodje ti do 90% da puknes od muke. Sa ovim fake modulom mozes skidati na svakom romu koji ima xposed i to maksimalnom brzinom i stabilno bez pucanja, i to ceo rom ili ota update.

Ej nisam video odgovor [emoji5] ... Probam večeras ako ugrabim vremena...

Čini mi se da je kvalitet fotografije malo poboljšan u onodsu na 1.1
U svakom slučaju, prvo ide 1.1 preko TWRP-a da se ubace MIDO fajlovi, nakon toga klasik install 1.2

Čini mi se da je kvalitet fotografije malo poboljšan u onodsu na 1.1
U svakom slučaju, prvo ide 1.1 preko TWRP-a da se ubace MIDO fajlovi, nakon toga klasik install 1.2
Ne znam, po meni je i dalje google hdr+ vrh kamera za custom romove. Gcam hdr+ vs Miui hdr pogledaj moj odraz u staklu na obe slikeIMG_20170912_154228.jpgIMG_20170912_153435_HDR.jpg

Poslednja izmena:
Prva je Gcam predpostavljam? :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Heheheh,vidi se,nema sta. Sto se mene tice,to je to,bolje slike tesko da se mogu dobiti....Gcam radi ubija :)

Pa imas gore, vec sam napisao. Nekako mi je najbrzi i najfludniji od svih custom romova crDroid, a battery friendly MoKee (ne kazem da je spor ali primeti se da je crDroid brzi).

Što staviše taj xposed i ostale aplikacije... Instalirao bih ručno te aplikacije, da hoću da ih koristim.

Meni je LOS zakon, radi fantastično. Mrzi me da probam druge ROM-ove :D A i slabije ih update-uju, fokusirani su na oreo.

AICP i Mokee jedini imaju nightly.

LOS jel ima ugrađen call recording?

Ja sam i dalje na stock MIUI. :)

Što staviše taj xposed i ostale aplikacije... Instalirao bih ručno te aplikacije, da hoću da ih koristim.

Ma kinezi jednom recju, volE taj xposed vise nego ista :) Nema ostalih, samo xposed i njihova Aegis aplikacija, sve je gotovo isto kao na Lineage OS-u...

Nazad
Vrh Dno