Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Nema note 4x global, to ne postoji

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Znaci ipak da idem na Redmi 4X.

Kakav sad senzor kamere???! I to treba da gledam??? Aaaa ***, ne moze vise covek da ode u radnju i kaze daj mi taj telefon. Skoro u svaku radnju koju sam zvao-usao su probali da me ubede da to sto trazim ne postoji ( redmi4x global koji podrzava lte na 800). Jedva sam na kraju nasao taj koji sam trazio. Devojka psovala i mene i bench forum mesec dana jer trazim nesto sto nema niko :D

Kako da proverim koji je senzor kamere na Redmi 4x i koji treba da trazim?

Poslednja izmena:
Note 4x zenin nije vakum jer je stavljen global rom. Radi 4g najnormalnije, kao sto meni na Mi Max radi

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Ali bukvalno sve pise u prvom postu

Znaci ipak da idem na Redmi 4X.

Kakav sad senzor kamere???! I to treba da gledam??? Aaaa ***, ne moze vise covek da ode u radnju i kaze daj mi taj telefon. Skoro u svaku radnju koju sam zvao-usao su probali da me ubede da to sto trazim ne postoji ( redmi4x global koji podrzava lte na 800). Jedva sam na kraju nasao taj koji sam trazio. Devojka psovala i mene i bench forum mesec dana jer trazim nesto sto nema niko :D

Kako da proverim koji je senzor kamere na Redmi 4x i koji treba da trazim?
Prvo se odluci da li hoces redmi note ili redmi seriju, pa onda gledaj da li hoces snapdragon ili mediatek i na kraju ako se odlucis za redmi note sa snapdragon procesorom, izaberi izmedju redmi note 4x i redmi note 4 global (razlika je u tome sto rn4 global podrzava b20)... senzor kamere moze biti sony (mnogima najbolji), samsung i omnivision, a to ne mozes da biras, zavisi sta ti zapadne

Ja bih redmi note 4 ali mi je frka da mi ne zapadne ekran sa losim pikselima. Znaci global verzija sd 625 3/32Gb.

U poslednje vreme se niko nije zalio da je dobio sa nekim mrtvim pixelima, rekao bih da se to desavalo medju prvim primercima

Ja sam kupio po preporuci od Smiljane ( Subotica) na kp/pro i 135e 3/32 u vakum foliji što se vidi na slici ,global verzija i rom.Sve 5 i godina garancije.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Vrh kupovina! Koji senzor kamere si dobio?

Poslednja izmena:
Ja bih redmi note 4 ali mi je frka da mi ne zapadne ekran sa losim pikselima. Znaci global verzija sd 625 3/32Gb.

Najlakše je da kažeš international verziju, ta sigurno ima podržan naš LTE. Global kad kažeš mnogi misle na rom, a ne na verziju telefona.

Inače prvi post teme piše sve.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Ja sam kupio po preporuci od Smiljane ( Subotica) na kp/pro i 135e 3/32 u vakum foliji što se vidi na slici ,global verzija i rom.Sve 5 i godina garancije.

Sent from my Le X820 using Tapatalk
Redmi Note 4 global 3/32 za 135e? Da nisi ti uzeo redmi 4?

Ma uzeo covek Redmi 4X Global...on ide po toj ceni...Nije Note...

Sent from my Redmi Note 4X

Kako da znam koji je senzor kamere?

Ja imam redmi note 4x, prednja kamera mi je samsung senzor a zadnja sony :D

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ok, qtech_ov13855

Imam problem sa lokacijom u odeljku "vreme" gde se pronadje grad u kom zivis da bi ocitalo vremensku prognozu..u podesavanjima mi je namesteno da lokaciju trazi preko GPS-a,kao i na MIUI 8,sad u petak kad sam se prebacio na MIUI 9,ne moze da pronadje grad,cak nece ni vece gradove kod nas,tipa Bg,dok mi daje neke Americke gradove kao mogucnost..Dok mi lokacija na navigaciji radi dobro..Region mi je "Srbija"..Ako nekom pada na pamet sta moze da bude nek napise..

Zna li neko kako resiti problem?

I moj mi max ima Omnivision
374cd1dd88f0c69990816f2dbb9e6853.jpg

Ako odem u radnju i upalim fon bez sim kartice da li mogu da proverim da li podrzava band 20? Ako moze napisite kako :) Hvala.
Procitah zadnjih 50-60 stranica i nigde to nisam nasao.

Samo trazi da ti daju kutiju na kojoj pise "Global Version" u crvenom pravugaoniku. Sigurica 32/3 I nema sta da lupas glavu

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Evo jedan mali test camera u LL uslovima..

https://imgur.com/a/PvMkQ

Samsung C5 vs RN4X ( Gcam ) vs STOCK MIUI cam vs Mi5X stock cam

Auto setovanja.

Poslednja izmena:
Hiljadu puta je napisano, uradite search teme, potrudite se malo, ne moze svaki dan da se objasnjava razlika izmedju modela.

Global/international verzija telefona sa band 20 ima kutiju na kojoj pise global version u crvenom pravugaoniku i sav natpis na kutiji je na engleskom jeziku.

Koliko ja znam ne moze da se na samom telefonu proveri koje bendove podrzava bez ruta.

Ako odem u radnju i upalim fon bez sim kartice da li mogu da proverim da li podrzava band 20? Ako moze napisite kako :) Hvala.
Procitah zadnjih 50-60 stranica i nigde to nisam nasao.
Evo.
94fac45ef9326d63d16997b817912b48.jpg

4b3a13a1fc7a97e3bc91ab89fd05b1ea.png

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Nazad
Vrh Dno