Prvo se odluci da li hoces redmi note ili redmi seriju, pa onda gledaj da li hoces snapdragon ili mediatek i na kraju ako se odlucis za redmi note sa snapdragon procesorom, izaberi izmedju redmi note 4x i redmi note 4 global (razlika je u tome sto rn4 global podrzava b20)... senzor kamere moze biti sony (mnogima najbolji), samsung i omnivision, a to ne mozes da biras, zavisi sta ti zapadneZnaci ipak da idem na Redmi 4X.
Kakav sad senzor kamere???! I to treba da gledam??? Aaaa ***, ne moze vise covek da ode u radnju i kaze daj mi taj telefon. Skoro u svaku radnju koju sam zvao-usao su probali da me ubede da to sto trazim ne postoji ( redmi4x global koji podrzava lte na 800). Jedva sam na kraju nasao taj koji sam trazio. Devojka psovala i mene i bench forum mesec dana jer trazim nesto sto nema niko
Kako da proverim koji je senzor kamere na Redmi 4x i koji treba da trazim?
Ja bih redmi note 4 ali mi je frka da mi ne zapadne ekran sa losim pikselima. Znaci global verzija sd 625 3/32Gb.
Redmi Note 4 global 3/32 za 135e? Da nisi ti uzeo redmi 4?Ja sam kupio po preporuci od Smiljane ( Subotica) na kp/pro i 135e 3/32 u vakum foliji što se vidi na slici ,global verzija i rom.Sve 5 i godina garancije.
Sent from my Le X820 using Tapatalk
Imam problem sa lokacijom u odeljku "vreme" gde se pronadje grad u kom zivis da bi ocitalo vremensku prognozu..u podesavanjima mi je namesteno da lokaciju trazi preko GPS-a,kao i na MIUI 8,sad u petak kad sam se prebacio na MIUI 9,ne moze da pronadje grad,cak nece ni vece gradove kod nas,tipa Bg,dok mi daje neke Americke gradove kao mogucnost..Dok mi lokacija na navigaciji radi dobro..Region mi je "Srbija"..Ako nekom pada na pamet sta moze da bude nek napise..
Omnivision, okaci neku sliku bas me zanima, uglavnom su kacili sa samsung i sonyOk, qtech_ov13855
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Skinuo, odlicna je, cheersPreporučujem umesto stock weather aplikacije, mnogo više opcija, izbor provajdera, widgeta...
https://play.google.com/store/apps/details?id=pro.burgerz.miweather8
Nije isti senzor u mi max i RN4xI moj mi max ima Omnivision![]()
Stoji na google da je to omniNije isti senzor u mi max i RN4x
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Evo.Ako odem u radnju i upalim fon bez sim kartice da li mogu da proverim da li podrzava band 20? Ako moze napisite kakoHvala.
Procitah zadnjih 50-60 stranica i nigde to nisam nasao.
Stoji na google da je to omni![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari