icanik88nis
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.07.2007
- Poena
- 320
Koriscenje ?.![]()
![]()
Sent from my MI MAX using Tapatalk
![]()
Meni na 3g ne bi drzao vise od 5 i po h sot...
Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
Poslednja izmena od urednika:
Koriscenje ?.![]()
![]()
![]()
Pazi, i ja sam zadovoljan baterijom, telefon drzi muški, ali kad ga poredim sa sony z2 kad je bio nov, imam utisak da z2 na 3g drzi bolje ili u najboljem slucaju isto...Wifi, znam da zena ne igra igrice ali surfuje stalno. Povremeno 3g, uglavnom 80% wifi
Meni na 4g na Max potrosi dosta manje nego sto bi ocekivao. Poredim sa prethodnim L930, nebo i zemlja. Ja licno koristim custom Globe rom i bas sam zadovoljan. Po pitanju baterije je bolji nego poslednji 8.2.5 stable . Zenin prethodni P9 lite je na NN vadio do 6-7 sati SOT sa istim koriscenjem kada poredim sa 4XPazi, i ja sam zadovoljan baterijom, telefon drzi muški, ali kad ga poredim sa sony z2 kad je bio nov, imam utisak da z2 na 3g drzi bolje ili u najboljem slucaju isto...
Wifi kida, ali 3g, samo tako spusta procente. Nemam 4g karticu, mozda na 4g moze se ocekivati bolji procenat drzanja?
Mislis na komande na LS ili bas neki gesture?Od danas novi vlasnik ovog telefona... ceo dan se ograh sa MIUI-jem... i onda se registrovao na xiaomi sajtu, i zatražio kod za otključavanje bootloadera.. mislim da mu se smeši LOS ili RR... Fali mi gestures na lockscreenu pri puštanju muzike...
Ovo je običan redmi, nije Notehttps://m.gearbest.com/cell-phones/...mail=b2t8dmxhZG9waGlsaXBAZ21haWwuY29tfDE4MTg0
Bas tako, iso na 100, duza ekspozicija i stativ. Ili kupi dslr fotoaparat [emoji2]Ne znam kako da izbegnes grain na nocnim slikama. Eventualno manual settings, smanji Iso i uz stativ, produzi vreme ekspozicije.
Igrao sam se sinoc sa zadnjom verzijom, i to bas bas, ali sam na kraju odustao jer uvek je isto i izgubio sam dosta vremena, a mrzelo me da probam bas sve kombinacije jer ih ima mnogo...Jedino da skineš zadnji port kamere, onaj all in one, pa da se igraš raznoraznim podešavanjima koja su implementirana. Ja se nadam da će uspeti da ukradu kameru sa Mi A1 modela ☺.
Uzgred, ovo ne izgleda loše ☺: https://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=73736414
Radi Miui kamera, super sto su je portovali. I ja sam probao na Mokee romu, samo fali dosta opcija i dobije se fc prilikom odabira manual ISO opcije. Takodje kada se slika u obicnom i HDR modu, cini mi se da je isto. Ali sve u svemu, fin start i pocetak. [emoji6] ps, setujte permissions rucno da bi kamera uopste radila.Evo nečeg, nisam probao, samo videh link: https://forum.xda-developers.com/mi...aomi-mi-a1-t3670607/post73732145#post73732145
edit: Radi [emoji41]. LOS 14.1 Off.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari