draxd
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 23.03.2011
- Poena
- 170
Da li ikome na android boksu radi preko lana???
Ne radi preko LAN-a, mozesh da downujesh interfejs iz terminala ili preko runmyscript ako imash root na boxu.
Da li ikome na android boksu radi preko lana???
tako sam i mislio,da je bolja slika preko risivera,(mozda idem malo u off) ..onda cu uzeti cam modul,staviti ga na Samsung tv novi,a ovaj risiver prebaciti na drugi tv,predpostavljam da je slika ista preko risivera i cam modula.sbb svaki strim eon-a kosta, za razliku od dvbc, pa je bolja slika na d3.
Može malo pojašnjenja,?
Prosto je, veruj mi.E *** sad...
Njegov licni info iz Sbba. Info nije od tog minuta, vec tog dana, pa da znaju ljudi zasto ne radi stabilno, da se jos uvek radi/la.Ne znam otkud to drugaru pošto aplikacija upravo radi, bar na androidu.
Izgleda da app neće da radi stabilno i da će trebati truda još duuugo vremena, naročito sa logikom ovih u SBB.Njegov licni info iz Sbba. Info nije od tog minuta, vec tog dana, pa da znaju ljudi zasto ne radi stabilno, da se jos uvek radi/la.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Ne radi ti ni Nat geo kanali sigurno.
Proverava root. Koji uredjaj, koji android?
Pitanje za nightshadow, jel moze da se sideloaduje magisk iz adb? Imam box na kome zeza fox i natgeo. Ne bih da ga sj3223$#em jer mi primarno sluzi za Kodi. Nije rootovan, 4.4.2, ali ako mora magisk, pa disable ... Ne znam ni radi li uopste na 4.4.2 i moze li systemless. Zaboravio sam. Nekad je system root bio must. Sve je uvek radilo na boxu pa nisam nikad ni morao da se adb na njega. Moguce da ga Eon nekako polovicno ili lazno vidi kao rooted.
Mozda ih i sacekam malo sa app. Cudno je da samo neki kanali ne rade, kao da su content provideri trazili SAfetyNet proveru. Opet cudno je da nisu isli na global u appu ... D3Go se gasi ubrzo. Istice im licenca. Vec je trebalo da se desi.
Pojma nemam.Ne rade ti ni Nat geo kanali sigurno.
Proverava root. Koji uredjaj, koji android?
Pitanje za nightshadow, jel moze da se sideloaduje magisk iz adb? Imam box na kome zeza fox i natgeo. Ne bih da ga sj3223$#em jer mi primarno sluzi za Kodi. Nije rootovan, 4.4.2, ali ako mora magisk, pa disable ... Ne znam ni radi li uopste na 4.4.2 i moze li systemless. Zaboravio sam. Nekad je system root bio must. Sve je uvek radilo na boxu pa nisam nikad ni morao da se adb na njega. Moguce da ga Eon nekako polovicno ili lazno vidi kao rooted.
Mozda ih i sacekam malo sa app. Cudno je da samo neki kanali ne rade, kao da su content provideri trazili SAfetyNet proveru. Opet cudno je da nisu isli na global u appu ... D3Go se gasi ubrzo. Istice im licenca. Vec je trebalo da se desi.
Video sam, ali računam da instalacija ni tako ne bi bila moguća zbog nekompatibilnosti, ili grešim?
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
Da li je neko probao EON na Android box-u sa S905x? Kako radi?
Ja imam neki stari MXQ i uspeo sam da instaliram EON i radi (samo preko Wireless-a) ali je spooooooooor i slika secka i na najnižem bit rate-u, dok je D3GO radio odlično
Sada hocu da kupim neki novi Android box, ali prevashodno za EON pa me intersuje neki jeftiniji ali da radi EON kako treba. Da li neko ima preporuku?
Imam VIVAX 100 3G 10" ima Android 6.01, u pravu si ne radi ni Nat geo. Inace tablet nije rutovan.
Jok. Maltretiranje sa air mouse dok ti ne otpadne ruka. Užas.Kako na adroid boksu skrolate? Ima li mogucnost ta?![]()
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Kako na adroid boksu skrolate? Ima li mogucnost ta?![]()
Da, ali na boxu tražim nešto unazad 7 dana na 124. kanalu po redu, a on me vrati na početak liste, to je agonija. A na tv je ubogi Ikom, tako da...Ahahahah i ja se opucih, nego pogledam na tv program kako se zove to sto ocu, pa search puno je lakse...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari