Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Da li je neko probao EON preko tv aplikacije ? ako jeste,kakva je slika u odnosu na risiver,tj gde je bolja slika ? jos se lomim da li da uplatim taj skuplji paket upravo zbog aplikacije.

sbb svaki strim eon-a kosta, za razliku od dvbc, pa je bolja slika na d3.

sbb svaki strim eon-a kosta, za razliku od dvbc, pa je bolja slika na d3.
tako sam i mislio,da je bolja slika preko risivera,(mozda idem malo u off) ..onda cu uzeti cam modul,staviti ga na Samsung tv novi,a ovaj risiver prebaciti na drugi tv,predpostavljam da je slika ista preko risivera i cam modula.

Da li će rešiti ovo sa prijavljivanjem? Svaki put kada obrišem cache na chorme prepozna me kao novi uređaj.

I dalje nema fix za black screan ?:) Meni nece ni FF ni Chrome ni Vivladi.. ispucah 3 uredjaja za nista :D

da aplikacija koja je ovde postavljena.Instlacija je prosla glatko.Preko store-a ne moze jer je ''nekompatibilna''.Nazalost sport klubovi ne rade,tj radi samo sk hd,ne rade ni cinestarovi ni comedy central.Meni ni d3go ni hbogo nisu radili na boxu

Može malo pojašnjenja,?

Ako postoji na boxu root, ukljucish root.

imash aplikaciju runmyscript

U njoj kreirash skript sa sadrzajem:

ifconfig eth0 down i kazesh da se izvrsi kao su "Run as Su", to ce iskljuciti ethernet port i preci na wifi.
isto sa ifconfig eth0 down ce ukljuciti lan.

Ako nemash wifi uopste, onda imash problem :)

Takodje trebash reci Sudo Su da ne omoguci root EON-u jel nece da radi.

Poslednja izmena:
Na iPadu swipe up/down je menjanje kanala, ne znam da li ste izvalili i da li je tako na androidu.

Jeste i na androidu

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

A swype left & right premotava između stavki u EPG za trenutni kanal ;)

Ne znam otkud to drugaru pošto aplikacija upravo radi, bar na androidu.
Njegov licni info iz Sbba. Info nije od tog minuta, vec tog dana, pa da znaju ljudi zasto ne radi stabilno, da se jos uvek radi/la.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Ma nisam zbog toga rekao nego zato što nisam odradio kako mi je nightshadow kasnije rekao. Nije bitno, ponovo cu da rootujem, koristim TWRP i preko SuperSu ga diseblujem kad mi baš zatreba.

Njegov licni info iz Sbba. Info nije od tog minuta, vec tog dana, pa da znaju ljudi zasto ne radi stabilno, da se jos uvek radi/la.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Izgleda da app neće da radi stabilno i da će trebati truda još duuugo vremena, naročito sa logikom ovih u SBB.

Na androidu za fox kanale dobijam poruku "reproduction of selected content is not available due to security reasone", a na PC radi ok. Ostali kanali, koliko sa video rade kako treba.

Ne rade ti ni Nat geo kanali sigurno.
Proverava root. Koji uredjaj, koji android?

Pitanje za nightshadow, jel moze da se sideloaduje magisk iz adb? Imam box na kome zeza fox i natgeo. Ne bih da ga sj3223$#em jer mi primarno sluzi za Kodi. Nije rootovan, 4.4.2, ali ako mora magisk, pa disable ... Ne znam ni radi li uopste na 4.4.2 i moze li systemless. Zaboravio sam. Nekad je system root bio must. Sve je uvek radilo na boxu pa nisam nikad ni morao da se adb na njega. Moguce da ga Eon nekako polovicno ili lazno vidi kao rooted.
Mozda ih i sacekam malo sa app. Cudno je da samo neki kanali ne rade, kao da su content provideri trazili SAfetyNet proveru. Opet cudno je da nisu isli na global u appu ... D3Go se gasi ubrzo. Istice im licenca. Vec je trebalo da se desi.

Poslednja izmena:
Ne radi ti ni Nat geo kanali sigurno.

Pitanje za nightshadow, jel moze da se sideloaduje magisk iz adb? Imam box na kome zeza fox i natgeo. Ne bih da ga sj3223$#em jer mi primarno sluzi za Kodi. Nije rootovan, 4.4.2, ali ako mora magisk, pa disable ... Ne znam ni radi li uopste na 4.4.2 i moze li systemless. Zaboravio sam. Nekad je system root bio must. Sve je uvek radilo na boxu pa nisam nikad ni morao da se adb na njega. Moguce da ga Eon nekako polovicno ili lazno vidi kao rooted.
Mozda ih i sacekam malo sa app. Cudno je da samo neki kanali ne rade, kao da su content provideri trazili SAfetyNet proveru. Opet cudno je da nisu isli na global u appu ... D3Go se gasi ubrzo. Istice im licenca. Vec je trebalo da se desi.

Imam VIVAX 100 3G 10" ima Android 6.01, u pravu si ne radi ni Nat geo. Inace tablet nije rutovan.

Ne rade ti ni Nat geo kanali sigurno.

Pojma nemam.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

@nighshadow
Ne može. 5.0+ samo.
Sad da se vraim nazad u 2013. kako bese(systen/su, kloak ...), mada Kodi koristim na dnevnoj bazi skoro ... Ajd ja nego i supruga prati neke norveske/svedske/finkse serije, pa ne bi valjalo da skrljam box.

Ptanje za ljude koji imaju "crn ekran". Ako ste na chrome, F12, (ili firebug u ff) pa netwokr, vidite reuest/response headere. Da li dobijate 403 za get stream? Prva tri puta deny reason = 1000, pa onda 4. i svaki sledeci kaze nesto tipa ovaj vektor za ovog usrea je 3 puta vec aktivan ( zapravo nije). To se meni recimo desava kod kuce na Win7, dok na poslu win10 radi sve ok ... Na oba FF v51. Kod kuce znog d3go, u firmi zbog npapi pa taman da probam. Nemaju pojma u sbb trenutno zasto, ali session management im ne valja. Sve zapisali, kazu moraju tako bi "sve greske" probali da obuhvate. Posto vidim da ovde ima jos ljudi sa slicnim problemom , ne verujem da je moj setup toliko specifican.

Poslednja izmena:
Video sam, ali računam da instalacija ni tako ne bi bila moguća zbog nekompatibilnosti, ili grešim?

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Upravo sam preporucio koderu samsamsam da proba ubaciti ovo na iptvplayer da gledamo preko enigma2

Posto procitah da radi preko linuxa, bilo bi vrh kad bi ovo moglo...

[emoji106]

Da li je neko probao EON na Android box-u sa S905x? Kako radi?

Ja imam neki stari MXQ i uspeo sam da instaliram EON i radi (samo preko Wireless-a) ali je spooooooooor i slika secka i na najnižem bit rate-u, dok je D3GO radio odlično

Sada hocu da kupim neki novi Android box, ali prevashodno za EON pa me intersuje neki jeftiniji ali da radi EON kako treba. Da li neko ima preporuku?

Ja imam Android box sa 905 chipsetom secka samo kanal AMC HD mislim da to nije do boxa vec do strema, stremovi za android mobile su do 4MB /s a taj je verovatno veći i zato secka... a i nije neki, to nije pravi AMC već neki AMC klasik tako bi ga ja nazvao :) Ostali HD kanali rade ok.... na PC su svi OK ...

Poslednja izmena:
Imam VIVAX 100 3G 10" ima Android 6.01, u pravu si ne radi ni Nat geo. Inace tablet nije rutovan.

Ni HBO premium. Isti tablet, ista priča, sistem detekcije root-a katastrofa. Nekima sa root-om radi sve bez problema. Izgleda da mora malo da se doradi aplikacija ...

Poslednja izmena:
Kako na adroid boksu skrolate? Ima li mogucnost ta? :)

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Android box H96Pro Plus (S912, 3GB, 32GB), root sakriven sa Hide my Root - sve radi normalno preko WIFI-a. Aplikacija skinuta sa PlayStore-a. Otvara sve SK i Fox kanale, iako je IKOM net. Jedino što bi kvalitet mogao biti bolji (max 4 Mbit bitrate)

Kako na adroid boksu skrolate? Ima li mogucnost ta? :)

Jok. Maltretiranje sa air mouse dok ti ne otpadne ruka. Užas.
Još gore, kada poželiš da pretrazis epg i izađeš iz kanala koji gledaš, vraća te na početak liste, pa sledi besomučno motanje. Žena prvo mislila da igram tenis ili golf preko boxa.

Poslednja izmena:
Ahahahah i ja se opucih, nego pogledam na tv program kako se zove to sto ocu, pa search puno je lakse...

Ahahahah i ja se opucih, nego pogledam na tv program kako se zove to sto ocu, pa search puno je lakse...

Da, ali na boxu tražim nešto unazad 7 dana na 124. kanalu po redu, a on me vrati na početak liste, to je agonija. A na tv je ubogi Ikom, tako da...

Nazad
Vrh Dno