Kači se na USB, tako da smo za jednosmernu.Ako je i bilo brzo nestaneAli ne volim da mi štošta radi u pozadini što ne mora, pogotovo ako nikad neću koristiti.Probaj drugim browserom. Slika na mom linku je običan jpg. Ako to puca, onda proveri definitivno browser.
Pa kesira bolje samim tim sto je taj bloat u memoriji uvek, hteli ili ne. Kada se pobije sa PD oslobodi se za nesto drugo.
Ajde nemoj ti da pametujes dobro znas na sta se misli. Kesira bolje zato sto stavlja aplikacije koje ja hocu a ne koje on hoce. To je meni bolje kesiranje.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Burek, ti li si druže?Ti mora da si dev neki kada si dosao da prosipas pamet. Svi znaju na sta smo mislili ali samo ti si nasao da drvis.
Plus si titov mali, najgora sorta ljudi
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Naravno da kesira bolje nego kada ga izvadis iz kutije i koristis. Kako bi ti to nazvao? Onako ti stoji npr 5 aplikacija u ramu a ovako 8, to se ne zove bolje kesiranje? Nije fora samo cisto da napises nesto, razmisli malo pre toga.Dakle ne kesira bolje vec drugi procesi bivaju smesteni u RAM jer nema drugih potrosaca? Postoji velika razlika izmedju toga i "boljeg" kesiranja. Ako se vec frljate sa izrazima, onda se potrudite da ih pravilno koristite.
Ne znam kakav drugi mehanizam ocekuje, jednostavno ima vise slobodnog rama kada se ugase gluposti i punis ga aplikacijama po izboru. Ako to ne znaci bolje kesiranje onda stvarno ne znam sta je.
Preferiram belo meso, hvala na pitanju.
U pravu si, dzabe pisemo kad si ti mislio da telefon ima 32gb memorije i da se ne dobija nista gasenjem nepotrebnih aplikacija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari