Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Takođe i kod mene aktivan. Smešan je potrošač skroz u poređenju sa socijalnim aplikacijama i sl

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Kači se na USB, tako da smo za jednosmernu.Ako je i bilo brzo nestane :D Ali ne volim da mi štošta radi u pozadini što ne mora, pogotovo ako nikad neću koristiti.Probaj drugim browserom. Slika na mom linku je običan jpg. Ako to puca, onda proveri definitivno browser.

Svaka čast na znanju Vojager, otvara mi preko Croma a neće preko Samsung interneta!
Inače koji browser po defoltu koristite?

Plus Ad block fast obavezno, blokira sve zivo.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Gde da nadjem upustva za adhell, izlastah posteno, al ne nadjoh... I kakva upustva? Ja instalirao, isprobao na blicu, vidim nema reklama... Jel nesto jos dodatno u samoj apk trrba da se podesi?

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

ako ti radi ovaj sa play store uživaj

Nisam sa play stora, ovaj neki sam nasao, jel to taj?
3fce5cfd8bba49cf7d4202874e075371.jpg

Послато са SM-G930F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od urednika:
Pa jeste al mislim da i 1 i 2 isto izgledaju :) s tim što je 1 plug and play a za 2 treba da generišeš neke knox ključeve itd

Pa kesira bolje samim tim sto je taj bloat u memoriji uvek, hteli ili ne. Kada se pobije sa PD oslobodi se za nesto drugo.

Dakle ne kesira bolje vec drugi procesi bivaju smesteni u RAM jer nema drugih potrosaca? Postoji velika razlika izmedju toga i "boljeg" kesiranja. Ako se vec frljate sa izrazima, onda se potrudite da ih pravilno koristite.

Ajde nemoj ti da pametujes dobro znas na sta se misli. Kesira bolje zato sto stavlja aplikacije koje ja hocu a ne koje on hoce. To je meni bolje kesiranje.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Ajde nemoj ti da pametujes dobro znas na sta se misli. Kesira bolje zato sto stavlja aplikacije koje ja hocu a ne koje on hoce. To je meni bolje kesiranje.

Ne zna se na sta se misli posto se pravite previse pametni. A sta je to za tebe je totalno drugi univerzum. Bolje kesiranje znaci da postoji neki drugi mehanizam koji odredjuje sta ce gde da zavrsi, stoga nemoj da drvis ako ne znas o cemu pricas. Neko ce da pomisli da zaista nesto znas pa ce pogresno da nauci.

Ti mora da si dev neki kada si dosao da prosipas pamet. Svi znaju na sta smo mislili ali samo ti si nasao da drvis.
Plus si titov mali, najgora sorta ljudi

Кокице спремне

Ti mora da si dev neki kada si dosao da prosipas pamet. Svi znaju na sta smo mislili ali samo ti si nasao da drvis.
Plus si titov mali, najgora sorta ljudi
Burek, ti li si druže? :)

Who the fuck is burek ?

Dakle ne kesira bolje vec drugi procesi bivaju smesteni u RAM jer nema drugih potrosaca? Postoji velika razlika izmedju toga i "boljeg" kesiranja. Ako se vec frljate sa izrazima, onda se potrudite da ih pravilno koristite.
Naravno da kesira bolje nego kada ga izvadis iz kutije i koristis. Kako bi ti to nazvao? Onako ti stoji npr 5 aplikacija u ramu a ovako 8, to se ne zove bolje kesiranje? Nije fora samo cisto da napises nesto, razmisli malo pre toga.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

A pa on je razmislio ako je bolje to je drugi mehanizam, a ako ubaci 3 aplikacije vise nego pre to je sigurno losije ili nema rec za to. Covek ne posmatra kao korisnik nego je istripovao bozanstvo pa dosao da soli pamet.

Ne znam kakav drugi mehanizam ocekuje, jednostavno ima vise slobodnog rama kada se ugase gluposti i punis ga aplikacijama po izboru. Ako to ne znaci bolje kesiranje onda stvarno ne znam sta je.

Sent from my Nexus 7 WiFi using Tapatalk

Ne znam kakav drugi mehanizam ocekuje, jednostavno ima vise slobodnog rama kada se ugase gluposti i punis ga aplikacijama po izboru. Ako to ne znaci bolje kesiranje onda stvarno ne znam sta je.

Reci nam da li jos uvek volis batake?

Inace momci, molim vas nemojte vise, stvarno ce neko pomisliti da znate nesto tj da znate o cemu pisete...

Preferiram belo meso, hvala na pitanju.
U pravu si, dzabe pisemo kad si ti mislio da telefon ima 32gb memorije i da se ne dobija nista gasenjem nepotrebnih aplikacija.

Preferiram belo meso, hvala na pitanju.
U pravu si, dzabe pisemo kad si ti mislio da telefon ima 32gb memorije i da se ne dobija nista gasenjem nepotrebnih aplikacija.

Cak znas sta mislim iako nikada nisam ni napisao tako nesto... kao sto sam i mislio: klasican trol-provokator/povratnik... do sledeceg naloga...

Poslednja izmena:
Ova potrošnja verovatno važi samo kad je Mi fit upaljen, a ne u background?

044b5ddc861cd7952841060bd79ddf6d.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ako nije tako, zabrini se i/ili menjaj fitnes tracker ;)

Na GSM battery pokazuje 0.
a31756ca151e39712c2ea0707efc3ab2.jpg

Pa kakav je tvoj subjektivni utisak? Jel baterija curi brže nego inače?

Ma de curi, drži vrhunski. Čudno mi da background app može toliko da vuče.

2111a0792cc30d74230f7c137ba40a56.jpg

Kada hocu da ubacim novi Firmware na Sammobile imam PDA-G930FXXU1DQG1 CSC-G930FTOP1DQA1, ali pitanje je sledece, da li ima veze posto pise kao Carrier (VIP) ?
Moj telefon je unlocked, inace sam u mts-u... verovatno da ovo vec negde pise ali svaka tema ima po 800 strana :smash: prvi put flesujem razumite me :banana:

Nema problema samo postoji mogućnost da ćeš imati neki vip bloat koji bi opet trebao da može da se uninstalira.

Senzor za automatsko osvjetljenje definitivno bolje radi ns iphonu, ovdje se dešava da baš promaši ambijentalno.

A moje iskustvo je da na S7 senzor svetla u odnosu na prethodne nikad bolji.... Upoređujem kod žene na primer na A5 2016- dal senzor, dal softver - očaj živi.

Sent from S⅞

Nazad
Vrh Dno