- Učlanjen(a)
- 16.12.2007
- Poena
- 580
@dejan87dex Iskopao sam ti taj post, a vrati se odatle i na par stranica pre jer sam kacio isto ss. Tu je bilo polemike, podsmevanja, ma svacega... inace ja se ne tangiram oko toga, bitno mi je da je mido zverka od telefona, da ga pravilno koristim i uzivam u tome. Imao sam iphone 6s pre ovoga na kratko i nisam mogao nikako da se naviknem (moja majka ga jos koristi) ono je strasno po meni sve i uzas od OS-a, sem kamere naravno. Ma RN3 je zverka za svaki iphone, a kamo li Mido. Upoznat sam i sa WP dobar os tada, koristio sam davno pre Lumia 800, fin telefoncic bio u to vreme. Pominjem iz razloga zato sto volis Nokia telefone
Sent from my Redmi Note 4X
Nije nikakvo podsmevanje, jednostavno je ne koristimo telefon svi isto ... ti izvlacis maximum u sotu, neko me brine o tome sta koja opcija radi, oslanja se na sistem i ne boli ga glava - da ne kazem ne opterecuje se ... Ja nebih tu Nokiu ni uzeo da nisu resili da idu ka cistoj verziji sistema , eto to me je privuklo najvise, ostalo je prosek kao i na svako low 2 mid telefonu ...
Poslednja izmena: