Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Kod mene eon na windows 7 kompu nesto zeza. Danas sam ga na brzinnu probao, a prethodno se izlogovao sa d3go. Bez problema sam se ulogovao i kliknem da pustim neku emisiju i vidi se da tece vreme, ali je ekran crn. Da li imate ideju sta da radim?

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

Zovi sutra podrsku. Ja cu bar tako, juce sve radilo super, danas popodne krenulo isto tako i to u 4 browsera...

Zovi sutra podrsku. Ja cu bar tako, juce sve radilo super, danas popodne krenulo isto tako i to u 4 browsera...
Da li znas na koji br da ih zovem?

Ja sam probao mozzilom i to sa v51 kojoj sam iskljucio update zbog jave

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

El radi nekom video klub na tv android aplikaciji?Malo mi je to cudno da radi na kompu i mobu a na ovoj aplikaciji ne

Kaze drugar da je ugase eon privremeno, da se jos uvek pegla aplikacija.

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Nisam mogao da se nikako ulogujem ovih dana sa mejlom i lozinkom sbb portala.
Sad sam ušao u android aplikaciju za telefon konačno prvi put!
Takodje sam instalirao na android tv aplikaciju eon tv koja je bila postavljena ovde i sa njom radi !
https://forum.benchmark.rs/sho...128&viewfull=1#post5223128

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Flešuj rikaveri sa kompa. Pogledaj verziju koja je podržana za tvoj telefon. Nije to uvek zadnja verzija magiska. I meni se dešavalo. I obavezno kad odradiš isključi u magisk menadžeru ažuriranje, da ti se to ne bi ponovno dogodilo.

Послато са P8 lite уз помоћ Тапатока

Ma nije ni do recoverya ni do roota, odradiću ja to jednostavno sa one click root, nego se samo pitam zašto sam izgubio isti. Naravno, kad SBB ne bi pravio gluposti oko rootovanih uređaja ne bi smo morali ni da se zezamo sa 3rd party app...

Da li je neko probao EON na Android box-u sa S905x? Kako radi?

Ja imam neki stari MXQ i uspeo sam da instaliram EON i radi (samo preko Wireless-a) ali je spooooooooor i slika secka i na najnižem bit rate-u, dok je D3GO radio odlično

Sada hocu da kupim neki novi Android box, ali prevashodno za EON pa me intersuje neki jeftiniji ali da radi EON kako treba. Da li neko ima preporuku?

Da li je neko probao EON na Android box-u sa S905x? Kako radi?

Ja imam neki stari MXQ i uspeo sam da instaliram EON i radi (samo preko Wireless-a) ali je spooooooooor i slika secka i na najnižem bit rate-u, dok je D3GO radio odlično

Sada hocu da kupim neki novi Android box, ali prevashodno za EON pa me intersuje neki jeftiniji ali da radi EON kako treba. Da li neko ima preporuku?

Ja imam nexbox a95x sa s905x chipsetom i EON radi, malo nestabilno ali playback je ok. Tako da nije problem u SOC-u, mozda manjak memorije.

Sumnjam, s obzirom da su prijavljivali da nekome radi a nekome ne na potpuno istom boxu, pa kad smo ukapirali da radi preko wifi, zaključak je da je ovaj na kojem radi bio na wifi. Nadam se da grešim, ali...

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Ma nije ni do recoverya ni do roota, odradiću ja to jednostavno sa one click root, nego se samo pitam zašto sam izgubio isti. Naravno, kad SBB ne bi pravio gluposti oko rootovanih uređaja ne bi smo morali ni da se zezamo sa 3rd party app...
Pa ne možeš da flešuješ magisk ako već imaš SuperSU. Oba služe za rutovanje, ali koriste različite načine.
Trebao si prvo da odradiš full unroot iz SuperSU aplikacije, pa onda da flešuješ Magisk.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Naravno, kad SBB ne bi pravio gluposti oko rootovanih uređaja ne bi smo morali ni da se zezamo sa 3rd party app...

Ne znam sto se krivi sbb kad to i ostali rade. Jednostavno to je zaštita da ne bi mogao da koristiš Screen recording.

Root narušava sigurnost. Pogotovo u rukama nekog ko se ne razume.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Šta me sprečava da pustim na kompu i radim screen recording onda?
Rekoh već, EON radi nešto čudno sa rutom, ne proverava da li postoji root pa da zabrani pristup, nego iz nekog razloga traži root dozvole.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Sinoc sve radilo ok, ali prethodnih nekoliko dana je bilo problema.
Kad su izbacili EON probao sam prvo na kompu preko Chrome-a i to je radilo super,
kasnije probao iOS aplikaciju ali sam dobijao neki server error ... izgleda da je to sredjeno.
Instalirao sam i na stari Nexus 5x cisto da testiram i deluje sve ok, nema neke razlike u odnosu na iOS
osim sto mi se cini da mi sama aplikacija malo bolje radi na iOS.

Generalni utisak je da je EON dosta bolje izgleda od D3GO, moderniji je i mislim da daje bolju sliku.
Podrska za Chromecast je pun pogodak! To mi je nekako najvise i nedostajalo jer vecinu servisa tako koristim (Plex, YT, Deezer ...)
Ja zadovoljan :)

Ne znam sto se krivi sbb kad to i ostali rade. Jednostavno to je zaštita da ne bi mogao da koristiš Screen recording.

Znači zbog ove zaštite, neće raditi na ios 11...

Da li EON može da radi na PC-u koji nema admin prava? Zna li neko?
Pitam zbog posla jer mi u firmi ne radi a kod kuće šljaka. Ovi u KC ne znaju.
Vidim da neko pominje javu. Da li mora da bude zadnja verzija jave za PC?
EON log_cr.jpg
Evo ovo mi izađe i kad ukucam podatke ništa se ne dešava. Ne mogu ni jezik da podesim.

Da li ikome na android boksu radi preko lana???

Meni radi tv app preko lana,namerno sam iskljucio wifi da bih proverio i radi.Ona prva verzija nije radila ali klasicna aplikacija,doduse ta nije radila ni preko wifi-ja ni preko lana.Ne znam dal oce preko browsera da radi u lan-u,tj ne secam se kada sam proveravao dal je bilo u lan-u ili wifi
naziv boxa je : SCISHION V88 Mini II

Znači zbog ove zaštite, neće raditi na ios 11...

Vidiš to će biti čudno nešto ako dopuste. Ko zna.

Mada ako već hoće da ograniče, mogu da stave crni filter kada se snima i eto im rešenja. Nek ljudi koriste root i sve. To je do programera samo da ubaci par linija koda.

Da li EON može da radi na PC-u koji nema admin prava? Zna li neko?
Pitam zbog posla jer mi u firmi ne radi a kod kuće šljaka. Ovi u KC ne znaju.
Vidim da neko pominje javu. Da li mora da bude zadnja verzija jave za PC?
Pogledajte prilog 236027
Evo ovo mi izađe i kad ukucam podatke ništa se ne dešava. Ne mogu ni jezik da podesim.
To je bar lako, napravi user-a kuci koji nema admin prava pa probaj :D

Meni radi tv app preko lana,namerno sam iskljucio wifi da bih proverio i radi.Ona prva verzija nije radila ali klasicna aplikacija,doduse ta nije radila ni preko wifi-ja ni preko lana.Ne znam dal oce preko browsera da radi u lan-u,tj ne secam se kada sam proveravao dal je bilo u lan-u ili wifi
Kako mislis "tv app"?

OK, mogao sam da reda radim i screen recording i sa D3Go pa nisu imali ta ograničenja u vezi roota (jesu u početku ali su popustili) a sa druge strane tek me ništa ne sprečava da radim screen recording na računaru tako da, ako je to u pitanju, njihova odluka samo deluje još besmislenije.

Misliš na EON app za Android TV verziju,ne klasičnu android?
Ako ti LAN radi na tom boksu,da li ti rade SK kanali van Sbb mreže, kao što to tako radi na D3Go?

Ako to misli, kako je mogao da instalira tu aplikaciju na android box, kada GP kaze da aplikacija nije kompatibilna i ne dozvoljava instalaciju?

Neko drugi je ostavio ovde link za download apk fajla za obe verzije Android aplikacije.

Video sam, ali računam da instalacija ni tako ne bi bila moguća zbog nekompatibilnosti, ili grešim?

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno