TO ovaj app? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hitech.mb.batteryhealth&hl=enMada posle 2+ godine baterija nije degradirala mnogo. BatteryHealth pokazuje 90%, pa cak i fabricki kapacitet baterije u praksi nije nikad toliki, tako da...
Meni ponudi da otvorim ili Dropboxom ili browserom. Otvorim browserom i vidim ga lepo.Poruka:
Dropbox nije dostupsn u vašoj zemlji! Na IOS-u jeste, pa da imam taj operativni lako bih mogao procitati tvoju poruku. Ovako ću morati ići na na neko dowload site... ma ima android toliko prednosti samo što trenutno ja ih ne vidim...
Pa manje... Na normal se puni na 5v, na QC 2.0 ide i na 9V. Još bolje je da se uzme neki 1A punjač za noćno punjenje.A ne prži se na normal charging?
Meni koliko je poznato ne valja da telefon stoji uopšte na punjaču kad je baterija na 100%?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pre ovajTO ovaj app? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hitech.mb.batteryhealth&hl=en
Koliko V ti pokazuje kada je 100% napunjena, i gde ti pokazuje 90%?
Pa manje... Na normal se puni na 5v, na QC 2.0 ide i na 9V. Još bolje je da se uzme neki 1A punjač za noćno punjenje.
Ne škodi da stoji uboden na 100% jer tada radi trickle charge, samo ga održava punim.
Meni ponudi da otvorim ili Dropboxom ili browserom. Otvorim browserom i vidim ga lepo.
ima nas ovde uključujući i moju malenkost koji uporedo, rekao bih podjednako koristimo oba OS-a pa nema potrebe da nam otvaraš oči [emoji4][emoji4][emoji4], što se lifta tiče, uvek možeš da izabereš o'li stepenicama ili liftom..... inače u iOS-u ne možeš skoro ništa sa ikonicama pa je poredjenje potpuno nepotrebno....Nisam fan, prešao sam na Android posle 4 godine korišćenja IOSa jer me privukao S7. Evo upravo na temi S8 traže kako se smanjuju ikone, da bi čovjek našao tu opciju mora da surfa po foruma! Na IOSu je sve intuitivno, ko da zoveš lift![]()
Pa zato da se ne bi nocu przio bez potrebe. Jer se na fast greje dok na sporom punjenju ne.Pa šta imaš da tražiš fast charge kad je upaljen po defaultu?
Ne znam ni čemu ta opcija da se ugasi fast charging.
Koji ce ti q fast charge dok spavas?E sta sve necu procitati, telefon 500e i gase QC. Budale su i ovi sto su izmislili to, trebalo je zauvek ostati na sporom punjenju.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Na normal je hladan skroz. Ja ga punim na wifi nocu (spori punjac uboden) i hladan je skroz.A ne prži se na normal charging?
Meni koliko je poznato ne valja da telefon stoji uopšte na punjaču kad je baterija na 100%?
Pa zato da se ne bi nocu przio bez potrebe. Jer se na fast greje dok na sporom punjenju ne.
Na normal je hladan skroz. Ja ga punim na wifi nocu (spori punjac uboden) i hladan je skroz.
Ne steti mu nista stajanje na punjacu.
Skini tri fajl preko kompjutera, pa ga ubaci na telefon i probaj ga otvoriti tako ili ga pošalji sebi na e-mail na telefon, da utvrdiš da li je problem u nekom od fajlova, u servisu gde su hostovani i sl.Pitanje:
Imam neki problem sa downloadom PDF filova. Nekih da nekih ne, ne mogu da utvrdim zavisnost. Instalirao sam Xodo alpkiaciju za pdf filove, al ista stvar, počne download a zatim dodje notifikacija download disabled.
Pa ne smeta mu kad je pun da li je fast ili obicno punjenje. Ali dok dodje do kraja greje se na brzom punjenju osetno. To mu steti.
"Fast" charging is actually about 0.5C charging, which, as far as the battery is concerned, pretty slow charging. (0.75C is the maximum recommended rate for the life of the battery, but charging at 1C once in a while, as long as the battery is ventilated enough to not overheat, is no problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari