Koliko god ružno zvučalo kada se ovako kaže, ali je za sve bukvalno bolje da oni koji žele da odu, da odu pod ovim uslovima.Vrteli su stotine miliona dolara a ne mogu da plate nekoga da im prevede to kako treba.
Možda još neće da pišu kako će nova berza biti super sa super kul uslovima zato što im odgovara da što više ljudi uzme koine i pokloni im 45% 🙂
Cek cek ako sam imao 1 BTC na starom accountu na novom cu dobit tipa 2500$ a ostatak u nekim tokenima hoces to da kazes?
na novoj menjacnici ce dobiti 55% fiat-a i 45% fiat tokena
To ljudi ne valja, sta cemo mi sa fiatom na novoj mjenjacnici?
ko ce dovuc crypto na tu novu mjenjacnicu i prodavat,iako neko bude tamo prodavao btc bice kurs 1BTC=6000$ (ugrubo receno) mi sto bi uzimali crypto imacemo nedvosmisleno mnogo los kurs, dobicemo te tokene koji ko zna oce li ista vrediti...nevalja ta situacija.
@Saj nije tako zeljko napisao citaj opet
Brzo ce da postanu popularni ponovo, USD kodovi, marketing... vecina onih koji nisu povukli, imaju poverenja u novu menjacnicu.To ljudi ne valja, sta cemo mi sa fiatom na novoj mjenjacnici?
ko ce dovuc crypto na tu novu mjenjacnicu i prodavat,iako neko bude tamo prodavao btc bice kurs 1BTC=6000$ (ugrubo receno) mi sto bi uzimali crypto imacemo nedvosmisleno mnogo los kurs, dobicemo te tokene koji ko zna oce li ista vrediti...nevalja ta situacija.
@Saj nije tako zeljko napisao citaj opet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari