Šta je novo?

BTC-E kriza 25.7.2017.

Onda sam ipak pogrešno shvatio tekst 🙂

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ne znam dali postoji ispravan nacin da se shvati tekst, nije bas najjasniji :d
I ja sam u trenutku skapirao tako kao ti ali setio sam se da su rekli da nece dati fiat nego novcice tako da ta prica pada u vodu momentalno. Jedino sto mi pada na pamet je da je verifikacija potrebna za one koji naknadno unose novac na novu menjacnicu kao obavezna procedura za AML. Mozda i ja gresim, otkud znam ali to je jedino sto mi ima smisla za sada. Uostalom, sta me briga, svuda sam se verifikovao pa sto ne bih i ovde. Nije to nikakav bauk a 15-og cemo sve znati sve sta i kako 😉

Vrteli su stotine miliona dolara a ne mogu da plate nekoga da im prevede to kako treba.

Možda još neće da pišu kako će nova berza biti super sa super kul uslovima zato što im odgovara da što više ljudi uzme koine i pokloni im 45% 🙂

Ja tu ne vidim nista sto na drugim menjacnicama nema. Njima sigurno to odgovara da ljudi ostave 45% da bi imali vise da vrate ostalima i da mogu da nastave da rade i vrte lovu. Odgovara i meni da sto vise ljudi uzme novcice :d

Samo ko povuce sa btc-e dobija btc,ltc,eth (podanasnjoj ceni crypto) na novoj menjacnici ce dobiti 55% fiat-a i 45% fiat tokena

Ahaaaaaaa, to sad sve ima logike. Znao sam da sam prevideo nesto. Tnx 😉

Cek cek ako sam imao 1 BTC na starom accountu na novom cu dobit tipa 2500$ a ostatak u nekim tokenima hoces to da kazes?

Uz to što ćemo dobiti bolji odnos, na primer 70/30% 🙂

(to su rekli, ko ostane odnos će biti povoljniji)

Vrteli su stotine miliona dolara a ne mogu da plate nekoga da im prevede to kako treba.

Možda još neće da pišu kako će nova berza biti super sa super kul uslovima zato što im odgovara da što više ljudi uzme koine i pokloni im 45% 🙂
Koliko god ružno zvučalo kada se ovako kaže, ali je za sve bukvalno bolje da oni koji žele da odu, da odu pod ovim uslovima.

Bolje za one koji odlaze, dobili su prihvatljiv iznos.

Bolje za vlasnike/berzu, zaradice mnogo više para/biti stabilniji naknadno.

Bolje za nas koji ostajemo/dobicemo brze novac po punoj ceni.

Cek cek ako sam imao 1 BTC na starom accountu na novom cu dobit tipa 2500$ a ostatak u nekim tokenima hoces to da kazes?

Ne, dobices 0.55btc-a i 45% u tokenima.

Zeljko je rekao da ko sada hoce da povuce ono sto je imao u dolarima dobije btc, eth i ltc po trenutnoj ceni u vrednosti 55% one kolicine koju je imao.

To ljudi ne valja, sta cemo mi sa fiatom na novoj mjenjacnici?

ko ce dovuc crypto na tu novu mjenjacnicu i prodavat,iako neko bude tamo prodavao btc bice kurs 1BTC=6000$ (ugrubo receno) mi sto bi uzimali crypto imacemo nedvosmisleno mnogo los kurs, dobicemo te tokene koji ko zna oce li ista vrediti...nevalja ta situacija.

@Saj nije tako zeljko napisao citaj opet
na novoj menjacnici ce dobiti 55% fiat-a i 45% fiat tokena

Poslednja izmena:

ko ce dovuc crypto na tu novu mjenjacnicu i prodavat,iako neko bude tamo prodavao btc bice kurs 1BTC=6000$ (ugrubo receno) mi sto bi uzimali crypto imacemo nedvosmisleno mnogo los kurs, dobicemo te tokene koji ko zna oce li ista vrediti...nevalja ta situacija.

Citaj ti sta si ti napisao 😉
Ja sam ti lepo odgovorio na pitanje koje si postavio. Pitao si "ako sam imao 1 BTC na starom accountu" A ne "ako sam ja imao 5000$ na starom accountu".
Ako si imao 1BTC kao sto si pitao, dobices onako kao sto sam ti objasnio. Ako si imao 5000$, dobices 55% u $ i 45% u tokenima. Sledeci put se potrudi da postavis jasno pitanje na koje zelis da dobijes odgovor 😉

Edit: Ako cena novcica bude jako visoka a cena tokena jako nista u teoriji bi mogao da dobijes i manje od 55% koliko bi dobio sada. Razumem tvoje strahove i sasvim su opravdani. Mada mislim da nece bas biti tako.

Poslednja izmena:

Brzo ce da postanu popularni ponovo, USD kodovi, marketing... vecina onih koji nisu povukli, imaju poverenja u novu menjacnicu.

Dodatno, odrzavace dobar odnos ponude / traznje sa licnim sredstvima i sredstvima investitora.

Ako budu preneli fiat, ubedljivo najbolja investicija istog je u tokene, ili povlacenje ako ne verujes.

crypto se dobija sta je ko imao to dobija xx% + xx tokena

fiat takodje sve sta je ko imao to dobija

samo ko vuce danas 55% sa btc-e ako je imao fiat dobija sve u coinima po ceni od pre par dana u tri valute btc/ltc i eth (nema biranja) vec oni podele
naravno ko je imao coine dobija te iste coine u 55%

Prave opet isto njebsra. Da se verifikuju samo oni koji ce da rade sa fiatom,a oni koji samo coine za coine trejduju ne treba verifikacija... Isto je tako bilo i na starom sajtu. Ko je hteo deposit ili withdraw $ ili€ morao je da posalje pasoš.... Koliko sam skapirao ceo kripto svet danas traži full verifikaciju i za coine samo,plus ti ne daju da mixujes coine i kad si verifikovan... Ista ekipa ista priča. Dok ne uhapse nekog, ovoga puta neće Fbi nego kgb da hapsi...

Pa i nije bas tako, eto bittrex ti je USA sajt i rade bez problem, sklonili su fiat i stari korinici ne moraju da se verifikuju, novi moraju ili imaju zesce limite....
Jednostavno zakoni se polako poostravaju kako za koga, btc-e je izvukao najgori kraj...

Videcemo sta ce tacno biti, s obzirom da oni navodno para nemaju, moze da se desi da se fiat kredituje u koinima i na novu berzu, treba ipak sacekati 15ti

Danas bismo trebali da saznamo ime novog sajta :smash:

SUPPORT
When will the support portal be launched?
The launch of the support portal on the new site is scheduled for 10/09/2017

Crni humor. [emoji20] ali smesno. [emoji1]

Što se tiče prerhodne rasprave za Fiat i verifikaciju, mislim da ovaj updated faq sve objašnjava:

What will happen to the funds of users who decide to wait untill the launch of the new platform?
1. Your profile will be automatically transferred with all security settings.
2. Your funds will be transferred to a new platform.
3. At the launch date the balance will be recalculated according to the current market rate and will be deposited to accounts with a higher proportion than 55/45.
4. Tokens will be credited to your account and you will be able to use it for trade and issuing of codes.

VERIFICATION
Will the verification be necessary to register on the platform?
No.

Po mom razumevanju, sredstva na novom sajtu će biti obračunata na isti način kao i prilikom povlačenja. Jedina razlika je bolji odnoa za krajnje korisnike od 55/45, eventualno bolji kurs jer cene svih valuta padaju (za one u fiatu).

Znači, svako moze da ode na refund stranicu dan ranije, i ono sto bude tada pisalo tamo, naredni dad ce biti slicno na sajtu, samo umesto otpisa 45%, sacekace ih tokeni u manjem procenu, a glavnica u vecem.

Ili,

55%+ fiat, ostatak USDt, ali ne verujem jer bi tako uveli uslov za verifikaciju zbog 55% fiat, ali tačka 3 govori o obračunu koji se može samo odnositi na odnos USD/EUR/Rublja prema BTC/ETH/LTC.

Poslednja izmena:
Обновление от 10.09.2017
10.09.17 20:43 от admin

Уважаемые пользователи BTC-e!

Сегодня мы запускаем тикет систему по адресу - https://wex.kayako.com/

Портал доступен на 2-х языках Русский и Английский.

Вопросы, которые можно будет решить через тикет систему по старым аккаунтам до 15.09.2017:

1. Вопросы по возврату 55% средств до 15.09.2017
2. Получение приватных ключей для вывода средств из пулов
3. Вопросы по зачисленным коинам с 25.07.17 по 1.08.17 (включительно)

Вопросы, которые можно будет решить только после прохождения верификации на новой площадке:
1. Отвязка 2фа в случае если у вас нет к ней доступа.
2. Изменение почты
3. Разблокировка аккаунта (Если он был заблокирован до 25.07.2017)
4. Поиск вводов и выводов по wire transfer (SEPA, SWIFT, etc)

Информация по PAMM
- всем пользователям зачислены возврат по счетам PAMM

С уважением, команда BTC-e

translejt by gugl:

Updated on 10/09/2017
10.09.17 20:43 from admin

Dear BTC-e users!

Today we launch the ticket system at - https://wex.kayako.com/

The portal is available in 2 languages: Russian and English.

Questions that can be resolved through the ticket system on old accounts before September 15, 2017:

1. Questions on the return of 55% of funds until 15.09.2017
2. Receiving private keys for withdrawing funds from pools
3. Questions on the enrolled coins from 25.07.17 to 1.08.17 (inclusive)

Questions that can be solved only after passing verification at a new site:
1. Unbinding 2f if you do not have access to it.
2. Changing the mail
3. Unlocking the account (If it was blocked before July 25, 2017)
4. Search for wire transfer transactions (SEPA, SWIFT, etc)

Information on PAMM
- all users are credited with a refund of PAMM accounts Best

Regards, BTC-e team

Poslednja izmena:
Malopre sam bas video... Nista, cekamo i dalje. Makar se vidi da rade nesto 😉

Jel se pojavila mozda neka informacija, makar nagadjanje o tome koliki je procenat ljudi povukao novcice ranije?

Situaciju oko btc-e na ovom forumu nastavlja da prati nas troje - četvoro koji nismo uzeli 55% i otišli, ali nema veze, evo nastavak 🙂

Mogući novi domen berze:

DOMAIN INFORMATION
: Domain: wex.nz
Registrar: 101domain GRS Ltd.
Registration Date: 2017-09-07
Expiration Date: 2018-09-07
Updated Date: 2017-09-10
Status: 200 Active
Name Servers: ken.ns.cloudflare.com
alina.ns.cloudflare.com

REGISTRANT CONTACT
Name: Dmitrii Vasilev
Street: 77 High Street # 09-11
City: Singapore
Postal Code: 179433
Country: SG (SINGAPORE)
Phone: +65 31637261
Email: [email protected]

...a mogli su da nam prodaju svoje coin tokene i da uzmu neki $ 🙂

Pa ne može, nisi otpratio 🙂

Ko uzme sada tih 55% odriče se svega ostalog, nema tokena za njih

Pa znam, zato kazem trebali su ostati dok ne proradi berza mi ekspresno otkupimo tokene i onda povuku sva sredstva 🙂

Pa da ali oni se plase da ne puknu i tih 55% pa su zapalili. A nekima je jednostavno i trebala kinta, to mi je najvalidniji razlog. Znam jos ljudi koji cekaju, nismo samo sacica ljudi... Cekaju ljudi 15-ti pa ce se raspisati kada se pojave nove informacije, neke konkretnije.
Bas me je zanimalo koji procenat ljudi je zapalio, steta sto nemamo info. Mnogo ljudi je popustilo opasno sa zivcima.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Meni je ok da je neko revoltiran i da nece da veruje u btce, oni bi zapalili sa svim sredstvima da su hteli, ne bi im vratili tih 55%, znaci logicno da je i nama zagarantovano tih 55% koji ostajemo, sad....prica sa tokenima mozda propadne ali mi je bez veze da donosim takve odluke dok ne sacekam i ne vidim razvoj situacije.

Mozda cemo i mi ostati na tih 55% ali cemo bar sacekati da vidimo kako se razvija prica za ovaj ostatak...

Poslednja izmena:
Bas to. Tokeni koliko da budu vredeli bice samo bonus. Plus ima sansi da ce cifra biti preko 55%. Ako izvucemo 75-80% da se udaramo nogama u dupe ali sve preko 55% je super.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno