Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Izasla je nova verzija mobilne aplikacije, ne puca na startu kad je lan ukljucen ali puca pri pokretanju video-a. Radi preko Wifi korektno, ali je bezveze sto ne radi preko LAN-a, posto nema nikakvog razloga za to.
Takodje sada radi na mom Xiaomi-u, sto je znacajan napredak.

Može li neko da okači ovde novu verziju aplikacije please

E radi na android boxu ako je wifi veza!
Isto kao HBO GO....

....shit has hit the fan...

Izvini kako si skinuo app za Samsung. Ja kada idem na Samaung App I trazim EON ne dobijam nista ?
Samsung series MU6100 model tv-a za 2017 godinu,komaptibilan sa EON platformom skinuo aplikaciju na tv,cekam promenu paketa,kako bi mogao da gledam preko app,sto se tice Televizora odmah sam je skinuo aplikaciju jos juce.

Još jednom:
U inostranstvu sam, uredno rade SK i HBO kanali. Fox kanali ne rade.
Probano na WiFi i na 4G
Edit: Probano samo na telefonu, Android 7

Poslednja izmena:
Ja sam probao crnogorski EON od kuma kod mene u NS i kaze greska u serveru. Znaci nece van maticne mreze izgleda.

Meni posle updatea appa ne radi, prijavljuje grešku pri startovanju

Nema veze sa aplikacijom i update-om, pukao server.

Screenshot_20170906-211608.jpg Postali su kopija mts tv go :D Mada se tu i nekako ulogujem nakon 10og puta, ali ovo im je užas za sada. Sva sreća tu je i dalje d3go koji savršeno radi. Na EON-U su pustili veći birate kanala, i verovatno server nema dovoljno kapaciteta za sve to, zato i puca često. Preko dana radi, ali evo već drugo veče problem. Isto kao sa netom, preko dana radi puna brzina, a uveče zagušenje na cvorištu.

Kibicer, gde si u inostranstvu i koju pretplatu koristis SBB koji paket ili Total TV koji paket?

Poslednja izmena:
Zna li neko kako zaobići geo- restrikciju. VPN je naravno jedna mogućnost, ima li nekih preporuka ili je poznato neko drugo rešenje?

Samsung series MU6100 model tv-a za 2017 godinu,komaptibilan sa EON platformom skinuo aplikaciju na tv,cekam promenu paketa,kako bi mogao da gledam preko app,sto se tice Televizora odmah sam je skinuo aplikaciju jos juce.
Piše i da je JU7100 preporučen model (a nije iz 2017. godine) i na njemu nema aplikacije za DL. Totalno su i za tako jednostavne stvari pogubili kompas a za one komplikovanije i da ne pričam.

Piše i da je JU7100 preporučen model (a nije iz 2017. godine) i na njemu nema aplikacije za DL. Totalno su i za tako jednostavne stvari pogubili kompas a za one komplikovanije i da ne pričam.

Gde si našao da je JU preporucen model, ja sam na njihovom sajtu nasao da su podrzani samo Q, MU i M serije

Sent from my iPhone using Tapatalk

server je zivno, aplikacija je josh uvek nestabilna ko charli menson

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Da li eon radi na root-ovanim androidima?

Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока

A niko ne proba da izvuce linkove? :D

Da li eon radi na root-ovanim androidima?

Da.

Elem, da kažem nešto oko toga.

Primetio sam kad uđem u eon i pustim neki kanal, izađe mi onaj toast da mu je garantovan superuser access(po defaultu automatski daje access svima koji pitaju). Zašto - ne znam.
Sinoć sam drndao telefon dok mi se nije ispraznila baterija, ugasio se telefon, posle ga upalio kad sam napunio, kad ono - no root access!
Ja gledam, wtf koji moj, flešujem SuperSU opet, restart - no root access!
Jedva sam uspeo da ga povratim instalacijom stock boot.img i magisk preko toga.
Posle toga otvorim opet eon, on dobije root access, ja opet izgubim root.
Posumnjam ja da nije do njega, obrišem, restart, voila, eto ga root nazad.

Sad sam preko magiska sakrio root od eon-a, i sve je ok.

Možda je sve slučajnost, i mene j6be fon, ali ono, koji moj eon traži root access?!

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Gde si našao da je JU preporucen model, ja sam na njihovom sajtu nasao da su podrzani samo Q, MU i M serije

Vidi stvarno, džukele obrisale... A bili su tu još neki modeli iz 2015. i 2016. godine.

Dakle koliko oni gluposti mogu da naprave ne može niko - jedino *****skije od onog što rade su njihova objašnjena ili bar bedni pokušaji istih.

Na ios aplikaciji ne može da se uključi zvuk ako je fon na silentu.. Trebalo bi klik na volume tastere da uključi zvuk al jok.. Nebitno, ostalo mi radi super, i na fonu i na kompu..

Ne znam stvarno za taj model,ali ovaj moj model tv Samsung skinuo regularno aplikaciju EON,zvao SBB i rekli ako predjem na ovaj skuplji paket mogu da gledam tv preko aplikacije a da risiver mogu da povezem na neki drugi TV.

@nighthsadow
Nije slucajnost. Checkira root. Ti imas auto grant, promeni na prompt. Moze se disable supersu privremeno, ubijes eon, startuje ponovo, pustis Fox ili NatGeo (meni te grupe kanla prave problem). Enable supersu ponovo, reboot i radi posle sve. Msm radi, stuca, secka ali security check je zaobidjen. Ionako je igracka, ali eto 7 dana unazad moze da se iskoristi post nema na D3.

Imam drugi problem. TV box nije rootovan, ali ne rade fox i nat geo kanali bas zbog roota odn zbog neke slicne provere. Zbog toga je sigurno. Box je na 4.4.2. Rikomagic 902, rockchip 3188. Sve drugo radi na njemu, nikad se nisam ni kacio na njega adbom. Nije mi trebalo.
EON instaliran sa store. Cime bi mogao da prevarim EON? Veruem da bih mogao da injectujem supersu, na 4.4.2 nekad je radilo, ali nesto drugo mozda? MoboClean mozda ako to jos uvek radi? Nista narocito od privilegija ne prijavljuje sam app, dakle verujem da samo za neke kanale ima root check i ocigledno nekako misli da je box rootovan ipak. Probao malo neke druge SK, bbc earth, hrt, jos nekoliko random i tu je ok. Kao da za samo neke kanale proverava root. i ja sam se iznenadio kad je na mobu iskocio dijalog pa mu dao po navici isprva.

Na win mi i dalje ne radi. Get streamova dobija 403 forbidden. Iz kanc sam probao kad su otvorili public, win10 i radilo je ... Od kuce nikako. Cekam ih sutra bas da vidim imaju li nesto da kazu. Generalno ovo sr#@#@ sa identifikacijom device na cookie ... Ne znam sta da kazem. Danas dok sam pricao sa njima par puta history clear i nabi mi 5 uredjaja. Brisu kad uspes da ih dobijes na telefon. Nego nemam kad da cekam na vezi toliko ...

Poslednja izmena:
Kakva glupost, potrošio sam dva sata jutros dok sam pokušavao i pokušavao da osposobim root, dok mi na kraju ne pade na pamet EON glupi.

Kažem sad je ok, samo sam sakrio root od eon-a u Magisk-u.
Čisto da znaju i ostali.

Instaliram ga redovno na android Tv, tj. sa Play-a kao uredjaj izaberem tv, ali kad pokrenem trazi mi da negde na telefonu ili racunaru u korisnickom interfejsu ukucam aktivacioni kod, ali ja nemam pojma gde?! U pitanju je Philips Android Tv...

Da.

Elem, da kažem nešto oko toga.

Primetio sam kad uđem u eon i pustim neki kanal, izađe mi onaj toast da mu je garantovan superuser access(po defaultu automatski daje access svima koji pitaju). Zašto - ne znam.
Sinoć sam drndao telefon dok mi se nije ispraznila baterija, ugasio se telefon, posle ga upalio kad sam napunio, kad ono - no root access!
Ja gledam, wtf koji moj, flešujem SuperSU opet, restart - no root access!
Jedva sam uspeo da ga povratim instalacijom stock boot.img i magisk preko toga.
Posle toga otvorim opet eon, on dobije root access, ja opet izgubim root.
Posumnjam ja da nije do njega, obrišem, restart, voila, eto ga root nazad.

Sad sam preko magiska sakrio root od eon-a, i sve je ok.

Možda je sve slučajnost, i mene j6be fon, ali ono, koji moj eon traži root access?!

Zanimljivo je ovo sto kazes. Steta sto sbb ne daje ukupno 4 ili 5 uredjaja da se nakace na eon :) Znam da je u biti coveka da nikada nije zadovoljan i da mu nikad nije dosta, ali gde su tri uredjaja, pa tu su i 5 :D

Nikako da ga probam na windowsu jer me bas interesuje da li cu i ja imati problem sa logovanjem

Instaliram ga redovno na android Tv, tj. sa Play-a kao uredjaj izaberem tv, ali kad pokrenem trazi mi da negde na telefonu ili racunaru u korisnickom interfejsu ukucam aktivacioni kod, ali ja nemam pojma gde?! U pitanju je Philips Android Tv...
Ideš na moj sbb, u odeljku tv imaš deo za eon. Tu imaš za android tv da dobiješ aktivacioni kod.

17183f80573942b28daf643d0a7a313e.jpg

8b617831a5670c214db845cc94c46861.jpg

Послато са P8 lite уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno