Izasla je nova verzija mobilne aplikacije, ne puca na startu kad je lan ukljucen ali puca pri pokretanju video-a. Radi preko Wifi korektno, ali je bezveze sto ne radi preko LAN-a, posto nema nikakvog razloga za to.
Takodje sada radi na mom Xiaomi-u, sto je znacajan napredak.
Samsung series MU6100 model tv-a za 2017 godinu,komaptibilan sa EON platformom skinuo aplikaciju na tv,cekam promenu paketa,kako bi mogao da gledam preko app,sto se tice Televizora odmah sam je skinuo aplikaciju jos juce.Izvini kako si skinuo app za Samsung. Ja kada idem na Samaung App I trazim EON ne dobijam nista ?
E radi na android boxu ako je wifi veza!
Isto kao HBO GO....
....shit has hit the fan...
Piše i da je JU7100 preporučen model (a nije iz 2017. godine) i na njemu nema aplikacije za DL. Totalno su i za tako jednostavne stvari pogubili kompas a za one komplikovanije i da ne pričam.Samsung series MU6100 model tv-a za 2017 godinu,komaptibilan sa EON platformom skinuo aplikaciju na tv,cekam promenu paketa,kako bi mogao da gledam preko app,sto se tice Televizora odmah sam je skinuo aplikaciju jos juce.
Koja apk radi? Za telefon ili android tv? I koji box je u pitanju?
Piše i da je JU7100 preporučen model (a nije iz 2017. godine) i na njemu nema aplikacije za DL. Totalno su i za tako jednostavne stvari pogubili kompas a za one komplikovanije i da ne pričam.
Slovenija, imam Trio Gold + Superset, plus trenutno HBO premium na ogranučeno vremeKibicer, gde si u inostranstvu i koju pretplatu koristis SBB koji paket ili Total TV koji paket?
Isto i kod mene. Dva puta sam reset šifru, ali ništa. Da li ima neko rešenje?Ulogujem se, ali kaze da nisam petplacen na kanale. Sta raditi?
Da.Da li eon radi na root-ovanim androidima?
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Vidi stvarno, džukele obrisale... A bili su tu još neki modeli iz 2015. i 2016. godine.Gde si našao da je JU preporucen model, ja sam na njihovom sajtu nasao da su podrzani samo Q, MU i M serije
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ne znam stvarno za taj model,ali ovaj moj model tv Samsung skinuo regularno aplikaciju EON,zvao SBB i rekli ako predjem na ovaj skuplji paket mogu da gledam tv preko aplikacije a da risiver mogu da povezem na neki drugi TV.Piše i da je JU7100 preporučen model (a nije iz 2017. godine) i na njemu nema aplikacije za DL. Totalno su i za tako jednostavne stvari pogubili kompas a za one komplikovanije i da ne pričam.
Zanimljivo je ovo sto kazes. Steta sto sbb ne daje ukupno 4 ili 5 uredjaja da se nakace na eonDa.
Elem, da kažem nešto oko toga.
Primetio sam kad uđem u eon i pustim neki kanal, izađe mi onaj toast da mu je garantovan superuser access(po defaultu automatski daje access svima koji pitaju). Zašto - ne znam.
Sinoć sam drndao telefon dok mi se nije ispraznila baterija, ugasio se telefon, posle ga upalio kad sam napunio, kad ono - no root access!
Ja gledam, wtf koji moj, flešujem SuperSU opet, restart - no root access!
Jedva sam uspeo da ga povratim instalacijom stock boot.img i magisk preko toga.
Posle toga otvorim opet eon, on dobije root access, ja opet izgubim root.
Posumnjam ja da nije do njega, obrišem, restart, voila, eto ga root nazad.
Sad sam preko magiska sakrio root od eon-a, i sve je ok.
Možda je sve slučajnost, i mene j6be fon, ali ono, koji moj eon traži root access?!
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Ideš na moj sbb, u odeljku tv imaš deo za eon. Tu imaš za android tv da dobiješ aktivacioni kod.Instaliram ga redovno na android Tv, tj. sa Play-a kao uredjaj izaberem tv, ali kad pokrenem trazi mi da negde na telefonu ili racunaru u korisnickom interfejsu ukucam aktivacioni kod, ali ja nemam pojma gde?! U pitanju je Philips Android Tv...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari