Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Ja imam problem koji niko još uvek nije naveo, a to je da ne mogu na istom WIN 7 laptopu da koristim EON na dva različita user accounta (mislim na one naloge koje biraš kada upališ komp). Na D3GO takvih problema nije bilo, dok ovde samo kaže "Registrovan je maksimalan broj uređaja". Da li su promenili način određivanja ID uređaja?

Meni je imbecilno da zbog ovog svi koji ovaj laptop koriste ulaze na nečiji nalog da bi gledali TV. Da li biste mi nešto predložili da uradim?

Nikakvih problema osim tog nemam ni ovde u SBB mreži, a ni u ozloglašenoj mreži Radijusa Vektora :D

Poslednja izmena:
Svaki browser na istom kompu je novi uređaj, zamisli sta je tek s user acc-ovima.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Kako da se ulogujem na onu drugu aplikaciju 1.1 sta sa onim kodom da se radi,ako je moguce nju na android box?

Imam Sony tv xd9300 znaci model za 2017 god, android tv. Ali nemam uopste app eon, nemam ni united cloud. Palio sam i gasio tv isao na app update ali app nema. Citao sam da je neko na proslogodinjem modelu nasao app united cloud ali ni nje nema. Nasao sam preko browsera apk fajl ali kaze nije za tv. Ima li ko neki savet kako da nadjem app?

Poslednja izmena:
Da li neko moze da mi kaze kako da aktiviram EON na smart tv-u? Skinuo sam aplikaciju i izbaci mi onaj kod, posle mi pise da treba da idem preko portala i da tamo ukucam taj kod ali nema sanse da nadjem

Promeni pass i biće ok.

Zvali me danas iz napredne podrške, stavili novi mail koji sam im dao (ovaj put gmail sa malim početnim slovom), promenili i stavili svoju šifru i opet ništa - ni kod mene ni kod njih ne može da se uloguje na eon a na Moj SBB i D3Go se opet bez problema loguje. Sad se traži novo rešenje... To be continued...

@ H4wkeye

Promeni šifru i najverovatnije bude sve OK, mada postoji šansa da bude i kao kod mene...

Hvala probacu.

Imam Sony tv xd9300 znaci model za 2017 god, android tv. Ali nemam uopste app eon, nemam ni united cloud. Palio sam i gasio tv isao na app update ali app nema. Citao sam da je neko na proslogodinjem modelu nasao app united cloud ali ni nje nema. Nasao sam preko browsera apk fajl ali kaze nije za tv. Ima li ko neki savet kako da nadjem app?

Poseti ovaj link na racunaru, dok si ulogovan na google account na kojem si ulogovan i na TV-u, pa klikni na Install, meni je tako bilo najlakse.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ug.eon.android.tv&hl=en

Već ima update za EON

Sent from my OnePlus 3T using Tapatalk
f74f8bb06ae5247846f994e7cbb971c2.jpg

Poslednja izmena:
Jel ima update i za Android TV?

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Ulogujem se, ali kaze da nisam petplacen na kanale. Sta raditi? I primetio sam da mogu samo jedan uredjaj da povezem

Radi sport klub na 4g vip netu. Sada je pitanje koliko troši na 1h osrednjeg kvaliteta slike :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Znaci aplikacija samo radi na sbb internetu i na vip, mts i telenor internetu?

Sent from my S6 Edge

Izasla je nova verzija mobilne aplikacije, ne puca na startu kad je lan ukljucen ali puca pri pokretanju video-a. Radi preko Wifi korektno, ali je bezveze sto ne radi preko LAN-a, posto nema nikakvog razloga za to.
Takodje sada radi na mom Xiaomi-u, sto je znacajan napredak.

Izašla reklama za EON...Prvih 6 meseci po 990 din. za korisnike Trio paketa ,
a posle toga - pisalo je sitnim slovima, ne stigoh da pročitam,
al' sigurno nije jeftino. Mala slova u ugovoru nikad dobro nisu donela.
Neproverena informacija. Drugar video na SK ili N1 ...

Poslednja izmena:
Preko aplikacije koju sam skinuo na Smart Tv Samsung ne mogu da gledam,ne zbog Tv, nego zbog paketa,koji nije adekvatan ! aplikacija skinuta i 'ceka',ja jesam preko mog tv gledao sadrzaj,ali preko neta / googla u ulogovao se,i tu je sve ok,za gledanje,preko aplikacije ne moze trazi jaci - skuplji paket.

Izvini kako si skinuo app za Samsung. Ja kada idem na Samaung App I trazim EON ne dobijam nista ?

Prvih 6 meseci je 990din, posle toga ide stara cena. U odnosu na promociju Beogrida(ista kompanija), ova nije nesto.

Ovamo se dobijaju prva 4 meseca za po 1din ili tablet.

Poslednja izmena:
Da li neko zna da li radi na APPLE TV , tj da li 'e da se pojavi na TV App Storu EON aplikacija ?

To su Trio paketi 990 dinara prvih 6 meseci a EON je uključen u Trio pakete. Piše na sajtu.

Sad kad su popravili aplikaciju da ljudi mogu da je koriste, serveri padaju, ne znash sta je bolje :)

Do malopre radila na IPADU sad neće. server error, toliko o novoj platformi

Meni kako je azurirah isto izbacuje server gresku.
U ovom Sbb rade sve privatne diplome kao i u nasoj vladi,niko nema veze s` vezom svoj posao.
Kao azuriraju softver i onda zeznu sve.

Pojavljuje mi se ovo na Chrome,na windows 10 pro!!
EON.PNG

Ništa nema osim zaglavlja!!Juče je bila sve,a sada ništa!!:mad:

Poslednja izmena:
Evo uspeo sam da odradim instalaciju za tv.Dosta bolje odradjeno nego klasicna aplikacija jer je bas za tv.Ova aplikacija radi preko lana ali i dalje sk i cinestari ne rade,tj samo 1 sk radi.Za video klub pise uskoro.Sva tei hbo-a rade sto je plus.Meni ovo u sustino je veliki plus jer d3go nikako nije hteo da radi na box-u

Juče i danas obrisah ukupno 3 uređaja. Može li još neko ovo da proba i potvrdi?

Послато са P8 lite уз помоћ Тапатока

Vrh Dno