Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Forumasi, "SickMF", "pumba1", "veljaNBG"... i svi ostali sa problemom oko Android Boxa.

Ja sam svoj Box Beelink M18 resio tako sto sam izvadio Lan kabal i nakacio ga na WIFI,
i sve je proradilo. Zatim sam restartovao glavni VDSL ruter.
Opet sam se nakacio na WIFI i radilo je EON, potom nakacio se na LAN
I opet isti problem. Eto na Lanu Eon ne radi a na WIFI da.
Isti stvar i na drugom Boxu X96. WIFI radi a na LAN ne.

Forumasi, "SickMF", "pumba1", "veljaNBG"... i svi ostali sa problemom oko Android Boxa.

Ja sam svoj Box Beelink M18 resio tako sto sam izvadio Lan kabal i nakacio ga na WIFI,
Ako imaš Xposed na nekom od tih box-ova testiraj da li radi LAN + ovaj modul: http://repo.xposed.info/module/com.lemonsqueeze.fakewificonnection

Ne mogu da verujem šta čitam. Kao da vam život visi o koncu zbog jedne usluge kablovskog provajdera. :) Dajte platformi vremena, za mesec ćete zaboraviti na ovu besmislenu diskusiju kada sve bude radilo kako treba.

To sa lanom na android boxovima skoro sigurno nece raditi, jer su verovatno uveli restrikcije kao na HBOgo...

od jutros ne radi eon...... javlja error, mrzi me sad da slikam i citam tacno sta pise...........

Pozdrav,
instalirah united cloud i nista. Imam sony braviu iz 2015 - android. Pjavila se samo united cloud ikona i kad pokusam da je startujem samo se vrati u glavni meni. Da li nesto propustam?

Isti problem imam.

E hvala ti, probaću čim dođem kući, pa javljam. Ima logike, pošto mi je na boxu d3go pri pokretanju prvog kanala javljao poruku da streaming preko mobilne mreže bla, bla.. iako sam naravno na lanu. Ovde su to "ispravili" pa eon kapira da sam na lanu, zato na fonu radi a na boxu ne. Ima smisla, mada ne kapiram zašto bi ograničili lan, osim iz neukosti.

E hvala ti, probaću čim dođem kući, pa javljam. Ima logike, pošto mi je na boxu d3go pri pokretanju prvog kanala javljao poruku da streaming preko mobilne mreže bla, bla.. iako sam naravno na lanu. Ovde su to "ispravili" pa eon kapira da sam na lanu, zato na fonu radi a na boxu ne. Ima smisla, mada ne kapiram zašto bi ograničili lan, osim iz neukosti.
Ista je priča i sa HBO GO, ni on ne može da radi na android boxu preko LAN kabla. Na wi-fi radi normalno.

Послато са P8 lite уз помоћ Тапатока

Jel ima neko problem da se loginuje? Meni kaze wrong username and password kada probam preko sajta, a nije pogresan.

Promeni pass i biće ok.

Zvali me danas iz napredne podrške, stavili novi mail koji sam im dao (ovaj put gmail sa malim početnim slovom), promenili i stavili svoju šifru i opet ništa - ni kod mene ni kod njih ne može da se uloguje na eon a na Moj SBB i D3Go se opet bez problema loguje. Sad se traži novo rešenje... To be continued...

@ H4wkeye

Promeni šifru i najverovatnije bude sve OK, mada postoji šansa da bude i kao kod mene...

Poslednja izmena:
Aj da probam ponovo. Zna li neko kako da prebacim format slike u 4:3? Na d3go je dole u desnom uglu imao svicer za izbor formata. Ovde ne mogu da nadjem nigde...

Ne možeš da nađeš zato što nema. I ta D3Go opcija je samo nakazila/razvlačila postojeći 16:9 stream... tako da razvuci na samom TV-u ako nudi te AR/zoom opcije.

Ima li neko problema na browserima?

Ide program, teku sekunde na slideu ali nema slike.

Windows 10 x64, Nvidia GTX 1070 LE

Radi ovo bez lana na wifi,ali meni sa mojim nalogom I dalje pise da mi ni jedan kanal nije u predplati...

Ne mogu da verujem šta čitam. Kao da vam život visi o koncu zbog jedne usluge kablovskog provajdera. :) Dajte platformi vremena, za mesec ćete zaboraviti na ovu besmislenu diskusiju kada sve bude radilo kako treba.

a ja ne mogu da verujem da neko toliko brani kablovskog provajdera i uslugu koja ne radi. kao da tebi zivot visi o koncu ako neko kaze "EON ne radi dobro, SBB ne pruza dobro usluge".

i jesu li ugasili D3Go sledeceg dana, kao sto su obecali?

sta se dogadja sad?

sto je tehnicka podrska toliko nedostupna?

za sta cu na kraju meseca SBB-u da dam 4000 din?

Bez sk kanala van sbb mreže mi ne vredi uopšte . Tako da ili ću naći neku "rupu" ili ga neću ni koristiti. Jajarski potez ,osnovni kanal ne daju, koji će mi onda uopšte i njihov d3i kad se tako ponašaju.Bar da može preko telenor mreže ali ne daju ni to. Ispade kljakavi d3go bolji, bar smo mogli nekako i sk kanale da gledamo.

Poslednja izmena:
Meni danas rade sk kanali preko telenora.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Na android boksovima ako lan ne radi,to znači da nema ni Sk kanala sa telekom neta,za razliku od D3Go gde je ta kombinacija radila?
Ako je to tako ,onda me taj EON uopšte ne zanima.

Meni sve radi kako treba, fluidnije i bolje od D3Go. Zadovoljan sam. Jedino moram da vidim ovo oko logovanja na razlicite browsere, brisanja cache i sl, ako tu zaista svaki put dodaje novi uredjaj a mozes brisati samo dva mesecno onda je to sr....

Meni radi na box-u preko lana ali u browseru,aplikacija odma crashuje(nisam probao preko wifi-ja).Imam duo gold premium ali ne mogu na boxu da instaliram onu drugu veriziju aplikacije.U play prodavnici pise da uredjaj nije podrzan.Moze samo ona aplikacija za telefone.E sad preko borwsera je tesko sa navigacijom posto ni ona tastaturica nema bas dobar trackpad i mislim da malo secka.Dal sto je slab box ili sta je vec u pitanju.Ako ima neki apk da se skine za tv verziju ali ne preko play prodavnice pa da probam sa njim.Preko racunara radi savrseno i preko telefona,jes da nema sk i ostali kanali ali nacicemo neku rupu nadam se:)

Podešavanja, pa kvalitet videa.

Proradili sk kanali preko telenora. Dobro je :)

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Meni radi na box-u preko lana ali u browseru,aplikacija odma crashuje(nisam probao preko wifi-ja).Imam duo gold premium ali ne mogu na boxu da instaliram onu drugu veriziju aplikacije.U play prodavnici pise da uredjaj nije podrzan.Moze samo ona aplikacija za telefone.E sad preko borwsera je tesko sa navigacijom posto ni ona tastaturica nema bas dobar trackpad i mislim da malo secka.Dal sto je slab box ili sta je vec u pitanju.Ako ima neki apk da se skine za tv verziju ali ne preko play prodavnice pa da probam sa njim.Preko racunara radi savrseno i preko telefona,jes da nema sk i ostali kanali ali nacicemo neku rupu nadam se:)

Pa okacene su obe verzije jos juce: https://forum.benchmark.rs/showthread.php?406427-EON-(ex-D3GO)&p=5223128&viewfull=1#post5223128

Pozdrav

Probao danas da strimujem na ChromeCast, radi odlično, bez ikakvih problema.
VIP kućni net, radi SK normalno.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Bravo druže, proradilo ovako, hvala ti sveti čoveče.
Savet za one kojima izbacuje da neki kanal ne može da se prikaže iz sigurnosnih razloga, definitivno je zbog roota! Kada sam isključio root, prikazuje mi sve. Vidim da su takođe mnogi pitali za isključivanje roota, dakle otvori se Supersu ili Superuser i tu je opcija da se destiklira Enable root. Po potrebi se opet uključi.
Sve ovo na Mini m8s II boxu, Ikom mreža.

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno