nek proradi kako treba u sledecih par nedelja i bice ok...
Slabo ovo meni radi na tabletu. Krene bilo koji kanal par minuta pa blokira, izbaci me iz aplikacije. D3go bolje radio, ali su i njega nešto danas zeznuli. Nisam mogao gledati košarku na drugom programu ni preko tableta ni preko telefona.
buhuhuodma drvlje kamenje
prvi se macici u vodu bacaju, a nama su verovatno zahvalni sto javljamo greske koje nadjemo u realtimeu...
web opet radi, samo otezano, ko zna kako to sad ide, load balanceri itd, optimizacija miskonfiguracija na licu mesta
nek proradi kako treba u sledecih par nedelja i bice ok... mislim, realno ovo i ne placamo...![]()
Izvinite drugari sto smaram sa Rai1 ali to je jedini razlog sto ''kradem'' od brata nalog za d3go, sada eon. Da li svi imate rai u osnovnoj ponudi?
Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Ovo sto za SmartTV radi samo na skupljim paketima (bez mogucnosti doplate samo za to) je bas pe*erski!
Evo vam APK-ovi da se igrate.
EON 1.0.apk
EON TV_1.1.apk
Inace, sideload-ovana aplikacija za telefon ne radi na Android TV...
@Dorry, meni za sad jedino u opera browseru cudo radi kako treba. Android ne radi ni jedan, ocito je da druzina koja je radila Android aplikaciju nije imala pojma sta radi.
Ovaj Xiaomi Mi Max sto imam je Qualcom 650, defakto chip u 25% telefona koji su trenutno aktuelni.
Ovo sto za SmartTV radi samo na skupljim paketima (bez mogucnosti doplate samo za to) je bas pe*erski!
Evo vam APK-ovi da se igrate.
EON 1.0.apk
EON TV_1.1.apk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari