Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

meni je ovo kud i kamo bolje od d3go, ne znam zasto se bunite :) radi dosta brzo i ne smara, moze da se koristi iz chrome. meni dosta :) jos da ne neko postavi oba apk pa da pevamo :D

Aplikacija sa mobilnog telefona i tableta ne radi na mom Android TV boxu, jedina opcija je izgleda Android TV aplikacija koja dodatno kosta. Iz principa im necu platiti zato sto su smece od firme.

Ovo smece ne radi ni na mobilnim telefonima a kamo android boxovima. Poruka sa mog xiaomi max "nema signala". Svaka cast, kao da im je kinez softver pisao, a verovatno i jeste.

Kao što već napisah, meni van SBB mreže na desktopu radi Hustler HD. Za ostale nemam pretplatu. Trebalo bi i tebi da radi. Žali se SBBu.

Citaju oni i ovde, ne brini.

Onaj problem sa pointerom koji se ne gasi je popravljen, radio stanice rade.

GUIDE - Ne moze da zapamti list view umesto graphic view. Stalno mora da se podesava.
Klik na logo uvek ide na prvi kanal N1, klik na tekst je u redu.
Nedostaje playback button u opisima emisija.
I naravno satnica na nekim kanalima je potpuno bzvz.

Umesto Hustler HD spao sam na Cartoon Network...

Ovo smece ne radi ni na mobilnim telefonima a kamo android boxovima. Poruka sa mog xiaomi max "nema signala". Svaka cast, kao da im je kinez softver pisao, a verovatno i jeste.

Pa Kinezi Indusi i Srbi i pisu softvere po Amerikama. Sirijci takodje. Ne stoje tamo bas najbolje s matematikom.

Resenje za crni ekran na desktop racunaru??? Ne radi ni na jednom browseru

Vidimo da na pojedinim boxovima radi (neznatan procenat), što znači da se ne radi o namernoj zabrani, nego o elementarnom neznanju i diletanstvu.

d3go je imao problem sa rootavim uređajima. Možda dosta tih android boxova dolazi sa root pristupom po defaultu pa zbog toga ne radi.

Da li je neko probao na android box-u iz browsera da li radi?

Poslato sa T1 7.0 uz pomoć Tapatoka

Ja sam probao, ne radi. Takodje boks nije root-ovan.

Poslednja izmena:
EON na SONY 43W755C radi. Model je iz 2015. godine kupljen 2016. i kao takav nije na listi preporucenih modela na sajtu SBB.

Slabo ovo meni radi na tabletu. Krene bilo koji kanal par minuta pa blokira, izbaci me iz aplikacije. D3go bolje radio, ali su i njega nešto danas zeznuli. Nisam mogao gledati košarku na drugom programu ni preko tableta ni preko telefona.

Na drugom wifi-u mi ne radi, dakle isto je kao i na d3go. Van sbb mreze ne radi, jel tako i ostalima?

Meni sve radi kako treba (Firefox Nightly i Galaxy S7 sa 7.0). Čini mi se da je dosta brže, a kao i da je slika malo bolja. Naravno, najveća prednost je što nema plugina. Jedino mi se ne sviđa što ne mogu da kliknem odmah na kanal, već mora bezveze da mi skroluje da bih kliknuo play.

Kaze da recimo sportklub nesto van regiona, tako nesto. Gajbi gde je adsl preko totala radi sve, a na avcomu nece da radi.

Sent from my S6 Edge

Sinhronizacija u video klubu

Ljudi, moze li neko da proveri da li su mu crtaci u video klubu sinhronizovani na Srpski ili Hrvatski?
Konkretno, probao sam Avione (Planes) i Automobile 2 (Cars 2) i imaju hrvatsku sinhronizaciju a ne vidim opciju za menjanje audio streama (Android telefon je u pitanju).

@rafiki hvala na odgovoru.
@draxd koji box imaš?
Izgleda da ovo neće raditi na jeftinijim box-ovima?Kod mene na Huawei tabletu skoro pa jedva radi.Na kompu normalno.

Poslato sa T1 7.0 uz pomoć Tapatoka

Crn ekran na jednom kompu. Sumnjam na Radeon hd 4250 i njegove drajvere za win 10. tj nema ih već koristi neke osnovne. Mada kako može npr. youtube da radi ok.
Izgleda da kolačiće od sajta morate da čuvate jer ako npr. očistite browser i obrisete iste eon "pumpa" broj korisnika. Drugi browser drugi korisnik. Mogu 2 da se obrišu za mesec dana.

@offline
Moj box je nexbox a95x baziran na s905x sa 2GB memorije sa Android TV rom-om, u sustini prilicno standardna stvar, cak i neke ozbiljne firme koriste taj hardver.
Nema razloga da ne radi, ne secam se da se ikad desilo da stavim neki android aplikaciju na njega i da ne radi. Cudo ne radi ni kako treba na mom Xiaomi mi max telefonu,
aplikacija radi ali video uvek prijavljuje da nema signala. Na oba uredjaja D3Go radi bez problema, tako da svaka cast SBB-u.

Meni na M18 Android ver. 5.1.1 ne radi neki koji sam uspeo da instaliramali kad kliknem ne radi. Ovaj vaš link kad otvorim piše uređaj nije kompatibilan...

....shit has hit the fan...

drugari,
na win7 x64 nece da radi, ucita lepo aplikaciju ali kada treba da pusti sliku i zvuk samo crn ekran (a dole se vidi da tece vreme). probao na chrome-u i na firefox-u.
molim pomoc hitno, pocinje utakmica.
gde nadjose sad da ga uvode

Kod mene radio stanice i SK proradili.Ulogovao sam se dva puta sa istog računara i sa istog pretraživača a računa mi kao dva uređaja.

Nemoj da brišeš history i cookies, da ne bi došao u situaciju da ispucaš pet uređaja...

Nego za nas van mreže izgleda da su isključili Cinestar kanale, a nemamo više ni Sport klub kanale.

Poslednja izmena:
49ff477814c066d28d40c6db3f28a49f.png

Izasla app za iOS

Proradio zvuk na radiju,a engleski interfejs sam dobio. A kod vas?

webOS 2, interni brouzer... radi ceo interfejst (sporo i bagovito) ali sadržaj ne pušta nijedan, tj stoji crna slika.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Isti slučaj i kod mog Samsung K5502 TV-a kada pokrenem preko internog browser-a, čak je i TV u jednom trenutku zablokirao. Onda sam instalirao EON aplikaciju koja mi se pojavila u glavnom meniju TV-a i sama aplikacija normalno radi osim što mi ne prikazuje sliku kanala već samo stoji crni ekran. Ne znam da li postoji neko rešenje za to...

Poslednja izmena:
Vrh Dno