Šta je novo?

EON (ex D3GO) [za EON Smart TV/box aplikaciju postoji posebna tema]

Posle promene lozinke uspeo sam se ulogovati ali mi na bas svaki kanal isbaca da nisam predplacen na kanal,na d3go sve ok!?

Trenutno im pao glavni sajt ... Ne radi login.
EON na tv box, 3188, 2GB rama, 4.4 radi. Install sa Store i radi odmah. Ali ja kao za inat probao nat geo hd od danas Air crash investigation i "can not be played back for security reasons" ...
Interfejs malo haotican rekao bih. Nema liste kanale kojoj lako pridjes. HD kanali, pa nisam siguran da je bolje nego sto je bilo uopste. SK1 sam sam probao testa radi. D3GO u paraleli radi pored, tesko je to kome i dokazati.
No ajd, ovo je jos beta faza rekao bih. Ima mnogo mesta za ispravke, a narocito UX. Channels dugme pod obavezno. Ne mora toliko grafike ako hocu da gledam unazad. Ne kazem mozda nisam nasao, ali nedostaje odabir dana, satnice/emisjie. Ovako kako je, ne pije vodu, sporo je.

Biz korisnik, aktiviran D3Go dodatak da bi mogao da se isprati neki nacionalni sport... Probao da vidim ovo cudo danas, kad nece. Kaze niste pretplaceni na ovaj kanal, koji god da se izabere. MojSBB portal pukao, ne moze da mu se pristupi (ocekivano svi danas proveravaju uredjaje :) )

Sreca nisu iskljucili D3Go, kao sto su najavili. Treba vremena da isprave sve ove decije bolesti, pa tek onda da se ugasi stara platforma.

Jako neozbiljno od SBBa...
"Niste pretplaćeni na ovaj kanal" javlja za sve kanale.... :mad:

buhuhu :) odma drvlje kamenje :D
prvi se macici u vodu bacaju, a nama su verovatno zahvalni sto javljamo greske koje nadjemo u realtimeu...
web opet radi, samo otezano, ko zna kako to sad ide, load balanceri itd, optimizacija miskonfiguracija na licu mesta :)

nek proradi kako treba u sledecih par nedelja i bice ok... mislim, realno ovo i ne placamo... ;)

• Like
Reagovanja: M J
Ja sam u inostranstvu, probao sam samo Android aplikaciju na telefonu. Radi odlično i na mobilnoj mreži, i na ovom kilavom WiFi u kafani u kojoj sedim.
U I've varijante mi rade svi SK HD kanali, i sva tri HBO HD kanali.
Ja zadovoljan.

Instalirao sam sa Google play stora na android tv.
Kada pokrenem aplikaciju na android tv.u puca mi aplikacija u startu, ne stigne da otvori nikakav interface od aplikacije.

Inače ne mogu ni ja da se ulogujem preko telefona tj aplilacije kao ni sa jednim browserom na računaru.
Prijavljuje pogrešnu lozinku ili mejl prilikom logovanja, dok sa tom istom lozinkom i mejlom uđe bez problema na sbb portal.
Promenio sam lozinku ali ništa.
3b529a0c8748843602f464cb61c9613d.jpg

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Meni neće Happy, kaže missing AV.

Sent from my m2 note using Tapatalk

Ja apdejtovao aplikaciju za ios.. Radila je normalno pa sam izašao, i kad sam hteo opet da uđem ono prijavljuje da nisam pretplaćen ni na jedan kanal.. Ali razumem ih, prvi je dan svi pohitali da uđu plus puštena i za ios ludilo.. Biće to super za par dana..

Polako ljudi doći će to na svoje [emoji1]

Sent from my iPhone using Tapatalk

@CrnoBeli kod mene se identicno ponasa na Android TV na S905X boxu.

Slabo ovo meni radi na tabletu. Krene bilo koji kanal par minuta pa blokira, izbaci me iz aplikacije. D3go bolje radio, ali su i njega nešto danas zeznuli. Nisam mogao gledati košarku na drugom programu ni preko tableta ni preko telefona.

Ista stvar i na mom Huawei tabletu. D3go leti ovo čudo ne reaguje 10-20 sekundi, zatvara se, prijavljuje greske, sporo se ucitavaju kanali...

Izvinite drugari sto smaram sa Rai1 ali to je jedini razlog sto ''kradem'' od brata nalog za d3go, sada eon. Da li svi imate rai u osnovnoj ponudi?

Inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk

Ovo sto za SmartTV radi samo na skupljim paketima (bez mogucnosti doplate samo za to) je bas pe*erski!

Evo vam APK-ovi da se igrate.

EON 1.0.apk
EON TV_1.1.apk

Inace, sideload-ovana aplikacija za telefon ne radi na Android TV...

buhuhu :) odma drvlje kamenje :D
prvi se macici u vodu bacaju, a nama su verovatno zahvalni sto javljamo greske koje nadjemo u realtimeu...
web opet radi, samo otezano, ko zna kako to sad ide, load balanceri itd, optimizacija miskonfiguracija na licu mesta :)

nek proradi kako treba u sledecih par nedelja i bice ok... mislim, realno ovo i ne placamo... ;)

Neverovatno je koliko su ljudi besni, postaje pomalo smešno. :)

Inače super radi iOS aplikacija kao i macOS, Safari i Chrome browseri.

Btw pazite koliko uređaja dodajete pošto možete samo dva u toku mesec dana da izbrišete.

Meni radi odlicno na laptopu, telefonu i android dongleu RK3188 na kome je android 4.4.

@Dorry, meni za sad jedino u opera browseru cudo radi kako treba. Android ne radi ni jedan, ocito je da druzina koja je radila Android aplikaciju nije imala pojma sta radi.
Ovaj Xiaomi Mi Max sto imam je Qualcom 650, defakto chip u 25% telefona koji su trenutno aktuelni.

Poslednja izmena:
Trio Gold imam ,neke kanale mogu da gledam na TV ,a te iste kažu da nisam preplaćen na EON!Čemu ovo?

Znaci glavna novost je da ne radi na android boxovima...

Ne mogu da se logujem iako sam promenio šifru na SBB portalu.. zanimljivo

Edit:
Uspeo posle 4minuta

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koliko vidim kašnjenje je smanjeno na 10-ak sekundi u odnosu na kablovsku. Mereno na RTS HD-u.

@Dorry, meni za sad jedino u opera browseru cudo radi kako treba. Android ne radi ni jedan, ocito je da druzina koja je radila Android aplikaciju nije imala pojma sta radi.
Ovaj Xiaomi Mi Max sto imam je Qualcom 650, defakto chip u 25% telefona koji su trenutno aktuelni.

Java apdejtovana? Najnoviji Chrome/Edge/Ffox? Trenutno server baguje zbog prevelikog opterećenja, mada posle par refresha učitava mi kako treba. Izgleda da frontend puca dok streaming radi bez problema.

@Dorry, kakva java updateovana druze na Androidu ? Probao sam Chrome i Firefox na Android box-u, web aplikacija je toliko neoptimizovana da se box sa 2GB memorije raspada,
dobijem crn ekran na plejbeku. Android mobilna aplikacije krepava na android boxu pri startu, ne ostavlja nikakav logcat. Android TV aplikaciju necu da platim jel necu da placam
nesto sto je do juce bilo besplatno.

Poslednja izmena:
'Fala.
Uspeo sam da instaliram i pokrenem android TV verziju aplikacije. Sad izgleda da radi, ali stignem samo do dela sa kodom za verfikaciju, a na portalu ne vidim gde da ga unesem. Posto imam neki prastari paket, moguce je i da nemam prava za EON@TV.
Pozdrav
P.S. U pitanju je android box, Beelink GT1 Ultimate

Vrh Dno