Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Ima li Samsung launcher swipe up gesture koji može da pokrene drugu aplikaciju kad se swipe up uradi preko neke ikonice?

Nema. Sa swipe up se ulazi u app drawer.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ok, vidim da su neki spominjali da je ubačen swipe down, a da je to bio jedini razlog što su koristili Novu 🙂 Meni je swipe up i down bio u suštini jedini razlog zbog kojeg sam koristio Apex i sada Novu.

Meni su sve ikonice na stock i u temama previše ružne... Tako da bez nove ništa... [emoji4]

Kome treba ovako nešto, odličan! Meni je s6 active i dalje no1 samo je greota što imao problem sa iznenadnim crkavanjima!

Aj da vidimo koliko će koštati kada se pojavi kod nas, tačnije posle par meseci. Bilo bi odlično i kada bi se pojavio kod operatera, možda bi moglo nešto da se izmuva sa garancijom preko oglasa. Ja bih ovo odmah kupio ali trenutno je preskup.

Pa biće kod operatera, rekoše već ljudi!

Koji ljudi, kog operatera? Zar nije ovo opet att fon

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ma ja sam pacijent...istripovao da je note 8 tema, izvinjavam se. Active je att ekskluziva godinama...mada mislim da ih je lates iz uae donosio.

I ja na maksimalnoj i drži mi ceo dan...

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Držala bi ti isto i da smanjiš, jer ne utiče toliko na bateriju (niti snimaš po 7h dnevno).

Rezolucija fotki ne utiče na bateriju i treba uvek držati maximalnu.
Što se tiče videa ja držim fhd 30 fps jer čuvam sve na Google photos. Inače bih držao 4k sigurno.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Koristi li ko bezicno punjenje i kako vam radi, koliko je brzo i koliko greje telefon?
Ja nemam Samsung punjac, ali u kolima ga bezicno punim i telefon em se uzasno greje em se izuzetno sporo puni, tipa 5-10% na sat. Jel to normalno?

Koristi li ko bezicno punjenje i kako vam radi, koliko je brzo i koliko greje telefon?
Ja nemam Samsung punjac, ali u kolima ga bezicno punim i telefon em se uzasno greje em se izuzetno sporo puni, tipa 5-10% na sat. Jel to normalno?
Punjenje na svim tim (bar onim sto sam ja probao) jeftinim punjacima je takvo, uzasno sporo i greje telefon..

Ja na S7E od pre par dana koristim originalni Samsung bežični punjač i puni ga relativno brzo, ne tako sporo kao kod tebe (doduše, uključen je QuickCharge), ali i greje telefon.

Sada mi na 85% prijavljuje da je preostalo pola sata, ali poslednjih desetak procenata je ionako uvek najsporije.

Poslednja izmena:
U poslednje 3-4 godine svaki put se prvo pojavi ''trac'' da novi Galaxy stize u januaru a u realnosti je to ili MWC ili neki ''event'' nekoliko nedelja posle MWC-a.

Možda i izađe tada , što je dobro za konkurente pošto je Samsung uz xiaomi ponovo uzeo sve zalihe s845 u prvih par meseci.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne znam gde drugde da napisem
Ja narucio Gear Fit 2 Pro za 200$ se doboje na poklon i Samsung U Flex
Uz S8 dobio VR, uz Note 8 360 cameru i uz sat ove bt slusalice
Mada za te pare malo i poklanjaju

Sent from my SM-G955U using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno