Šta je novo?

TS IPTV Informacije, cene, itd.....

Videh tek sad temu mtstv go. Ovde smo takodje pricali o toj aplikaciji i pljuvali sto ne radi na nugatu, pa rekoh da iznesem informaciju da sada sljaka (posle godinu i kusur dana haha).

Sent from my Redmi Note 4X

Poslednja izmena:
Još sad samo cenu da stave 250 dinara :D

Ajde :)
Slucajno imam tu uslugu od pocetka primene toga iptv na vise uredjaja.
I ne kosta nista nakon promocije?!?!

u pravu si ta cena je samo za korisnike IPTV odnosno po novom mts TV korisnike.

mts TV GO je stara usluga ali sada dostupna svima.499 dinara mesecno za MTS korisnike a 749 dinara za druge. Bolje da su nesto poput HBO GO pustili,mozda bi to neko i platio. Ove cene za set pinkovih kanala tesko da moze prodje. :D

Ova usluga je najstarija i dalje aktivna za net korisnike, mogu se kupiti i arene za 199 dinara...

Kvalitet slike diskutabilan, ali radi.

Tako je isto i bilo za tv krajem prošle godine, za nove 567 dinara.

Situacija je takva da ako poznaješ nekog za onim laptopom u poslovnici, i ako nema gužve, završiš sve za 5 minuta... tj postaneš novi korisnik

hvala, nisam, jer ima ovo od pre neki dan>
https://www.mts.rs/privatni/box/cenovnik/aktuelna-ponuda

ali ovo je samo za potpuno nove korisnike,.. nama starima kojima je isteko ugovor i uzeli bi novi, ništa..
pa mislim da ću morati onda da odjavim BOX i ponovo ga prijavim, i dobijem popust , zar ne ? ;)

Ne moras da odjavljujes BOX,ili ce te kontaktirati kad ti istekne UO. ili ti njih kontaktiras i pregovaras i vidis koliko se volite. Ljudi su uspevali i 5 pretplata za 1 dinar da izboxuju. ;)

Prošle godine u ovo vreme akcija 50%, ove ništa...

Ništa ne rade po pitanju televizije i neki novih programa...

A meni su objasanjavali da sam star korisnik, bez obrzira sto mi istekao UO. Svejedno steta sto rade po pitanju televizije nesto. Valjda ce biti promocije neke i da ukljuce HBO paket negde. :)

Valjda što ne rade ;)

Što se mene tiče, snaćiću se za arene... Idem na sbb kablovsku.

Dobih poziv sa 733, novi ugovor na 12 meseci, prva 3 po dinar, samo za mene ;)

Ne , nisam ja. Samo tv, ističe za par dana. Nemam ja box.

60min unazad je uvek bio free 72h unazad se naplacuje, nije free.
Bilo kao par puta akcija pa bilo free na metar dana valjda.
Tako da gledaj unazad se placa i to je ok, nisu te zeznuli.

TT

Kod mene na ovom mom uredjaju postoji neki problem... ili možda i kod vas... ;)

Ja prošlog meseca aktivirao hd, taj paket uopšte se nije video na moj mts, ja im pisao, ni oni ne vide u sistemu. Juče pisao opet, kaže, ne vi nemate taj paket aktivan. Kao proveriće... Jutros paket deaktivaran ;)

Ja opet aktiviram danas , i opet ga nema u sistemu, hd na tv radi normalno... ;)

Poslednja izmena:
Kod mene je sve kako treba, ti aktiviraj jos neki paket. Kad vec baguje pocasti se. :)

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Aktivirao, al druge vidi... ;)

Samo hd sistem ne vidi.

To se placa koliko se dana koristio paket? Da probam I ja, nikad nisam gledao Hd paket. :D

Послато са Lenovo P1a42 уз помоћ Тапатока

Ranije je bilo tako, koliko dana...

Ako probaš javi. ;)

Ostaneću na mts tv, sve dok ne provale šta je sa hd paketom. ;)

3 poziva od njih danas i ništa im nije jasno. Ne vidi sistem, nemate, a ja ubedjujem kako sam aktivirao i imam. ;)

Nazad
Vrh Dno