Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sta je Amerima sa
incestom
, da ne samo da u seriji pricaju o tome, vec posle i teraju glumce da pricaju o njihovim karakterima u tim scenama? Nije ovo prva serija koja tera ovo vise nego LGBTAQxxxxxxxxx (jbm li ga koliko slova sada vec ima :p), ali ono... trend je evidentan.

@Diablo, Sersej je OK odglumila ali je imala i prilicno laganu ulogu (zla, ohola, prepredena, Ice queen prosto - laka uloga, a pogotovu u onom bezobraznom stilu govora). Kako si uspeo PD-a (Tyrion) da izostavis, koji je od navedenih bolji glumac :) Sem mozda Dance-a.

Poslednja izmena:
Nije ovo prva serija koja tera ovo vise nego LGBTAQxxxxxxxxx (jbm li ga koliko slova sada vec ima :p)
71 slovo ako se ne varam
Vi što bi da razglabate o GoT, stavljajte spoilere. Em što ima onih koji još nisu gledali em što ima ljudi koji ne bi da skroluju stranice i stranice kilometarskih rasprava koje ih ne zanimaju.

Sent from mTalk

Poslednja izmena:
Nacelno se slazem, i moram nauciti sta se tacno kuca za spoiler, jer uvek to radim na klik, a ovaj put sam pisao lezeci, iz tapatalka.

Ipak, ako je neko onaj moj uopsteni post uspeo da rastumaci na nacin da mu nesto spojluje, izvinjavam mu se, i porucujem da je ekstremno bistar.

Osim ako bas kasni par sezona, a iz nekog razloga cita sta ovde trabunjamo u gotizovanoj temi, sto je jako malo verovatno.

Imam odgovore i na jos dva posta, ali to bi stvarno zahtevalo spojlere, a lenj sam da guglam, ili se ulogujem preko browsera :)

Nacelno se slazem, i moram nauciti sta se tacno kuca za spoiler, jer uvek to radim na klik, a ovaj put sam pisao lezeci, iz tapatalka.

Ipak, ako je neko onaj moj uopsteni post uspeo da rastumaci na nacin da mu nesto spojluje, izvinjavam mu se, i porucujem da je ekstremno bistar.

Osim ako bas kasni par sezona, a iz nekog razloga cita sta ovde trabunjamo u gotizovanoj temi, sto je jako malo verovatno.

Imam odgovore i na jos dva posta, ali to bi stvarno zahtevalo spojlere, a lenj sam da guglam, ili se ulogujem preko browsera :)

kuca se [spoiler ][/spoiler ]
Naravno, bez razmaka.
Najlaksi nacin sa telefona je da stavis bold tag i B prepravis u spoiler

najlaksi nacin sa telefona je da se naprave precice u keyboard koje kucaju spojler kod

Kako si uspeo PD-a (Tyrion) da izostavis, koji je od navedenih bolji glumac :) Sem mozda Dance-a.

Odlican je Peter Dinklage ali ovi su mi za nijansu jaci od njega.
Inace, i ja kad stavljam spojler to radim preko kompa a ne Tapatalka iz bojazni da ne kucam nesto pogresno pa da popijem ban jer su modovi (pre)strogi ovde i kad se spojlerise, pogotovo kad se prica o GoT pa ne daj Boze nesto da nije spojlovano. :D

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Preterujete što se tiče modova. Ja bih za spojlerisanje davao ban na mesec dana bez obrazloženja pa se ti za to vreme češi gde si pogrešio

Da nisam pogledao seriju unakazili bi mi je sto posto. Spojler je i kad spomeneš da je **** osoba živa u * epizodi (ne samo da je neko ubijen) ili spomeneš dio radnje bez da spominješ likove. U svakom slučaju otkrivaš nekome ko nije gledao informacije i on unaprijed zna hoće li neko umrijeti, biti i dalje živ, uraditi to ili to.

To što neki ne znaju niti šta je spojler ni kako se koristi ili kako napisati jedan konstruktivan post o odgledanoj sezoni, a ne milion besmislenih pitanja i teorija, ne oslobađa ih "krivične odgovornosti".

GoT

Posle kažite da je NK babaroga.
Pravda za NK!!!

rzaQn8B.jpg

@Martin Mystere
Ne slažemo se, ali poštujem tvoje mišljenje. A obzirom da si rekao da ne bi produbljivao priču (da bi bilo po pravilima foruma), onda nećemo da širimo priču.
Otprilike je Rio napisao sve što i ja mislim, s' tim da ja imam mnogo manje zamerki na glumu, a više na scenario. Režija je ponegde maestralna, u većini slučajeva veoma dobra, a negde zbrzana...
... no, ja se opet zaneh... :)

Da nisam pogledao seriju unakazili bi mi je sto posto.

Ali meni nije jasno zašto uopšte dolaziš na temu, ako nisi odgledao epizodu nakon premijere?
Ja se brate isto bojim spojlera, pa zato, dok ne odgledam, nigde ne zalazim.
Čak i trejler ne gledam.

Auuuu, ova slika sve govori. Mocnoooooo!!!!

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Nisi ni ja ne vidim,jedva sam nasao i kad sam procitao sta treba da bude na njoj. Mislim svaka im čast ako su stvarno namerno to ubacili ali mislim da ljudi vise stvarno preteruju sa nekim teorijama.

Sent from my iPad using Tapatalk

Ja jedino sto na prvu vidim je maska za ronjenje ...

Мени не личи ни на шта...

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

@Martin Mystere
Ne slažemo se, ali poštujem tvoje mišljenje. A obzirom da si rekao da ne bi produbljivao priču (da bi bilo po pravilima foruma), onda nećemo da širimo priču.
Otprilike je Rio napisao sve što i ja mislim, s' tim da ja imam mnogo manje zamerki na glumu, a više na scenario. Režija je ponegde maestralna, u većini slučajeva veoma dobra, a negde zbrzana...
... no, ja se opet zaneh... :)

Ali meni nije jasno zašto uopšte dolaziš na temu, ako nisi odgledao epizodu nakon premijere?
Čak i trejler ne gledam.
Ne moramo da se složimo, ja sam izneo svoje mišljenje o konkretnim stvarima i nisam pisao o generalnim tako da imaš pravo da se ne složiš kao što se ja apsolutno ne slažem sa tvojim pitanjem zašto neko dolazi na temu ako nije odgledao premijeru. Možda je neko došao zbog neke druge serije a ne GoT koji nije stigao da pogleda jer je na odmoru/službeno van zemlje gde nema brzi/neogrsničeni net za DL serije ili HBO već samo spori net, možda je neko dežurao pa nije stigao da pogleda seriju, možda neko neće da gleda epizodu po epizodu već čeka da sve izađu pa da napravi maraton - mnogo je razloga a ne vidim opravdanje da se komentar stavi u spoiler, tim pre što nije ništa komplikovano niti uzima previše vremena. A možda ljudi samo dođu na temu jer očekuju da se neke stvari ispoštuju i da naiđu na spoilere a ne na otvorene komentare u vezi radnje pošto je mali milion puta napisano da se bilo šta što ima veze sa radnjom stavlja u spoilere. I onda se nakon toliko molbi da se to pravilo poštuje krive moderatori zbog negativnih poena...

Ponovo odgledao Deadwood. Ako ne najbolja serija svih vremana, u top 5 sigurno, meni bar.
Ko nije gledao, sve preporuke.

Čak i trejler ne gledam.

Zato što u temi ima i drugih serija? I uvijek gledam neku seriju i po toj logici nikad ne bih ni ulazio jer možda naletim na spojler.

Međutim napisati:

"Pogledao sam SxEx"

komentar

Nije teško.

Ovaj TP iz epizode u epizodu sve gori i gori....nisam mislio da ću to reći za neko Lynchovo ostvarenje ali eto i to se desilo.

GoT

Nisam 100% siguran ali za Tirion ne zna za R+L? Tj da je Jon Targerijan? Koliko se sećam dosta je starih spisa pročitao a negde mi ostalo u sećanju da zna i za ovo.

Morao sam da citiram sebe i ovo što sam pisao u spoileru.
Pogledao sam ponovo poslednju epizodu i

onaj Tirionov pogled,(tačan time stamp je 70:58) kada Jon Snow ulazi kod DEGENeris u sobu mi deluje kao ovo što sam pisao u spoileru gore

Sada sam još više ubeđen u to

Više puta je spominjano u temi da se debeli povukao sa pisanja scenarija za seriju na kraju 4te sesone, što onda stoji da je učestvovao u 67 epizoda?

6cc747fde97a327031f5818975854bd6.jpg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

GoT, veliki spoiler o poreklu Night Kinga
DIVQBBrXkAAYwFl.jpg
Ne mora ništa da znači to. U svemu u svačemu ljudi traže neke teorije, znakove itd. [emoji23]
Ove leakove na YouTube slušam i smejem se koliko su se izlupali.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno