Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa nije neka tajna da će da gekne jedan zmaj, bilo je medju prvim trejlerima.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kao da trejleri nisu puni spoilera... pogotovo u poslednje vreme... Zato ih prakticno ni ne gledam vise.

Ne kažem da nisu, ali kad mod donese procenu i odreže kaznene poene mislim da će to drugoj strani malo da znači...

Poslednja izmena:
Trejler za GoT je toliko izmućkan da nema šanse nikakva informacija da se izvuče.

Dal je realno da su Friends ima budžet od 10 miliona po epizodi?
Više nego većina GoT epizoda.
U vezi početka rata sa početka serije :

Zbog čega mislite da je Littlefinger dao Brenu onaj bodež koji je verovatno njegov od početka priče u seriji. Sa tim istim nožem je onaj assassin pokušao da ubije Brena, a to je očigledno naručio Littlefinger i podmetnuo Tirionu. Planira da pokuša da ubije Brena? Ja mislim da će ga Arya ubiti.

Zasto nema SPOILER tag preko TT??

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Pa nije to nista. Glumci su dobijali po milion po epizodi za Friends od 8-10, znaci 6 miliona po epizodi samo za njih sestoro.

Ali Friends je medju najgledanijim serijama ikada igde (mozda i najgledanija kada se ceo svet uzme u ozbir, a ne samo USA), zaradila je stostruko verovatno :) Pa JA je dobila >200 miliona $ samo za dalje prikazivanje Friends-a nakon sto se zavrsila serija ;)

Sa druge strane, HBO nema nijednog sponzora, vec sve rade od naplate programa od gledalaca direktno.

Zbog čega mislite da je Littlefinger dao Brenu onaj bodež koji je verovatno njegov od početka priče u seriji. Sa tim istim nožem je onaj assassin pokušao da ubije Brena, a to je očigledno naručio Littlefinger i podmetnuo Tirionu. Planira da pokuša da ubije Brena? Ja mislim da će ga Arya ubiti.

Ne bi me cudilo da Arya ubije Maloprstica. Mislim da se i on nalazi na njenom spisku.

I jos jedan mali off topic za GoT. :d

Baš mlaka poslednja epizoda GoT.
Ovo što Snežni trenutno radi nema nikakve logike, a uz to je neshvatljivo onakvo reagovanje na vesti da su mu brat i sestra živi. Iako je ova sezona napakovana akcijom i efektima, čini se da sami dijalozi između likova užasno šuplji i da je kvalitet opao.
Makar smo dobili još jednu potvrdu da je Džon Targarijen, da je Lijana svojevoljno otišla sa Regarom i da je Džendri živ i napokon doveslao (mada to sad nema nikakve veze, pošto ni u snu ne može da polaže neka prava na Gvozdeni presto).
Jedini bitan događaj je praktično nova trudnoća Sersei

Meni je bas full epizoda, malo se vratilo spletkarenju :)

Sent from the 7th edge of the 3rd World.

Jedna od boljih epizoda GOT. Got je prvenstveno drama sa sjajnim dijalozima i generalno politikom pa tek onda akcija. Ova epizoda je retka koja podseca na knjige i vraca malo nadu da got nece samo biti dragon cgi i deneris.

Dobra,meni se isto dopada više od ovih prvih 4 koje su bile teleport akcija.
Inače sam počeo ponovo da gledam na hbo go od prve sezone, stvarno je bio odličan kvalitet prve sezone.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Nagovorih zenu da pocne da gleda seriju pa sa njom gledam prvu sezonu.
Odlicno za podsecanje, a taman mesec dana da uzivamo uvece :)
Jedva cekam da pogledam ovu epizodu.

Dobra,meni se isto dopada više od ovih prvih 4 koje su bile teleport akcija.
Inače sam počeo ponovo da gledam na hbo go od prve sezone, stvarno je bio odličan kvalitet prve sezone.

Pa i u ovoj epizodi se
Vitez od praziluka teleportovao od Zmajkamena do Kraljeve luke, pa nazad do Zmajkamena i onda pravo na Zid, dok se Kralj Noći muči nekoliko sezona da dođe do Zida.

Ma to je mali teleport, mene nervirao onaj teleport Jurona :) a sad ga nema nigde da slučajno presetne neki brodić.

Šta ste zapeli za teleport, sve se brže dešava, prihvatite ili ne gledajte.
Odlična epizoda, mnogo jakih likova iz cele serije se okupilo. Ovo sto sledi će biti totalno nenormalno dobro, ja ću da odlepim do čekanja još ove 2 epizode. Ali tek sezona 8, verovatno 2 godine! [emoji79]
Ako neko ne može da čeka novu epizodu i ne smetaju mu teorije imate na Talking Thrones video o epizodi neka pogleda.
Uglavnom ako je lik pogodio desiće te totalno ludilo.

Poslednja izmena:
Jedna od boljih epizoda uopste u seriji, ne mogu da vjerujem da je nekoga smorila ova epizoda?!

Tyrion: Who's that for?
Varys: Jon Snow.
Tryion: Did you read it?
Varys: It's a sealed scroll for the King in the North.
Tryion: (pauses a moment, takes a sip of wine) What's it say?
Varys: Nothing good.

Pao sam od smijeha :d

Već su procurele epizode I znamo šta će se desiti...

Gde ih ima za DL, nisam video nista sem ep4?
Mislim ne pada mi na pamet da skidam, pitam cisto.

Nema dl samo skripte ali su 100% tacne jer su predvidele bukvalno sve sto ce se desiti u cetvrtoj i petoj. Pokusavam da izbegnem, ali sam morao da se spoilujem za sestu :)
Odlicna je epizode bila.

Idemooo
od sledeće epizode navijam za Night Kinga da ih sve pobije I da Jon bude Night prince.
Stižeee
d6a5e30c5d2be3110155e572d72ff26e.jpg

Neće sve ali hoće više od polovine bitnih :)

E neću više da dolazim na ovu temu. Pakujte sve u spojlere nema potrebe da išta mozgamo, ko će rikne a ko neće.

Odlična peta epizoda...

Sent from my D6603 using Tapatalk

Maznuli su "hakeri" navodno scenarije do druge ep osme sezone. Ljudi iscitali i sopojluju, iako dosta deluje besmisleno nesto je totalno pogodjeno, pa ako bas bude kao sto su izbacili bice mnogo dobra zavrsnica gejmotrona.

Kada je trebao neki Harry Popper da izadje, neki tip je uzeo i napisao CELU knjigu, skroz drugi dogadjaji, koju je bacio na net i ljudi citali kao da je prava, misleci da je neko uspeo da ukrade JKR-in manuscript, pa da nece biti velikih promena :)

Dok dodje do osme sezone, mogu oni podosta da izmene.

GoT

Nisam 100% siguran ali za Tirion ne zna za R+L? Tj da je Jon Targerijan? Koliko se sećam dosta je starih spisa pročitao a negde mi ostalo u sećanju da zna i za ovo.

GoT

Nisam 100% siguran ali za Tirion ne zna za R+L? Tj da je Jon Targerijan? Koliko se sećam dosta je starih spisa pročitao a negde mi ostalo u sećanju da zna i za ovo.
Ne zna niko za R+L. Svi koji su znali su mrtvi, osim Howlanda Reeda, koji se jos nije pojavio, ni u seriji, ni u knjigama. Poslednji koji je znao je Edard Stark.
Pozdrav

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno