Šta je novo?

SBB - Generalna diskusija (nije tema o EON-u)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bio na Duo gold, pisao im na fb, dobio gold extra po ceni golda svih 24m. Poslali kurirom, potpisao, moj potpisani primerak poslao mejlom i aktivirali u roku od sat vremena extra paket

Sent from mTalk
Na koji email si im pisao?

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Pisao sam im na Facebook-u da su promocije jadne za postojece korisnike Duo i Trio paketa. Pitao me lik sa fb da li je ok da me nazove neko iz njihove sluzbe za brigu o korisnicima, sto sam prihvatio.
Sutra me zvali, ponudili da 24 meseca placam Duo Gold, a da dobijem Duo Gold Extra. 6 meseci je zvanicna ponuda.
Prihvatio i sutra mi stigao kurir sa dokumentima na potpis.
Potpisao sta ima, moj primerak odneo kuci.
Postavio im pitanje na [email protected] da li je dogovor od 24 meseca Extra po ceni Gold ostao jer na ugovoru konkretno nije pisalo dogovoreno, vec je bila popunjena kockica "po posebnim uslovima".
Odgovorili potvrdno i pitali da im posaljem skenirane potpisane strane mog ugovora, kako bi ubrzali aktivaciju (da ne cekaju kurira).
Skenirao, poslao, ukljuceno.

Ja sam skapirao da D3 više neće postojati... ne znam

"EON će zameniti postojeći D3GO"

Послато са SM-G950F уз помоћ Тапатока

Pa da to bi trebalo da je to..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dal će to ostati dostupno na 3 uredjaja za korisnike sbb paketa? Ubiše sa onim internet eksplorerom. Što ne naprave aplikaciju i za Windows pa da gledamo tv ko ljudi.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

Ee ja sam pitala na fejsu. Biće dostupan na 5 uredjaja od kojih će na 3 moći da se gleda istovremen. Za sve duo i trio pakete.

Ako je pitanje za mene, gold extra paket nije nesto specijalno bolji, osim sto otkljucava hd kanale i daje brzi net.
Prava prednost je sto sam posle toga aktivirao superset i dobio hbo premijum.

Sent from mTalk
Ma jok, pitao sam za 5ghz wifi (a nisam duže osvežio stranicu)

Takođe su rekli da će raditi na bilo kom uređaju koji ima bilo koji broswer (mislim da sve sisteme, Linux MacOS itd).. Neće više trebati prastari plugin i tako to.. I biće dosta bolje urađene aplikacije za ios i Android. Takođe 7 dana unazad umesto 72h sada što imamo.. Svaka čast za ovaj potez..

Ja sam izboksovao 3 ugovora sad, cena ista, paket veći. Tako da može, javite se samo na FB, isterajte do kraja i to je to.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Da li može ugovor na 12 meseci a veći paket po istoj ceni ?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Može. To su mi isto bili ponudili.

Pozz. Jel moze PDS 3121 da se poveze kablom na ruter ili mora bezicno? Tehnicari iz SBBa su ga povezali bezicno ali se bas mnogo greje pa razmisljam da probam s kablom, mozda ce manje da se greje...

Koliko sam primetio, dobili smo nazad Ultru i Mini Ultru? Meni je taman isteklo 2 meseca hbo-a ;(

PDS 3121 ne moze da se bezicno poveze, niti ima potrebe da se povezuje sa ruterom ili modemom. Direktno se vezuje na mrezu preko koaksijalnog kabla. Tacno je da se greje.

Ja sam izboksovao 3 ugovora sad, cena ista, paket veći. Tako da može, javite se samo na FB, isterajte do kraja i to je to.

Šta mi vredi kad ja silver plaćam kao gold (na broj koji su rekli da nećemo plaćati pretplatu jer služi samo za dolaze pozive naplaćuju 290din + tv unazad). Jedino da potpišem za gold a da mi daju gold extra čisto zbog minuta što mi nije nešto za cimanje jer su i matorci počeli da koriste viber. Ali to na 12 meseci nije loše jer pojma nemamo gde ćemo biti za 2god.

Ajd javi ovde ako odradis to i dozvole ti. Kod mene je trenutno silver takodje, pa bih potpisao za gold, a da dobijem gold extra, ako u medjuvremenu telekom ne uvede famoznu optiku.

Ja ne znam da li je to modema ili je to standard ali na Ubee EVW32C imam 2 velika problema sa mrezom na 5ghz:

1. prvo kad udjem u stan telefonu/laptopu treba bez preterivanja 5-10 min da nadje 5ghz mrezu (2.4ghz nadje odmah). Uopste ne znam kako je ovo moguce.
2. setovao sam da bude na bandwidth na 40 mhz zbog veceg protoka i sideband na lower i to apsolutno nikad nije kako sam ga podesio. Pored pise current setovanje i cesto zadesim current da bude 20mhz. Kako je ovo moguce da on sam menja bez mene?

Signal na lan kablu je odlican, protok isto, ali 5ghz wifi bas zeza. Cak i kad ga uhvatim na 40mhz protok mu je kako kad, od 100 - 145 mbps al bez ikakvog pravila. 2.4ghz ne koristim jer ne moze da prebaci 70-80mbps.

Resenje za prvi problem je prosto, izaberi kanal ispod 50 tj. non DFS.

Poslednja izmena:
Gde si video da su vraćeni Ultra i Mini Ultra? Nema ih u ponudi u SBB-u u Novom Sadu.

Ne znam za NS ali u BG:

Mini Ultra 650 Mhz
Ultra 698 MHz

Na televizoru na kojem sam ovo primetio ubacen je CA Modul i menjan je raspored kanala pa ne znam prvobitnu poziciju.

Na mini Ultra su Teletabisi a na Ultri neki crtani film.

Na Set Top Box-u preko kojeg gledamo TV na drugom televizoru nema ni jednog od ova dva kanala na listi.

Poslednja izmena:
Od jutros sam sa Ikoma prebačen zvanično na SBB sistem, ali imam problem sa redosledom memorisanih kanala, jer su potpuno nasumično razbacani u odnosu na zvanični SBB raspored.Radi se o Panasonic plazmi, a podrazumeva se da sam proverio i probao sve moguće opcije za sortiranje.A da, koristim CAM modul, pa ako neko ima ideju kako da ovo sredim, ne mora da se ustručava. :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno