Šta je novo?

Sta kupiti posle LG G2?

Stefan1995

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2015
Poena
525
Sledece nedelje prodajem lg g2.. Sta uzeti posle njega?
Razmisljam o S8 plus, Htc U11, Apple iPhone 7 plus i Sony Xperia XZ Premium..
Cekao sam da vidim kakav ce biti novi note, ali zbog bezobrazne cene koja ce biti( vise od 300e od s8 plus), a donosi samo novu kameru i olovku mislim da se jednostavno ne isplati [emoji1]

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Donosi i 6 gb rama i ekran bliži klasičnom, a cena će svakako pasti i biti slična kao plus.
Ali za to treba da sačekaš neka dva meseca recimo, a pošto uskoro ostaješ bez telefona... onda S8 plus :)

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Oneplus 5 ispada zato sto nema garanciju kod nas, ali da je dobar tel, to ostaje..
Da Vojkane, ali treba da se saceka 2meseca, a tih 6gb je trenutno nepotrebno (barem meni) [emoji2]
XZ P ne mogu nigde da nadjem da probam uzivo, nigde ga nema [emoji53]

Koristim ga vec dve godine i nikad nisam imao problema sa njim.. Pa bas i nije tako hahaha sigurno bi ga zamenio sledece godine, ali ima do tada dosta vremena, tako da ne razmisljam o tome.. S8 plus mi je prvi izbor, koristio sam ga napokon u cetvrtak i telefon bukvalno kida, velicina je taman.. 7 plus je okej tel, ali vec je star godinu dana, a 8 izlazi vec sledeceg meseca

Uzmi s8+ i nemas brige.
Ja sam uzeo s8+ i telefon je masina,posle mozes da odes i na s9,s8ci ce cijena i dalje biti pristojna,tako mislim ja da uradim.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Uzmi s8+ i nemas brige.
Ja sam uzeo s8+ i telefon je masina,posle mozes da odes i na s9,s8ci ce cijena i dalje biti pristojna,tako mislim ja da uradim.

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
S8+ cu i da uzmem, sledece nedelje bi trebalo da uzmem, ako bude imao decko kod koga cu da uzmem, posto trazim da bude sa vip-a/mts-a/telenor-a.. Ostalo je jedino koja boja- sivi ili crni, sivi mi se mnogo vise svidja [emoji2]

Lg G4 ili Nexus 5x... :trollface:

Idi na s8+, cena je pala na tu oko 600e i narednih par meseci čisto sumnjam da će biti nešto povoljniji... [emoji4]

Uzmi S7 običan ili Edge ili tako nešto jeftine.
Ja sam pre mesec dana uzeo S7 star 10 dana bez tačke na sebi za 360 evra, telefon kida kako radi kad staviš australijski firmware.
Ludost je dati 650 evra za telefon pa makar bio milioner ili tvoji roditelji.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno