Šta je novo?

iPhone 7 / 7 Plus

iPhone 7

Kakvu zaštitu imate na kolima od grebanja ako se toliko opterecujete telefonima? [emoji4]
Čim se telefon spakuje u neki case, to više nije to.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
A za auto dobiju patofne da obuju pre nego sto udju,da ne prljaju patosnice [emoji23] Salim se,ali nije ti isto poredjenje,dovoljno je da pazis kako vozis i odrzavas auto,a da li ce ti neko iz ljubomore ogrebati auto ili cvrknuti na parkingu,na to ne mozes da utices,pa se u startu pomiris sa tim.

Upravo to,nije stvar u tome koliko imas para,ja hocu da mi telefon izgleda kao nov i posle par meseci. Nosim ga inace u Apple Silicone case-u,izvadim ga dok radim kuci ili u kancelariji. Popizdeo bih kada bih video i neku najmanju ogrebotinu,jednostavno sam navikao da sve cuvam,i da sve bude kao novo sto je duze moguce,ne samo telefon. Ne zbog buduceg vlasnika i ostalih gluposti,nego zbog sebe,jednostavno sam takav,mozda je neki poremecaj u pitanju,nije iskljuceno [emoji1]

Ako cujes koji je to poremecaj, javi, da znam zbog sebe, imam isti taj

Mozda sam se pogresno izrazio. I ja volim kada mi nesto izgleda kao novo posle nekog vremena, ne volim da vidim kada je telefon oguljen, izgreban ili slicno i verovatno bih stavio neki silicon case ili nesto tanko, nego sam mislio na ove ogromne case-ove. To stvarno ne bih mogao da vidim na svom telefonu ali dobro, 100 ljudi 100 cudi, svako ima svoje i ne treba osudjivati. Ti si ga platio pa radi sa njim sta god zelis dokle god tebi prija :)

iPhone 7

Postoje Folije za auto :)

Huawei Mate 9

Nema te folije koja će da ti zaštiti kola od nekog ko ne gleda na parkingu prilikom otvaranja vrata, jakog grada napolju itd. Postali smo svi robovi stvari i umesto da one služe nas, mi služimo njih.

Poslednja izmena:
Ne znam ja kako je kod tebe, kod mene je bar tako da sve što imam čuvam, koliko mogu, ne da robujem nego da sačuvam, ne zbog drugog, vec zbog sebe. Ako nešto imas, auto, stan, kuću, telefon itd itd itd, ukoliko to ne čuvaš, posle neces to ni imati, neće ti biti od koristi jer nisi sačuvao ili pazio... Milion primera da ti navedem oko svake stvari...
Vama ako je čudno ako neko upakuje fon u extra zaštitu, niko vas ne tera, svako ima svoju glavu i razmišlja kako će da sačuva nesto od svojih stvari auto, telefon itd itd...

Na neke situacije ne može da se utiče, da li će ti neko zagrebati auto, ili će ti fon slučajno ispasti itd itd...

Huawei Mate 9

Poslednja izmena:
Ja evo dobrih 8 godina koristim uvek iP kako koji izadje i samo u nekoliko navrata sam nosio zastitu bilo koje vrste. Da, izgrebe se, ulubi itd, ali ja uzivam u njemu bez icega jer sam to i platio, taj premium osecaj u ruci. Nikad nisam razbio ekran do pre nekoliko nedelja kad mi je sedmica ispala na beton peti ili sesti put od kako je imam, pojavila se polukruzna linija od gornjeg desnog coska sve do pored prednje kamere, nista preko samog ekrana, tako ga koristim i dalje, kad mi dozlogrdi ja cu dati njega i doplatiti za nov i opet tako u krug, razlika obicno bude 200€ izmedju novog modela i prethodnog koji je star godinu dana, zbog loseg stanja mog telefona je razlika mozda 50-ak eura veca ali sam makar uzivao u njemu i nisam mu robovao. Plus sto ako ga cuvate nenormalno potrosicete na maske, folije i stakla za ekrane vise od tih 50 razlike u ceni i stalno ce vam u ruci biti silikon, koza ili sta vec danas koriste od materijala za case. Ne osudjujem i ne zameram, samo iznosim svoje misljenje po pitanju toga.

Pa tesko bas da ce ti za ostecenje ekrana i ostala ostecenja posle padova na beton,umanjiti samo 50€ u odnosu na onaj koji je u mint stanju isto toliko star. Ali ne radi se o ceni uopste i robovanju,shvatam sta hoces da kazes,tebi nije problem da gledas izgreban telefon mozda,dok ne kupis novi,ali mene to toliko opretecuje da bih posle svake ogrebotine kupio novi telefon najverovatnije.

Baš sam pričao pre par meseci, ali ljudi nose iPhone sa polupanim ekranima. Nose ga samo da kažu da je iPhone, umesto da ga prodaju i kupe telefon sa celim ekranom, pošto popravka se i ne isplati.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

U Srbiji?

Pa čak i u Srbiji. Doduše, gubi se garancija, ali svakako je isplativije nego baciti telefon (ili ga prodati za delove) i kupiti novi. To pod uslovom da ne poznaješ bas nikoga ko će otići negde u zapadnu evropu na dan ili dva. Kada se zakaze servis, potrebno je par sati da se završi.

Za 7icu tesko da je 150eur

Inace, da mi pukne ekran, stvarno ne znam da li bi nastavio takvog da ga nosim ili bi uzeo drugi. Verovatno zavisi koliko bi se videla ta pukotina

Izvinjavam se, ovo znam za 6s. Moguće da je za 7 skuplje. U apple store-u i servisima koji imaju horizon machine, cena je ista.

Inace, da mi pukne ekran, stvarno ne znam da li bi nastavio takvog da ga nosim ili bi uzeo drugi. Verovatno zavisi koliko bi se videla ta pukotina

Ja sam nosio mesec-dva dok nisam dao drugaru koji je išao u Nemačku da mi zameni. Pukao je u ćošku, imao je samo par linija preko samog displeja, pa nije bilo stašno. I da, bio sam duplo opušteniji dok sam ga nosio takvog :D

Poslednja izmena:
Da li je iko imao problema sa dosta prigusenim zvukom prilikom razgovora? Na spikerfonu je sve okej, ali ovo mi deluje kao da nije bas najbolje..

iStyle, dobijes zamenu...
Isti slucaj sam imao na 6-ici i 7-ici.

iPhone 7

Sinoc ga uzeo polovnog, nisam provalio da se lose cuje na prvu loptu. Probacu da ocistim pa ako nastavi onda pravac istyle.

Edit: Telefon je uzet na racun, nema potrebe da cimam prvog vlasnika, mogu ja sve u istyle da obavim?

U prvoj godini bi trebalo da možeš bez vlasnika

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Stigla mi je maska sa alija, kopija originalne silikonske, urađena je fenomenalno. Evo par slika ako nekoga zanima. Uživo naravno izgleda mnogo bolje.
83d25885006948ee78d9599de8b2f7ca.heic
2ca4e23b4e2d39a3066d36d2ab8dfb6a.heic
ffcdbfacce3fce44282f185f18d3aa46.heic

Te maske nisu ni blizu originala što se tiče kvaliteta materijala, osećaja pod rukom.

Sinoc ga uzeo polovnog, nisam provalio da se lose cuje na prvu loptu. Probacu da ocistim pa ako nastavi onda pravac istyle.

Edit: Telefon je uzet na racun, nema potrebe da cimam prvog vlasnika, mogu ja sve u istyle da obavim?

Gde je kupljen telefon?

Slazem se sa mikenzijem...u pocetku mi se nije dalo da dam pare za original masku...pa sam uzeo silikonsku za 6s plus....a sada koznu za 7 plus...definitivno nema boljih maska za iPhone...

iPhone 7

Mislim da grešis. Ova maska je odlična,a originalna po ceni od 50 evra je svakako bacanje para.

Za mene cena nikada nije faktor jer zbog prirode posla ne kupujem Apple opremu tako da onda mogu da pričam samo o kvalitetu iste. Nikada nisam video kopiju koja po materijalu može da prođe Apple silikonskoj ali ni blizu. Razlika u kvalitetu se odmah oseti pod rukom. Naravno sve je to subjektivno ali iz mog iskustva i onoga što sam video u radnji, povratne informacije koju dobijamo od kupaca, kupovina originalne maskice (koža ili silikon) je jedno izuzetno pozitivno iskustvo za Apple korisnike i cena ne predstavlja odlučujući faktor.

Ne mora da bude apple, ali u tom cenovnom rangu. Nema dobre maske za 5-10$

Nazad
Vrh Dno