Ako cujes koji je to poremecaj, javi, da znam zbog sebe, imam isti tajUpravo to,nije stvar u tome koliko imas para,ja hocu da mi telefon izgleda kao nov i posle par meseci. Nosim ga inace u Apple Silicone case-u,izvadim ga dok radim kuci ili u kancelariji. Popizdeo bih kada bih video i neku najmanju ogrebotinu,jednostavno sam navikao da sve cuvam,i da sve bude kao novo sto je duze moguce,ne samo telefon. Ne zbog buduceg vlasnika i ostalih gluposti,nego zbog sebe,jednostavno sam takav,mozda je neki poremecaj u pitanju,nije iskljuceno [emoji1]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ako cujes koji je to poremecaj, javi, da znam zbog sebe, imam isti taj
Postoje Folije za auto![]()
Huawei Mate 9
Inace, da mi pukne ekran, stvarno ne znam da li bi nastavio takvog da ga nosim ili bi uzeo drugi. Verovatno zavisi koliko bi se videla ta pukotina
Sinoc ga uzeo polovnog, nisam provalio da se lose cuje na prvu loptu. Probacu da ocistim pa ako nastavi onda pravac istyle.
Edit: Telefon je uzet na racun, nema potrebe da cimam prvog vlasnika, mogu ja sve u istyle da obavim?
Te maske nisu ni blizu originala što se tiče kvaliteta materijala, osećaja pod rukom.
Mislim da grešis. Ova maska je odlična,a originalna po ceni od 50 evra je svakako bacanje para.
Gde je kupljen telefon?
Mislim da grešis. Ova maska je odlična,a originalna po ceni od 50 evra je svakako bacanje para.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari