Šta je novo?

Samsung Galaxy S8 / S8+

Znaš kako, drugar kad ga pitaju za bateriju na S8 kaže "traje 3 dana" 😀
Ali od aplikacija ima fejs, mesendžer, viber, B92 i rezultate ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Baterija može bez problema da izgura jedan biznis dan u kojem ćete primiti jako veliki broj poruka / notifikacija za mnogobrojne chat aplikacije, ali i elektronsku poštu. To takođe pokriva aktivnosti na različitim tipovima konekcije poput čitanja Reddita, gubljenja vremena na društvenim mrežama i sl. I to je najbitnije od svega jer niko od nas nije kilometrima udaljen od punjača, svi punimo telefone uveče pred spavanje tj. tokom noći. Da li će da izdži od 6 ujutro do 12 uveče ili do 9 uveče i nije preterano važno.

Evo moj neki primer, moj radni dan krece u 7:00 kada skidam telefon s punjaca i izlazim iz kuce, u toku dana imam 1-2 sata razgovora, nikad manje od 1h, ponekad i vise od 2h, broj sms-a je mizeran, recimo do 10, par grupa na viberu za prijatelje i kolege, koje non stop zvone. Privatni i poslovni mail sa konstantnom sync, ove social gluposti kao fb i instagram, palim samo dok pijem kafu ili ako mi je dan bas dosadan, mada mi i tu stizu poruke, pa je nemoguce zaobici ih. Sto se kamere tice, napravim od 3 do 30 slika dnevno, sve zavisi od situacije. BT sve vreme ukljucen i povezan sa autom do posla i nazad, nekih 2h ukupno dnevno.. Na sve to treba dodati i moj neki uobicajni ritual prelistavanja TT i par web stranica.. Sve ovo mnogo jasnije deluje kada se uporedi sa stanjem na par telefona:

1. iPhone 6S - Mrtav u 16,17, tako da je obavezna dopuna baterije oko 14h..
2. Galaxy S6Edge - Malo bolje od 6S, ali opet nije nikad prebacije 19h bez drame
3. Nexus 6P, kao iphone..
4. Nexus 5X, 18h i muerto..
5. Galaxy S7 Edge, ceo dan u startu, kasnije nekim update-om maximum do 20-21h
6. S6 Edge Plus, nesto slicno kao i S7E
7. Lumia 950XL, sasvim solidno, neretko se desavalo da nije dopunjivana do vracanja kuci, nekih 21, 22h
8. S8 + , u 21, 22h kada dodjem kuci je na 20-30%, ne sumnjam da ce i njega neki narednih update ubiti, ali za sad, extra..

Poslednja izmena:
@ProMaster naravoučenije, ne radi update! 😉 Ja čekam da krenem da radim pa ću da vidim kakva je situacija, sad na godišnjem, s8 minimum 2x na punjač u toku dana :d

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Dešava se da ih update zeza, ali uzmite u obzir i degradaciju baterije...

Imam iskustva sa frostedom za sony z3 i huawei p10 lite, odlična je maska. Od te 2 je verovatno ta synthetic tanja...

I ja sam išao tom logikom pa uspeo iz prve 🙂 Meni je stojao 14 meseci na s7 bez ikakvih problema...doduše nosio sam nillkin silikon preko...al opet ekran je bio only i super se pokazao. I sad razmišljam za s8 da pazarim, samo čekam da vidim hoću ostati na istom ili nazad na s7 pa onda.

Narucih folije danas, videcemo kad ce da stigne. Jedva cekam da se oslobodim case-a i ovog nesrecnog zakrivljenog stakla...

Imaj samo na umu da će ti prvih pola dana ekran izgledati muzgavo i neobično, nemoj da te to zabrine...posle 24h (koliko treba da stoji da se ne dira) bude sve ok!

Ma ostavim ga preko noci i do ujutru ce valjda sve da bude kul.. Nadam se da necu upropastiti folije 😀

Je l' mogu da s****m oleo coat na ekranu skidanjem ovog postojeceg stakla?

I meni deluje na video snimcima, da fiber nije bas tanka :trust: ... moze i neki drugi predlog za case ?

Meni se benks svideo od slim varijanti, ali posle mesec dana se razlabavio. Baseus mi izgrebao ip7, pa ga nisam ni probao.
Sad sam porucio Spigen AirSkin, lepo je lezao na jabuci pa da probam ovde...

Meni i dalje nije jasno zašto samsung ne izbaci klasičan Leather Case za ovaj telefon, kao za s7e što ima, alcantara mi nije baš nešto zanimljiva.

Meni se benks svideo od slim varijanti, ali posle mesec dana se razlabavio. Baseus mi izgrebao ip7, pa ga nisam ni probao.
Sad sam porucio Spigen AirSkin, lepo je lezao na jabuci pa da probam ovde...

Gde poručuješ Spigen futrole? Na zvaničnom storu?

Sent from my iPad using Tapatalk

Na eBay imaš njihovu prodavnicu. Samo gledaj cenu poštarine za jedan i dva artikla, pa se uklapaj kako ti više odgovara.

Ima li neko iskustva sa ova dva proizvoda ? Nillkin Synthetic fiber >< Nillkin super frosted
Konkretno, koja maska je tanja ?
Imam super frosted i super je, nikad u životu nisam nosio kejs a ovaj mi je skroz gotivan 🙂 ne deblja telefon ništa bitno a super je za ruku. Ja ga zbog toga i nosim, ne zbog zaštite već da mi se ruka ne bi znojila na onom staklu pozadi. Ima teksturu pa se ne masti, ne kliza, ne ostaju otisci...

Ako hoćeš još tanje pogledaj cafele maske na aliexpressu, 0.4 mm, ima i silikon i plastika verzije. Oni su oko 4$, njih čekam da stignu.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam super frosted i super je, nikad u životu nisam nosio kejs a ovaj mi je skroz gotivan 🙂 ne deblja telefon ništa bitno a super je za ruku. Ja ga zbog toga i nosim, ne zbog zaštite već da mi se ruka ne bi znojila na onom staklu pozadi. Ima teksturu pa se ne masti, ne kliza, ne ostaju otisci...

Ako hoćeš još tanje pogledaj cafele maske na aliexpressu, 0.4 mm, ima i silikon i plastika verzije. Oni su oko 4$, njih čekam da stignu.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Narucio sam super Frosted ! ...ovaj S8 je odlican, ovako "go" bez ikakvog case-a 😛 Ali, ne vredi, vec sam malo izgrebao ekran :S: to cu kasnije da postavim sliku, da se konsultujem sta da radim dalje ?

Gg5 prevara 2017 godine. Ne pomaže pri padu a grebe se dosta ozbiljnije nego gg3 i gg4. Šteta

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Ako nekome ostane neka višak maskica da mi pošalje. Ja to nikad nisam koristio u životu a evo već 10-tak dana nosim moj S8+ sa strahom u očima [emoji16]

Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока

Kupujem za 400 [emoji1][emoji111]

Pa ovo nije baš malo 🙂

Ispao ti negde ili ? Ako je od džepne prašine onda haos

Pa ovo nije baš malo 🙂

Ispao ti negde ili ? Ako je od džepne prašine onda haos

Ne vidi se pod razlicitim uslovima 😀

Ne znam tacno, ali mislim da je torba i malo peska sa plaze krivac za ovo...ledja su izdrziljivija od ekrana, bili su pod istim uslovima ?!

Nazad
Vrh Dno