Pega
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.04.2006
- Poena
- 360
Ispao iz koverta negde ili...?Sticker sutra stize, posle nedelju dana. Zivote, tugo![]()
Sent from my 6055K using Tapatalk
Ispao iz koverta negde ili...?Sticker sutra stize, posle nedelju dana. Zivote, tugo![]()
Voli GeIL-a itekako, ali voli i OCZ..Nemam pojma, ja na mojoj G31 imam 2x2GB jer čipset ne podržava više. Na drugim računarima ne gajim više DDR2... Za 2x2GB bih mogao da dam preporuku za Geil Black Dragon ddr2 800 CL4, i bilo je raspoloženo za OC, ali nemam pojma šta taj P5Q voli.
Послато са HTC One M9 уз помоћ Тапатока
Dok se ne popuste 4-4-4-12 latencijeSamo ne one narandžaste Geil, greju se i neće da se klokuju.
Ma nije baš tako crno i belo. Itekako su dobre Altre..Dragoni su bili svakako bolji. Bar na toj mojoj konfi, sa mojim modulima. Probao dva para tih narandžastih, i nisu bili ni blizu Dragonima. Čak su se CL4 800 pokazali bolje od CL5 1066. Kako god, nek izgugla šta ide na tu matoru P5Q, pa nek se baci u šoping.
Mož' da dira šta 'oće, memorija će da spase ploču. Vidiš da ima neki kupus od memorije.šteta za tu ploču...crno joj se piše
nišlijo , literatura za tebe. ne diraj NIŠTA dok ovo ne pročitaš
https://forum.benchmark.rs/showthre...esora-Intel-Core-2-Core-2-Quad-Core-2-Extreme
Probao niže?Meni su Dragoni radili na 1066 4-4-4-12, a deklarisani kao 800 CL4
Jok, zamenio za DDR2 sa Mikron čipovima i nabacio osmeh na lice.Probao niže?![]()
Sent from my 6055K using Tapatalk
Svi smo mi čoveci, samo su neki moderatoricini mi se da mi neki necovek obrisao odgovor sa sve slikama...
Ja sam se ogradio od preporuke uz opasku da izgugla kako i šta, ali cenim da bez 8GB nema smisla sastavljali konfu+1
Što se tiče jozzine preporuke, da se kupi 2x4GB... mislim da je samo pega imao sreću da mu na nekoj intel ploči to i radi.
Maksimalno se uzdržavam. Nišviliji sam rekao da beži od P5Q SE, a ona mi je jedina radila sa 2x4GB Micron memorijama, tj. onim nabudženim kineskim modulima za AMD, šatro.. OC-om se nisam bavio na tom setup-u.+1
Što se tiče jozzine preporuke, da se kupi 2x4GB... mislim da je samo pega imao sreću da mu na nekoj intel ploči to i radi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari