Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Negde sam procitao da je ona 4. epizoda i ako leakovana bila najgledanija od pocetka prikazivannja, nisu oni ludi :D sve se to smisljeno radi :D ja nasao i 1080 snimak za ep. 6

Ne dobijaju HBO nikakav novac za reklamiranje tokom prikazivanja, tako da u sustini nisu oni na gubitku.
Sto vise se prica o GOTu, i uopste njihovim serijama, to ce vise ljudi da razmisli da kupi HBO pretplatu, i njima ide u plus. Problem im je da dovoljno ljudi shvati da ne mora da placa HBO vec moze da se "nakaci" besplatno na dva nacina ;)

Ma vreme je da počnu cele sezone od jednom da puštaju, ali neće biti ovoliki hipi.

Mudro gruvaju po hipiju leakovanjem epizoda.

A tek da poslednju epizodu puste u bioskope :D koja bi to ludnica bila.

Poslednja izmena:
Vi sto ste skinuli ep6 jel kvalitet na 720p i 1080p sve extra kao i raniji ripovi?
Nasao sam obe verzije, skida sporo do yaya.

Ono što sam postavio u komentaru je jedino što valja i ima baš taj naziv na "piratskom zalivu"...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kod:
[I]Game of Thrones S07E06 HD - Good Audio [Leaked] - [ECLiPSE] - 1.92 GiB (2064929673 Bytes) - samcode4u[/I]

To je to, nema drugo - kvalitet ok!

Ni govora o 1080p ali skroz korektna i slika i audio, definitivno se moze gledati.

Može da se gleda, kao 720p malooo lošiji bitrate. Evo gledam

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Upravo završio šestu epizodu, fHD 2GB fajl fina slika ali odredjeni kadrovi kao da su sd kvalitet. Sve u svemu odlična epizoda.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Dame i gospodo bili fanovi ili ne, sveta "A Song of Ice and Fire" i serije Game of Thrones, dobili smo najbolju epizodu u citavoj seriji, mozda i nesto najbolje snimljeno sto se tice serija ikada!
Ovo je ostvaranje sna za sve nas koji pratimo seriju od pocetka, toliko neverovatnih momenata, ne znam kako opisati dok sami ne pogledate. Steta su cika NK ne pojavljuje vise inace bi ostao upamcen kao najveci negativac u istoriji filma.
Necu nista da spojlujem ni u tagovima, uzivajte dok traje ovaj vanvremenski masterpiece!

Sve si lepo napisao, tako da nema potrebe ništa dodati :)

Kakva epizoda!

Sad sam poslao burazeru i ortaku ovaj gore komentar a palamudim ih da cekamo ponedeljak vrhunski snimak i ispada da cu tek sad u ponedeljak da gledam sam,nisam trebao da im saljem

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dame i gospodo bili fanovi ili ne, sveta "A Song of Ice and Fire" i serije Game of Thrones, dobili smo najbolju epizodu u citavoj seriji, mozda i nesto najbolje snimljeno sto se tice serija ikada!
Ovo je ostvaranje sna za sve nas koji pratimo seriju od pocetka, toliko neverovatnih momenata, ne znam kako opisati dok sami ne pogledate. Steta su cika NK ne pojavljuje vise inace bi ostao upamcen kao najveci negativac u istoriji filma.
Necu nista da spojlujem ni u tagovima, uzivajte dok traje ovaj vanvremenski masterpiece!
+1

Pokidala ova epizoda GoT.
Bilo je pravo uživanje gledati ovu epizodu.

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Vrhunski je snimak, 2gb fajl, preko vlc najbolje da se otvori zbog zvuka. KAKVA EPIZODA ljudi, auuu ovo je nesto najbolje do sada. Ko zna koja je lova otisla za ovu epizodu.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Uh kako me nervirate, mislio sam i ja da ispostujem i sacekam ponedeljak al pravite ogroman hipi, vidim da ce se i cetvrtak jedva docekati :d

Ako je "pokidala" verovatno mi se neće previše dopasti, tako ga cenim :) Nema potrebe, scenario sam pročitao, tako da čekam ponedeljak.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Ma koji ponedeljak jel si lud, skidaj i pali to odmah :D

Ima da se smorite dok ne izadje sledeća, previše vremena.
Ja sam trenutno ponovo na drugoj sezoni. Stigao do dela kada je Renly zaginuo. Dosta me je iznervirao taj deo, bukvalno sve išlo na vodenicu Lanisterima.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Odledacu ovu u ponedeljak opet, treba je gledati dva puta.

Ništa da objave i zadnju epizodu sezone i to je to :D

Mozda ce to "slucajno" u ponedeljak da puste i milina :D

Odledacu ovu u ponedeljak opet, treba je gledati dva puta.

Šta dva puta? [emoji23]
Pet puta minimum ima da je gledam kad se pojavi još bolji snimak.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Vidim ja da ću da izbegavam temu do ponedeljka.

GOT 6 epizoda
Sta reci, neverovatno dobra epizoda!! Kao sto neko vec napisa Knight King iako minimalan screen time dobija fenomenalan negativac, cak u nekim trenucima "navijam" za njega. Nisam mislio da ce Deni i Dzon imati ljubavnu pricu, bice zanimljivo kako ce se odvijati kad saznaju da su rod. Mada to odgovara Targerijanima koji moraju da drze cistu lozu kako ne bi izgubili povezanost sa zmajevima. Svakako epizoda 10/10 kao i prosla gde nije bilo akcije vec vrhunske drame i spletkarenja, verujem da ce takvo biti i finale.

GOT ocajna epizoda.
Samo idu niz dlaku fanovima, da ne pricam o rupama u plotu i timeline-u.
Bljak, fuj..

GoT
Ljudi ko je u stvari Night King, moze neko malo detaljnije da objasni ko je upucen u knjige, znam da je postao od coveka? Ubedljivo najbolji lik, jos sad sa zmajem, kakve plavuse i vukove, za njega navijam..Hvala na info

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno